Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011

Πάμπερς

Αχ ρε Αθηνά, δεν φταίει η καθυστέρηση της ανάρτησης, το κεφάλι μας φταίει!
Αυτό το ποστ θα έπρεπε να το δημοσιεύσεις λίγες ώρες νωρίτερα.
Τώρα είναι αργά.
Ήδη διακρίνω επάνω μου μια ραγάδα!
Έχει δυο ώρες που νιώθω τον οισοφάγο μου να κάνει διατάσεις και λοιπές γυμναστικές ασκήσεις που το υπόλοιπο σώμα μου ούτε να τις προφέρει δεν ξέρει. Πάρε μια ΑΠΕΥΘΥΝΣΗ με μπόλικη σόδα μπας και στανιάρουμε.

Τι φαΐ είν' τούτο ρε! Εξήγησέ μου σε παρακαλώ, πως γίνεται να ξυπνάω μετά το μεσημέρι, να μην κάνω ΤΙΠΟΤΑ το παραγωγικό όλη μέρα και να είμαι και κουρασμένος? Άσε, μην εξηγείς, την ξέρω την απάντηση. Το τι ζόρι τράβηξε τόσες μέρες το στομάχι μου, δε λέγεται! Ό,τι μου'ρχεται το ρίχνω μέσα μου, μέχρι στιγμής το μόνο πράγμα στο οποίο αντιστάθηκα (με περισση ευκολία, είναι η αλήθεια) είναι ο πατσάς!

Ραγάδες ακόμα πάντως δεν έβγαλα, και νομίζω θα το αποφύγω. Από αύριο κομμένη η υπέρμετρη μάσα! Από αύριο όμως. Γιατί σήμερα έχει κεφτεδάκια για βράδυ. Για μεσημέρι είχε γίγαντες. Κουραμπιέδες, μελομακάρονα, τσουρέκια, σιροπιαστά, σοκολάτες, είπα σε όλα ΟΧΙ. Μωρέ έχει χάρη που κωλοχτυπιέται ο οισοφάγος αλλιώς θα σου'λεγα εγώ.

Νομίζω με πείραξαν χτες το βράδυ οι μεταμεσονύκτιοι τυροκεφτέδες, τα σκορδόψωμα, το σωληνάριο με αυγά ψαριών και κάτι σοκολατάκια. Α και ένα μελομακάρονο γιατί είχα ξεχάσει να δοκιμάσω. Τώρα που τα γράφω ακούγονται πολλά αλλά όσο τα έτρωγα φαινόντουσαν ΟΚ! Αυτό είναι το πρόωλημα μου φαίνεται. Τα τρώω όλα χωρίς να κρατάω λίστα. Μωρε λες να αρχίσω να γράφω ό,τι σκοπεύω να φάω πριν το φάω, για να το βλέπω? Οτι τώρα αυτό θα με σταματήσει από το να φάω μισό γουρούνι ας πούμε αύριο.

Δεν το νομίζω.

Μαζί με την πολυφαγία, τις στομαχικο-οισοφαγικές διαταραχές, τα πιθανώς πρόθυρα διαβήτη και τον επερχόμενο θάνατο της ζυγαριάς των γουρουνιών που θα με μετρήσει, σου έχω ένα ακόμα νέο. Εδώ και λίγο καιρό και για λίγο ακόμα δεν θα απαντάω στα σχόλια! Ή τουλάχιστον δεν θα απαντάω σε όλα ξεχωριστά.

Κάτσε κάτω μανίτσα μου, αμέσως να πεταχτείς πάνω σαν το ελλατήριο. Κάτσε κάτω και θα σου ανέβει το οξύ στον οισοφάγο και θα τρέχεις κι'εσύ. Έλα μπράβο.

Ο λόγος δεν είναι επειδή την ψώνισα, αλλά επειδή δεν μου αρέσουν τα πάρε-δώσε! Θέλω με τη νέα χρονιά να βλέπω τον Αμερικλάνο όπως τον έβλεπα παλιά: μια πάνα. Ναι καλά διάβασες, μια πάνα. Εδώ μέσα θέλω να πετάω ό,τι δεν μου αρέσει στην καθημερινότητά μου, μερικές φορές και ό,τι μου αρέσει, και να ξαλαφρώνω. Δεν είναι ο Αμερικλάνος μέσο δικτύωσής μου μάνα μου, ούτε attention whore είμαι για να κάνω αναρτήσεις μόνο και μόνο για να τραβάω την προσοχή σας. Το ξέρετε ότι υπάρχω, δε χρειάζεται να το βροντοφωνάζω με άδεια λόγια. Όχι ότι δεν εκτιμώ όσους έμαθα μέσα από τα μπλογκ βέβαια! 

Γι'αυτό αυτόν τον καιρό να μην περιμένεις απάντηση όταν και αν μου αφήσεις σχόλιο! Και αν μου αφήνεις για να σου απαντήσω, τι να σου πω, μην αφήσεις! Πολύ το κουράζουμε ώρες ώρες.

Το ότι πέρασα από δυο εβδομάδες που δεν προλάβαινα ούτε να φάω στο τώρα που βαριέμαι τη ζωή μου? Όχι δεν έχει καμία σχέση.

8 σχόλια:

  1. Δεν φταίει, χρυσό μου, το πολύ φαγητό, ούτε τα γλυκά, ούτε τα ποτά, ούτε τίποτα από αυτά για την κούραση.
    Τον σίδηρο να κοιτάξεις.
    Μάλλον σου είναι πεσμένος ο σίδηρος!
    Οπότε συνέχισε να τρως ακάθεκτος!
    Για τις στομαχικο-οισοφαγικές διαταραχές φταίει το σωληνάριο με τα αυγά ψαριών. Πάω και στοίχημα!
    Ε, τώρα για το ότι δεν θα απαντάς στα σχόλια, δεν θα το βάλω και μαράζι.
    Αρκεί να θυμάσαι να τα διαβάζεις που και που!
    Σε ασπάζομαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κομμένο το πολύ φαΐ (όταν δεν υπάρχουν μπριζόλες, κοψίδια, γουρουνόπουλα, παστίτσιο και ότι άλλο είναι ωραίο). Κομμένο στα φασολάκια, στις φακές κτλ.....
    "Και αν μου αφήνεις για να σου απαντήσω, τι να σου πω, μην αφήσεις! Πολύ το κουράζουμε ώρες ώρες.": Έγραψες!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πω πω πω..πολύ φαϊ μάνα μου....μην μιλάς άλλο για φαϊ μίλα για άλλα θέματα......ξέρω για ...ότι θες...

    όπως και ναχει.....καλή χώνεψη..καμιά...σόδα..να πιείς χαίρε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ανέβηκες στην εκτίμησή μου Αμερικλανάκι...όχι ότι δε σε εκτιμούσα και πριν ,αλλά τώρα!!! Καλη χρονιά να έχεις παλικάρι μου και όλα σου τα όνειρα πραγματικότητα...
    Υ.Γ: σωληνάρια αυγών ψαριού , φέτα και σουβλάκια να σε περιστιχίζουν το 2012!!! φιλια Μαίρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Aμάν αυτή η βαρεμάρα της νιότης...καραμέλα την έχετε στο στόμα...μην αφήνεις ούτε ένα λεπτό από την ζωή σου να πάει χαμένο...όταν το καταλάβεις δεν θα μπορείς να κάνεις όλα αυτά που θα θέλεις...ακόμα και να απαντάς σε σχόλια.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Συμφωνώ απόλυτα με το σκεπτικό σχετικά με τα σχόλια. Γράφεις γιατί θες να γράψεις και όχι προς άγρα... σχολιαστών.
    Όσο για το φαγητό... αν δεν φάμε τώρα που είναι γιορτές, τότε πότε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. σωληνάριο με αβγά ψαριών και μελομακάρονο;;; τι στο καλό; έγκυος είσαι;

    χρονιάρες μέρες είναι, ας φας λίγο παραπανω. που θα ξαναβρεις τέτοια φαγητα στο κονέκτικατ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οπως ειπε και η Αθηνουλα μαραζι δεν θα το βαλουμε σιγουρα...παντως αν δεν θελεις παρε δωσε μπορεις και να εφαρμοσεις το ΄΄σχολια ερμητικα κλειστα΄΄ ωστε να μην μενουνε και αναπαντητα γιατι μεταξυ μας ειναι και ψιλοαγενεια!Happy new year grumpy Αμερικλανακι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή