Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

Ψηφιακη Βασιλόπιτα

Κι'έλεγα πότε θα'ρθει, πότε θα'ρθει, θα'ρθει δεν θα'ρθει, μ'έτρωγε - μ'έτρωγε πολύ. Αλλά τελικά ήρθε ο Νυχτερινή Πένα άλφα κάππα άλφα Γουίλιαμ, και φυσικά με το καλημέρα σας μου πέταξε άγνωστη λέξη:
Να συνηθίσεις με τις λίστες μπας και οργανωθείς! Αλλά επειδή τώρα σε ξέρω κάμποσο, αν είναι να κάνεις κάτι θα το κάνεις και χωρίς λίστα αλλιώς όσες και να κάνεις μπααα... Άρα η εν λόγω λίστα θα πάει στις καλένδες.
Δεν τις ξέρω τις καλένδες μάνα μου και είμαι σίγουρος ότι ούτε αυτές ξέρουν τον Αμερικλάνο αλλά ξέρουν στάνταρ την ΑΠΕΥΘΥΝΣΗ γιατί όλοι εκεί τις πετάνε, τους έχω καταλάβει. Πάρε κι'εσύ μία τώρα και πέτα την όπου θέλεις, βάλ'την όπου θέλεις, ξέρεις εσύ.

Πόσες "εντολές" μου έθεσα για το 2012? 10. Πόσες μέρες έχουμε 2012? 10. Πόσες "εντολές" καταπάτησα? Όσες ήταν ανθρωπίνως δυνατό. Α, όλα κι'όλα, μπράβο μου. Και το facebook έλιωσα, και το youtube έλιωσα, και τα μπλογκς έλιωσα, γενικά όλα τα έλιωσα και τα έκανα ταραμοσαλάτα.

Αφού στο είχα πει ρε, δεν στο είχα πει? Δεν λειτουργώ με λίστες. Μου φαίνεται πρέπει να κάνω λίστα που να λέει πράγματα του τύπου "κάτσε όλη μέρα στο facebook". "Ξεσκίσου στις βόλτες". "Μη τυχόν και δουλέψεις καθόλου φέτος" και τέτοια. Αλλά δεν το κάνω γιατί πολύ φοβάμαι ότι θα δουλέψει και δεν θα'θελα. Είμαι και μουλωχτός, κατάλαβες?

Μία εντολή μόνο κράτησα, το να μην ανοίγω ίντερνετ μετά τις 11 το βράδυ. Αφού με παίρνει ο ύπνος από τις 10, πως να ανοίξω ίντερνετ στις 11. Αλλά μην ανησυχείς, όπου να'σαι θα περάσει το τζετ το λάγκ και θα επανέλθω στους φυσιολογικούς ρυθμούς μου. Θα κοιμάμαι δηλαδή στις 4, θα ξυπνάω στις 10 και θα σηκώνομαι στις 12.

Τι ήθελα να πω μωρέ και το ξέχασα? Α ναι, η Βασιλόπιτα. Σου τρέχουν τα σάλια τώρα εσένα, είμαι σίγουρος. Μην κάνεις όρεξη, δεν είναι βρώσιμη η Βασιλόπιτα που θα σας σερβίρω. Θα είναι ψηφιακή και θα είναι με νουμεράκια. Κοίτα να δεις τι θα κάνουμε.

Βλέπω ότι το μπλογκ έφτασε αισίως τους 211 αναγνώστες. Να τους χιλιάσει, ευχαριστώ, ευχαριστώ. Ένας από αυτούς θα κερδίσει το φλουρί! Πως θα κερδίσει το φλουρί? Με τον σημερινό (10 Γενάρη λέμε) αριθμό του Super3 βέβαια. Αν η κλήρωση του ΟΠΑΠ βγάλει νούμερο μικρότερο του 212, θα μετρήσω σαν τον μαλάκα να δω ποιος είναι ο τυχερός. Αν βγει νούμερο μεγαλύτερο του 211, θα περιμένουμε τη αυριανή κλήρωση. Ε του πούστη, κάποια από αυτές τις μέρες θα το πετύχουμε! Άντε και καλή σας επιτυχία. Το 000 θα το βάλουμε για το Θεό, χέσε με δε με νοιάζει αν πιστεύεις ή όχι. Ελπίζω μόνο να μην το πετύχει κανένας άσχετος που μπήκε πρόπερσι για μισο δευτερόλεπτο, γράφτηκε και εξαφανίστηκε! Βασικά εγώ θέλω να το πετύχω αλλά σε αυτό το κοπή το πίτα συμμετέχουν μόνο αναγνώσται του Αμερικλάνου αλλά εγώ δεν με διαβάζω, οπότε...

Εμένα φέτος δεν μου έτυχε κανένα φλουρι. #&^$(#%##)*&^%#.

Αυτή είναι η Βασιλόπιτα που έφτιαξα στο σπίτι μας, η οποία βγήκε ωμή. Γι'αυτό έβαλα τον Άη Βασίλη να τον πατάει το τρένο, γιατί είχαμε ατύχημα κατα την παρασκευή. Ήθελα να βάλω και λίγη μαρμελάδα φράουλα για εφέ αίμα αλλά δεν με άφησε η μάνα μου - είναι λέει γρουσουζιά. Λες και ο Άη Βασίλης τ'ανάσκελα με τη γλώσα έξω και το τρένο στο κούτελο είναι το ποδαράκι του λαγού!

Πάντως και ψιλοωμή που ήταν μια χαρά με βόλεψε σαν μεταμεσονύκτιο σνακ. Κάτι γλυκό βρε αδερφέ ανάμεσα στα φαγητά. Σιγά, το τσιρλιό με είχε πάει από την προηγούμενη με όλα αυτά που έφαγα, λίγο ωμό κεκάκι θα με πείραζε...?

13 σχόλια:

  1. Τις καλημέρες μου Αμερικλάνε... Ελπίζω νά σκασες από το φαί. :) Την αμαρτία ή θα την κάνεις ολόκληρη ή μη την κάνεις καθόλου. Έτσι ξέρω... Όσο αφορά τις λίστες, μη μου ανησυχείς, κάθε μέρα είναι και μια νέα αρχή.. :) Όσο αφορά την βασιλόπιττα, καλύτερα να μην την ακουμπήσεις, μην έχουμε τρεχάματα με τα νοσοκομεία, και όσο για το φλουρί θα ξανακάνεις αριθμητική όπως το δημοτικό!! :P. Tα φιλιά μου στους κινέζους σου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλή μου τύχη λοιπόν! Αν και φοβάμαι λίγο για το δώρο που θα κληρώσεις...Καλή χρονιά να έχεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγώ έχω γραφτεί στους αναγνώστες σου; Δε θυμούμαι...
    Αλλά αφού σε διαβάζω θέλω κι εγώ φλουρί!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το φλουρι, θα ειναι κι αυτο ηλεκτρονικο? ;Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δώρο; Προτείνω 2 αεροπορικά εισητήρια στη Χαβάη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κοίτα, μπορεί να ήταν ωμή, όπως λες, η βασιλόπιτα, αλλά από εμφάνιση και ντεκόρ έσκιζε!
    Και του χρόνου να είσαι καλά και να ξαναφτιάξεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. χαχαχα!Μακράν η πιο σουρρεάλ βασιλόπιτα... !!
    Καλή χρονιά αγοράκι μιας και δε τα'χουμε πει εμείς.. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τέλεια η Βασιλόπιτά σου, άσε τις μετριφροσύνες.:)
    Καλή χρονιά να έχεις και μη σε νοιάζει για τις λίστες. Το περίεργο θα ήταν να τις τηρούσες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. μη σκάτε, εγώ θα το πάρω το ψηφιακό φλουρί.

    με την έναρξη του καινούργιου χρόνου, μου ήρθε η προαγωγή... οπότε, φέτος θα σαρώσω.

    φαρμακοτριφτάκο, δε θέλω πολλά, το καινούργιο σετ με τα ρουμπινια της μπούλγκαρι, ευχαριστώ. θες να δώσω σήμερα διεύθυνση ή μόλις επιβεβαιωθεί η νίκη μου;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ωραια βασιλόπιτα θέλω και γω φλουρί που είμαι νέα εδώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. εγω μια πτωχη πλην τίμια & ανώνυμη ακόλουθός σου,στανταρ δεν θα το κερδίσω γιατι ως γνωστόν τα λεφτά πάνε στα λεφτά ,τα φλουριά σ αυτούς που δεν τα χρειάζονται και εγω παίρνω....μόνο θετική ενέργεια!!!
    χαζα χαζα απο τοτε που μπήκε το 2012 παρόλη τη μαυρίλα και τη γκρίνια-μιζέρια που επικρατεί παντού έγω ζω στο δικό μου χαρούμενο αισιόδοξο θετικό κόσμο...σαν την τρελλή του χωριού νοιώθω και χαμογελάω παντού και όχι δεν είμαι ερωτευμένη!!!
    να δω τι θα την κάνω την θετική ενέργεια αν μείνω άνεργη...:)))Φιλιά να είσαι πάντα καλά...
    Μαίρη

    Υ.Γ.θα μπορούσες να αναλύσεις κάπως εκείνο το είδος γιόγκας που είχες αναφέρει σε παλαιότερο post?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ουάου! Δεν περίμενα να κερδίσω Απεύθυνση παρότι το είχα σχολιάσει πριν λίγο καιρό στο φόρουμ.
    Όσο για το φλουρί σε πιστεύω, ξέρω ένα που στο φάγανε!
    Άντε και του χρόνου με το καλό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή