Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

Το παίζω πάλι

Άντε να το παίξω κι'εγώ λίγο, αφού με κάλεσε ο Ξενοφίλιος. Πριν το παίξω όμως, να πω ότι το ρημάδι το Super3 δεν έβγαλε αριθμό κάτω του 213 οπότε περιμένουμε για να δούμε ποιος κερδίζει το αμερικλανοφλουρι. Χεστήκαμαν!

Αγαπημένη στιγμή: Τότε που δεν σκέφτεσαι. Που δεν σε απασχολεί ούτε το παρελθόν, ούτε το μέλλον, αλλά απλά παρατηρείς το παρόν. Νομίζω κάπου το Σεπτέμβρη έγινε αυτό. Oooooμμμμμμμμμμ.

Αγαπημένο Φαγητό: Γίγαντες με ταραμοσαλάτα και ρέγγα. Για επιδόρπιο κανταΐφι. Και μια πίτα σουβλάκι χοιρινό χωρίς κρεμμύδι για το δρόμο!

Αγαπημένο Άρωμα: Τζατζίκι.

Αγαπημένο γλυκό: Boston Cream

Αγαπημένο ποτό: Το αλκοόλ είναι για να γυαλίζουμε τα ασημικά, δεν είναι για να το πίνουμε λέμεεε. Κόκα κόλα.

Αγαπημένο βιβλίο: Η επταλογία του Χάρι Πότερ. Και να πεθάνουν οι oχτροί μας! Α, κάτσε, για το 2011 μιλάμε μόνο? Φέτος τα καλύτερα βιβλία που διάβασα ήταν της σειράς A Sοng of Ice and Fire.

Αγαπημένη Έξοδος: Θέατρο. Είναι που πάω μια φορά το χρόνο, γι'αυτο. Δεν θυμάμαι πως το λέγανε το έργο αλλά δεν έχει και σημασία.

Αγαπημένο Τραγούδι: Δεν έχω αγαπημένο, αλλά αυτό τον καιρό ακούω κάτι τέτοια.

Αγαπημένη σειρά: Game of Thrones.

Αγαπημένη διαδρομή: Φαΐ και καλή παρέα να'χει και πάω όπου θες. Τον Ιούνιο πήγα κάμπινγκ με βροχές αράχνες και λίγη διάρροια και πέρασα τέλεια.

Άντε και του χρόνου σπίτια μας.

Θα καλέσω τους εξής να παίξουνε, όχι γιατί το θέλω αλλά γιατί με εκνευρίζει το "ας παίξει όποιος θέλει". Λες και περιμένουμε την άδειά σας!!

Σαλιάγκι, Πλυντηριο, Celsus, Pompeia, Στάλιν, Μαρούλω, Πρόεδρος. Κανονίστε, θα τσεκάρω σε λίγες μέρες να δω αν το παίξατε!!

ΥΓ: Ρε σεις! Μιλάτε ρε! Το Super3 κληρώνει μπόλικες φορές την ημέρα! Πφ, άχρηστοι. Τεσπα, ο πρώτος αριθμός κάτω του 213 μετά τη δημοσίευση της ανάρτησης βγήκε χτες, και τον νικητή θα τον ανακοινώσω αύριο. Αναμείνατε στις οθόνες σας (σε απόσταση τουλάχιστον 20 εκατοστά).

11 σχόλια:

  1. ε αφού το αγαπημένο σου άρωμα είναι το τζατζίκι πάρε να έχεις http://www.youtube.com/watch?v=o0LVxiPiKR4

    μουχαχαχα καλή χρονιά ρεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πώς είναι το αμέρικα τις πρώτες μέρες της επιστροφής σου ?
    Για την μουσική όχι τα τσάκρα μου χαλάσανε με το wannabe Λε.Πα. Ινδό αλλά πάω για βαλβολίνες , μπουζί και καινούρια βράγχια μη σου πω !
    Cheers !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είσαι λεπτεπίλεπτος όμως βρε Αμερικλάνε, αυτό έχω εκτιμήσει στην πάρτη σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. και γιατί μου μοστράρεις εμένα το boston (λατρεμένο μου - αυτό όχι εσύ) και τρέχουν τα σάλια στο πληκτρολόγιο. μια άλλη φωτογραφία αο τα 10 δεν είχες?
    α μα πιά!!! ήρθες και πήγες πίσω χειρότερος !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αχαχαχαχ ωραίος μόνο μην μου χαλάς τ'όνειρο με το αλκοόλ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εμένα πάλι μου το έφτιαξες το όνειρο με το αλκοόλ -με δύο Gordon Space μεθάω, lol! Σοκολατίτσα ζεστή, κοκα-κολίτσα με μία φέτα λεμονιού, and then we're talking!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Game of thrones και τα μυαλά στα κάγκελα. Δυστυχώς το διαβάζω στα ελληνικά και ακόμα περιμένω το 2ο μέρος από το 5ο βιβλίο που στην αγγλική έκδοση είναι ένα βιβλίο χωρίς 1ο και 2ο μέρος. Μαλάκες μην την ψάχνεις.
    Καλό Απρίλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Είναι καλή σειρά αυτό το Game Of Thrones; Θα το βάλει η NOVA, και το έχω στα υπόψιν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλά ρε τρισμέγιστε, έβαλες τζατζικιά για αγαπημένο άρωμα? Ισόβιος σεβασμός στον Αμερικλάνο!! Άμα το κάνεις και κολόνια θα υποκλιθώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. εμένα γιατί δεν μου 'πε κανείς τίποτε για τα ασημικά και με αφήνουν να πίνω αβέρτα τα ξίδια....τα τέτοια που ακούς με βρίσκουν σύμφωνη...και άφωνη ταυτόχρονα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή