Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

Φοβού τους ανίδεους και δώρα φέροντες

Τα έμαθες εσύ τα μαντάτα? Ο Μπλόγκερ έκανε επιτέλους και κάτι καλό, μπορούμε να απαντάμε στα σχόλια ξεχωριστά, όπως κάνει εδώ και κάτι αιώνες το worldpress. Μόνο και μόνο γι'αυτό, θα αρχίσω να απαντάω και πάλι στα σχόλια, μη σου πω ότι θα απαντήσω και σε μερικά παλιά! Ε μα μάνα μου, δεν το μπορούσα αυτό το εκνευριστικό, το αντιπαθητικό, το Κινέζικο το πράμα που έπρεπε να ανοίγεις ένα σχόλιο και πέρα δώθε πάνω κάτω να τα βλέπεις και να απαντάς. Α σιχτίρι δηλαδή, νισάφι πια είχα μπουχτήσει ο άνθρωπος. Να δεις που γι'αυτό το έβαλε το χαρακτηριστικό ο μπλόγκερ - παρεξηγήθηκε που του έκανα μποϊκοτάζ στα σχόλια χαχαχαχαχαχαχα.

Πάντως το ότι θα απαντάω σε σχόλια δεν αλλάζει το πως το βλέπω το πράμα. Δεν μου αρέσει το πάρε-δώσε που γίνεται, ούτε η απαίτηση για απάντηση. Κι'εγώ σχολιάζω (που και που) εδώ κι εκεί, αλλά δεν περιμένω σώνει και ντε απάντηση! Μάλιστα, τρία άτομα μου είπαν ότι εφόσον δεν θα απαντάω, θα με διαβάζουν χωρίς να σχολιάζουν. Δηλαδή, Ε-ΛΕ-Ο-Σ. Έπεσα από τα σύννεφα γιατί τους εχω και τους τρεις σε εκτίμηση, τρομάρα τους. Όχι μανίτσες μου, εσείς που το είπατε αυτό να μην μπαίνετε στον κόπο να σχολιάζετε. Αν σας λείπει η συζήτηση και το κους-κους, να γραφτείτε σε λέσχη ανάγνωσης, να πάρετε τηλέφωνο σε κανα μεσημεριανό, να βρείτε παρέες, να κάνετε κάτι τέλος πάντων. Δεν θα σας λύσω εγώ τα ψυχολογικά σας. Ευχαριστώ.

Η αλήθεια είναι ότι σκεφτόμουν να τα απενεργοποιήσω τελείως τα σχόλια, αλλά αυτό είναι εκνευριστικό. Να θες να πεις κάτι και να μην μπορείς! Δεν είμαι φασίστας, κατα βάθος, είμαι απλά πολύ-πολύ δύσκολος άνθρωπος.

Γι'αυτό θα μιλήσω σήμερα: για μια από τις δυσκολίες που επιβάλλω στους γύρω μου. Έχει να κάνει με τα δώρα.

Γενικά είμαι πάρα πολύ στριμμένος στο θέμα δώρο, τόσο στο να δώσω όσο στο να λάβω. Έχω και το άλλο το κουσούρι που δεν μπορώ να κρυψω αυτό που αισθάνομαι, και όταν ανοίγω δώρα φαίνεται ρε παιδί μου αν μου αρέσει ή (συνήθως) όχι. Γι'αυτό και όταν ανοίγω δώρα κάνω πως κάτι έπεσε παρα δίπλα, κάτι μου είπε κάποιος, κάτι έγινε τέλος πάντων ώστε να γυρίσω τη μούρη μου και να μη φανεί το 100% του σοκ και της αηδίας, αλλά μόνο το 40%.

Κοίτα να δεις τα κριτήριά μου για ένα καλό δώρο:
1. Να μην είναι άχρηστο. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να είναι σώνει και ντε χρήσιμο, αλλά να μην είναι φτιαγμένο μόνο και μόνο για να πιάνει χώρο ρε αδερφέ. Ας έχει μια κάποια, αισθητική τουλάχιστον, χρήση. Να προσδίδει κάτι στο χώρο στη χειρότερη. Αλλιώς αν είναι να μαζεύει σκόνη έχω ωραιότατα τραπέζια που ξεσκονιζονται και πιο εύκολα!
2. Να έχει να κάνει με εμένα. Να είναι προσωπικό ρε παιδί μου. Εκτός και αν δεν με ξέρεις καθόλου, στην οποία περίπτωση δεν συντρέχει λόγος να μου πάρεις δώρο, έχω την απαίτηση αυτό που θα μου δώσεις να το έχεις διαλέξει βάσει κάτι που ξέρεις για μένα. Μ'αρέσουν πχ τα βιβλία, αλλά μόνο τα λογοτεχνικά και κυρίως φαντασίας. Έτσι και μου δώσεις ποίηση, ε φταίω εγώ να το κάνω στήριγμα για το τραπέζι του σαλονιού που γέρνει?
3. Να μην είναι κάτι που ξέρεις ότι σκοπεύω να αγοράσω. Δεν θέλω φιλανθρωπιές μάνα μου! Αν είσαι ΤΟΣΟ τεμπέλης που αντί να σκεφτείς κάτι κατάλληλο πας στα έτοιμα, δεν το θέλω το δώρο. Είναι λες και μου δίνεις λεφτά ρε παιδί μου, δεν το καταλαβαίνεις?
4. Δεν μου αρέσουν τα ρούχα σαν δώρο. Γιατί, πολύ απλά, στάνταρ δεν θα μου αρέσει και θα πρέπει να το αλλάξω και πραγματικά δεν έχω χειρότερο από ψώνια για ρούχα. Αν είναι να μου κάνεις δώρο ένα τριπ στα μαγαζιά, να το βράσω!
5. Αν η περίσταση είναι κάτι το ιδιαίτερο και όχι απλώς γενέθλια, είναι αποφοίτηση για παράδειγμα, θέλω το δώρο να είναι σχετικό. Ε όχι τώρα να μου παίρνεις δώρο που φεύγω για Αμερική και να μου δίνεις ένα επιτραπέζιο! Έλεος ρε παιδιά! Δεν είμαι τόσο περίεργος πια!
6. Και το χειρότερο. Το τρισχειρότερο. Το απόλυτο αίσχος, η αηδία η ίδια. Η ντροπή του ανθρώπινου γένους (όσον αφορά στα δώρα). Να αφήνεις πάνω την τιμή, ούτως ώστε να ανταλλάζουμε δώρα παρόμοιας αξίας. Γκρρρρρρρ. Ναι, ναι, μη σου φαίνεται περίεργο, το κάνουν οι Κινέζοι αυτό.
Κοίτα τώρα να δεις τι γίνεται. Είναι να πάρουμε δώρο στον Κινέζο που ξεκουμπίζεται αποφοιτεί. Σώνει και ντε να του πάρουμε σκληρό δίσκο παύλα ρούτερ γιατί έχει κόλλημα με την apple και γιατί σκοπεύει να το πάρει σε λίγες μέρες. Το τι φασαρίες προκάλεσα δε λέγεται, μα να του πάρουμε κάτι που είναι έτοιμος να πάρει?? Τέτοια τεμπελιά πια? Έκατσα και βρήκα μια καταπληκτική δερμάτινη τσάντα για το λάπτοπ, μιας και θα γίνει μπίζνες μαν μη χέσω, αλλά δεν τους άρεσε γιατί λέει δεν είναι σίγουρο ότι θα του αρέσει. Ε μα αυτό είναι το θέμα του δώρου ρε ζωντόβολα!!!

Κάτι παρόμοιο έγινε και με την καθηγήτρια, ήθελαν να της πάρουν πληκτρολόγιο και ποντίκι γιατί σκόπευε να πάρει αλλά τους έπεισα να της πάρουμε φωτιστικό. Ε παρά ποντίκι!!!

Μια φορά, πολύ παλιά, μια πολύ καλή μου φίλη (η οποία ευτυχώς δεν το ξέρει το μπλογκ) μου έδωσε ένα πράμα, τι ήταν αυτό τώρα, κάτι για τα ξηροκάρπια να τα βάζεις μέσα. Πάει με το ουίσκι λέει. Αφού το ήξερε ότι δεν πίνω! Το κατάλλαβε στη φάτσα μου ότι δεν μου άρεσε, άσε που στην αρχή το πέρασα για τασάκι, και μου έδωσε την κάρτα αλλαγης.

Έχω λάβει πολύ άκυρα δώρα, είμαι και λίγο δύσκολος, αλλά έχω λάβει και μερικά πολύ καλά. Δεν μου'ρχονται τώρα, αλλά το ξέρω, έχω λάβει. Το βραβείο του κουλοδιαγωνισμού για παράδειγμα ήταν καλό. Γενικά όμως είμαι ο φόβος και ο τρόμος στο θέμα δώρο, και κάτι έχουν πάρει τ'αφτιά μου για μυστικές συναντήσεις όπου συζητούσαν τι να μου πάρουν προκειμένου να μην τους το φέρο στο κεφάλι.

Και τώρα που ξέρετε τους κανονισμούς, σας δίνω το ελεύθερο να τους ακολουθήσετε και να μου στείλετε όσα δώρα θέλετε! Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, στείλτε ελεύθερα!

64 σχόλια:

  1. Δεν κατάλαβα αυτό με τα σχόλια!!!Μπορείς να το κάνεις λίιιιγο πιο λιανά?

    χιχιχι!!!

    ΥΓ.Ναι θα χρειαστώ απάντηση σε αυτο το σχόλιο και ζητώ συγγνώμη εκ των προτέρων! χιχιχι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συγχωρεμένη τέκνον μου! Ελπίζω να κατάλαβες τώρα :)

      Διαγραφή
    2. Πολύ καλή φάση!Πώς το κάνω αυτό όμως δεν μου είπες!Σε μένα, γιατί δεν το βλέπω?

      Διαγραφή
    3. Εμ, αυτά τα κόλπα μανίτσα μου είναι μόνο για τις φίρμες χαχαχαχαχα. Πρέπει να τα κάνεις να είναι σε ενσωματωμένη φόρμα, όχι αναδυόμενο παράυθρο.

      Διαγραφή
    4. Κατ' αρχήν θέλω να πω καλή χρονιά. Κατά δεύτερον ότι δε μπορώ να προσθέσω σχόλιο και εισβάλλω στο σχόλιο της porcupine- sorry- και κατά τρίτον μου θύμησες κάτι παιδικά γενέθλια που σχεδόν όλοι μου είχαν φέρει παντόφλες... (ούτε σαρανταποδαρούσα!)

      Πάντως, για να μην καταπιέζεσαι μπορείς να μας κάνεις κι εσύ κανα δωρο :ΡΡΡΡ

      Διαγραφή
    5. Κατ'αρχήν, καλή χρονιά επίσης. Κατα δεύτερον, γιατί δεν μπορείς να βάλεις σχόλιο μάνα μου? Κατα τρίτον, ας τους έδερνες με τις παντόφλες. Κατα τέταρτον χαχαχα μ'αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι!

      Διαγραφή
  2. Θα ηθελα να σου απαντησω καταλληλως, αλλα δεν με παιρνει γιατι ακομα να αποκτησω την απαραιτητη οικειοτητα, ρε παιδι μου ;)

    Οπως και να' χει με καλυψες στο θεμα δωρου απολυτα - δεν εχω παρει ΠΟΤΕ, ακριβως οπως το θελω... χμ... μηπως ξερω και τι θελω?...

    Εχω μερες που σε διαβαζω, αγαπω το χιουμορ σου και χαιρομαι που βρηκα το ιστολογιο σου (ή με βρηκες? ...Αχ! το γηραααας)!

    Δεν χρειαζεται να απαντησεις, μην παθει και καμια αγκυλωση κανενα δακτυλακι (ε μα δεν κρατιομουνα) και παντα τετοια να γραφεις, ν' ανοιγει η καρδια μας! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. XAXAXAXAXA α να χαθείς, παιδί μου είναι θέμα ιδεολογίας, όχι αγκύλωσης! :p

      Διαγραφή
    2. @ skatzo : Το μπουρδέλοmac σου φταίει κι εσύ που δεν κατέχεις την τεχνολογία , εσύ πάτα όπου λέει απάντηση και δε θα χάσεις .
      @ Αμέρι : Με λίγο tweak στον κώδικα γινόταν κι εδώ :P
      Για τα δώρα τώρα , θα σου στείλω μια κινέζα με ζαρτιερόγκο την επόμενη φορά έτσι για να γουστάρεις , αλλαγή δεν έχει !
      Νύυυυχτες .

      Διαγραφή
    3. Άμα δεν έχει αλλαγή θα την κάνω πιτόγυρο χαχαχαχα

      Διαγραφή
  3. Για τα σχόλια,ο καθενας και η επιλογή του και μαλιστα σεβαστή,εγω απαντω σε όλα,θα ήθελα κι ο άλλος να το κανει,αλλά αν εχει επιλεξει να μην απαντά,με γειά του,με χαρά του,δε θα στερηθώ εγω την αναγνωση ενός καλού μπλογκ,επειδη δεν εχεις χρόνο ή δε θελεις να απαντάς στα σχόλια,σιγά,δεν απάντησε ο Αμερικλάνος ή έρχεται αραιά στο μπλογκ μου,ε,και;Χέστηκε η Φατμέ στο Γενί τζαμί!άστον να ασχολείται με τα αρούρια του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χέστηκε και σύγκαψε μη σου πω! Πες τα ρε Βαντ.

      Διαγραφή
    2. Πω, πώ! Πολύ γουστάρω το νέο σύστημα που μπορούμε να απαντήσουμε σε οποιδήποτε σχόλιο. FTW! Μπράβο Αμερικλάνε! Εύγε! Και αυτό με την Φατμέ στο Γενί τζαμί, δεν το είχα ξανακούσει. Εγώ επειδή είμαι από χωριό και ξέρω να ξεχωρίζω το καλό ελαιόλαδο, λέμε ότι χέστηκε η φοράδα στ'αλώνι, γιατί έχουμε φοράδες και κυρίως αλώνια.

      Διαγραφή
  4. tτα δώρα είναι δώρα, είναι καλη ενέργεια από τους άλλους, δε τα διαλέγουμε τα διαλέγουν, τώρα αν κανεις παρέα με άτομα που δεν σ έχουν ψυχολογήσει ε περαστικά τότε!
    όλοι μας έχουμε πάρει κάτι άκυρο σαν δώρο στη ζωη μας
    ε και?
    δε σε βρίσκω φασίστα λίγο εγωιστάκο όμως ναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι εννοείς λίγο?????? Και κάνεις λάθος, είμαι και λίγο φασίστας. Όποιος διαφωνεί μαζί μου συνήθως δεν ξέρει τι λέει χαχαχαχα

      Διαγραφή
  5. Να σου πω Αμερικλάνε μου, έχεις καμμιά συγγένεια
    μ'αυτόν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ βρε ουστ! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ. Προτιμώ την στρουμφακιακή βερσιόν πάντων! Μου τη δίνουν οι νάνοι!

      Διαγραφή
  6. Μια χαρα σε βρισκω και φυσιολογικοτατο σε οσα λες!
    Επιτελους ακουστηκε η φωνη της λογικης στη μπλογκοσφαιρα για το συγκεκριμενο θεμα!
    Μαγικη στιγμη ξεφτιλας με δωρο ειναι οταν τυπος που τα εχει με φιλη της παει δωρο και πολυ ακριβο(κοσμημα) ,αλλα εχει κατω απο την βαση αφησει την τιμη και την καρτα αλλαγης που ηταν 2 χρονια παλια!!!
    Αποδειχτηκε μετα οτι του το ειχε γυρισει πρωην πισω και αυτος το πηγε στην επομενη!!!!Ειπες τίποτα;

    Αυτοι οι ρημαδο-Κινεζοι τοσο ζωα ειναι τελοσπαντων;
    Δε τους πολυσυμπαθω και με αυτα που κατα καιρους λες και εσυ θα γινω κινεζορατσιστης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχαχα δηλαδή και γύφτος και φτηνιάρης ο τύπος! Κακός συνδυασμός. Όσο για τους Κινέζους, τους συμπαθώ μωρέ απλά δεν τους αντέχω ώρες ώρες. Μπόλικες ώρες ώρες.

      Διαγραφή
  7. εντάξει, το πιάσαμε το υπονοούμενο. θες να σου κάνουμε δώρο ένα διαμέρισμα στην πέμπτη λεωφόρο!!!

    να βρω ένα καλό με ωραία θέα και να στο στείλω ρε φαρμακοτριφτάκο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι στην 5η, στο σόχο θέλω! Πολύ θόρυβος μωρέ εκεί πάνω. Και καθόλου κουλτούρα!

      Διαγραφή
    2. σόχο, σόχο. τι να μη σου αρέσει η περιοχή και να τα χαλάσουμε; θα τηλεφωνήσω πάραυτα στο μεσίτη!

      Διαγραφή
    3. ria μου, άμα πας στο Σόχο πάρε μου κι εμένα ένα που μου άρεσε πολύ, πιστεύω πως θα σου κάνουν και καλύτερη τιμή, ξέρεις εσύ, στα 2 το 1 στη μισή τιμή

      Διαγραφή
  8. Ήταν ανάγκη να βρεις σπίτι στη Chinatown?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό είναι το πρόβλημα - δεν βρήκα σπίτι σε Chinatown, βρήκα σε δάσος αλλά ήρθε η Chinatown στο κεφάλι μου και έκατσε!

      Διαγραφή
  9. εγω δεν το βλέπω ετσι....γράφω αν μου αρέσει κάτι....απο εκεί και μετα θεε να μου απαντήσεις δικό σου θέμα δε θες..πάλι δικό σου και καλη καρδιά.....εγω θα συνεχίσω ...μέχρι να μου πεί κάποιος/α..ότι δε γουστάρει να γράφω......αυτό το γράψε μου για να σου γράφω....καλά..
    οσο για τα δώρα...έγραψες λάθος ....στον αγιο βασίλη να απευθυνθείς....απο κει έχεις ελπίδες γιατί εδω μέσα...δε βλέπω φως...
    να σαι καλά.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς ότι δεν το βλέπεις έτσι, αφού το ίδιο λέμε! Μήπως έχεις το email του Μπίλι να απευθυνθώ?

      Διαγραφή
  10. Eγώ δηλαδή με το σκεφτικό των φίλων σου που σου γκρινιάξανε τι πρέπει να κάνω τόσους μήνες που σε παρακολουθώ και γράφω και ποτέ δεν έχεις μπει στο δικό μου χώρο???
    Αν υποψιαστώ ότι θα γίνω σαν αυτούς που γράφουνε μόνο και μόνο για να τους διαβάζουνε οι άλλοι.... :-p (πειραζει που δε με νοιάζει?)

    Υ.Γ. Οταν αγοράζουμε δώρο δεν κοιτάμε να μας αρέσει εμάς αλλά να αρέσει σε αυτόν που το αγοράζουμε... ΚΑΝΟΝΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άντε βρε παραπονιάρα! Μα είναι όνομα μπλογκ αυτό (..........)? Ξέρεις πόσες φορές σε βλέπω στο google reader το πρωί από το άιφον και λέω άσε μωρέ που να διαβάζω τελείες! Δεν το θυμάμαι ότι είσαι εσύ! Αλλά σε διαβάζω συχνά από το reader, όχι γιατί πρέπει ή γιατί έρχεσαι αλλά γιατί θέλω. Ώχου!

      Διαγραφή
  11. Το να αφηνεις την τιμη στο δωρο ειναι η υψιστη γυφτια οπως μια καργια που την επεφτε στον τοτε φιλο μου και του εκανε δωρο για τα γενεθλια του ενα απλο ταπεινο πορτοφολι και ειχε αφησει και την τιμη πανω...200e!Την βαρας η δεν την βαρας μετα?Αλλα γενικα δεν με πειραζει να μην ειναι του γουστου μου το δωρο μου φτανει η σκεψη και μονο και το οτι ο αλλος μπηκε σε μια διαδικασια για να το παρει...οσο για τα σχολια η αποψη μου ειναι γνωστη...εαν δεν θελεις σχολια τα κλεινεις!σεβαστο αν δεν θελεις να εχεις παρε δωσε αλλα για να καταφερεις οντως να μην εχειςκλεισε απλα τα σχολια και μην σχολιαζεις πουθενα...αλλιως εχεις επαφη με τον αλλον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σου είπα, το σκέφτηκα αυτό αλλά δεν είναι ότι δεν θέλω πάρε-δώσε εν γένει, είναι ότι δεν θέλω να έχω το μπλογκ ΓΙΑ τα πάρε-δώσε! Δεν έχω ανάγκη και ούτε αποζητώ την προσοχή σας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι ευπρόσδεκτη, με πιάνεις?

      Διαγραφή
  12. Πάντως υπάρχουν πάρα πολλοί που θέλουν να πάρουν κάτι και το έχουν διαλαλήσει καιρό μπας και τους το πάρει κάποιος δώρο!
    Συγχαρητήρια και για το μποϊκοτάζ στα σχόλια, έκανες κάτι πολύ καλό στη μπλογκόσφαιρα και πλέον μπορούμε να απαντάμε στον καθένα ξεχωριστά και όχι με @malakas_me_perikefalaia και scroll προς τα πάνω να δούμε ξανά τι έγραψε και ξανά scroll προς τα κάτω να γράψουμε κι εμείς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχα ναι ξέχασα να αναφερθώ σε αυτά τα γελοία άτομα! Άμα θέλεις κάτι καρδιά μου πάνε πάρτο μην προσπαθείς να περάσεις υποσυνείδητα μηνύματα μεσα από το κεφάλι μου γιατί είναι χοντρό και δεν περνάει τίποτα :p

      Διαγραφή
  13. Δεν με λες ,επειδή δεν είμαι και πολύ ξουράφι σ αυτά ...και επειδή όντως είναι σπαστικό αυτό με τα σχόλια...πως το κάνεις???

    ΥΓ.Άμα μου απαντήσεις ..θα σου στείλω τον Μπάμπη...τον Κινέζο δώρο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άμα σου απαντήσω, να κρατήσεις το μπάμπη τον Κινέζο, έχω εγώ δικούς μου δε θέλω και τα δικά σου! Απλά κάνε τα σχόλιά σου να είναι ενσωματωμένη φόρμα αντί για αναδυόμενο παράθυρο και βγαίνει μόνο του.

      Διαγραφή
    2. Eυχαριστώ παιδούλι μου ...το έφτιαξα!!!!

      ΥΓ.Για Μπάμπη ούτε συζήτηση ε???? ΟΚ...

      Διαγραφή
  14. Σημείωση: Η μόνη μαλακία του νέου τρικ με τα σχόλια είναι ότι η κάθε μου απάντηση μετράει σαν σχόλιο με αποτέλεσμα να γεμίζουν τα εισερχόμενα μου με τα ίδια μου τα σχόλια σιχτίρ. Όποιος έκανε εγραφή στα σχόλια και έλαβε 234 από εμένα μόλις τώρα, σόρρυ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. μου τη δίνουν οι αλλαγές!
    ώσπου να τις συνηθίσω!

    όσο για τα δώρα είμαστε ίδιοι!!! αν με ξέρεις και ξέρεις τι μου αρέσει, μη πας να μου αγοράσεις ένα γυάλινο βάζο γεμάτο ζελατίνη και πολύχρωμα πλαστικά λουλούδια που καταλήγουν σε κεριά, δηλαδή έλεος, το πέταξα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Πάρε πρωτοβουλία, μπες σε ένα μαγαζί και πάρε αυτό που θα σου αρέσει!! Μάθε τους και κάτι όσο αφορά τα δώρα. Για αυτό όνομάζονται και δώρα. Να εκπλήξει τον άλλο, να μην το περιμένει, όχι να είναι αυτό που ετοιμάζεται να αγοράσει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και ακόμα κ αν βαριέσαι να μπεις σε μαγαζί, μπες στο άμαζον δεν θα σου πει κανείς τίποτα!

      Διαγραφή
  17. καταρχήν νιώθω δέος για τις απαντήσεις...ωραίο πράγμα ανοίχτηκες ένας νέος κόσμος μπροστά μου...ευχαριστώ για το νέο...ε δεν είναι τυχαίο που τα νέο κλασσάτα πράγματα τα φέρνει ο Αμερικάνος....Αμερικα Αμερικα γαρ...τώρα όσων αφορά τα σχόλια, δώσε πάρε φάση πόσο πολύ συμφωνώ...μην γράψεις ποτέ σε εμένα εγώ σε διαβάζω γιατί με κάνεις και χαμογελάω και θα συνεχίσω...στην χώρα τον τελευταίο καιρό σπανίζουν οι αφορμές για χαμόγελο...όσο για τα δώρα, σαν ζεματισμένος μου φαίνεσαι...μεγάλη αυστηρότης βρε παιδί μου, με έχει πιάσει στρες...ή οι γνωστοί σου είναι στόκοι ή εσύ γεροπαράξενος...διάλεξε και μιας και φτάσαμε ως εδώ δεν στέλνεις εσύ κανένα δώρο γιατί εγώ δεν μπορώ...είμαι στο ΔΝΤ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε έπιασε στρες ε? Που να επρεπε να μου πάρεις και δώρο δηλαδή!

      Διαγραφή
  18. Εχουμε την ίδια άποψη για τα σχόλια Αμερικλάνε!
    Η μη απάντηση δεν σημαίνει αυτόματα και σνομπάρισμα η δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να περνάει απο το κεφαλάκι καθενός.
    Μπορεί ρε αδερφέ να μην έχω τι να πώ,τι να απαντήσω.

    Υ.γ
    Α εσύ είσαι πολύ δύσκολη περίπτωση.
    Δεν σου κάνω δώρο που να σκάσεις Αμερικλάνε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Λοιπόν, εμείς αποφασίσαμε από κοινού με τα παιδιά της παρέας ότι τα δώρα μας θα είναι γλυκά που φτιάχνουμε με τα χεράκια μας... έτσι ο άλλος εκτιμάει τον κόπο αλλά και το δώρο (γιαμ!). Κι αν δεν πιάνουν τα χέρια κάποιου, τότε βουρ για ζαχαροπλαστείο.
    Σε άτομα εκτός παρέας, προτιμώ τα χιουμοριστικά βιβλία + συλλογές (π.χ. Αρκάς).
    Το χειρότερο μου είναι να μου κάνουν δώρο κάτι μελαγχολικό ή στενάχωρο. Θα το πετάξω στη φωτιά! (Τώρα που μας έπιασε και η υγρασία εδώ στο νησί.. ο,τι πρέπει για το τζάκι)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καταπληκτικό!!! Δώρο που μένει (πάνω σου)! :p Θα δώσω τα στοιχεία σου στους δικούς μου να τους λες τι να μου πάρουν, ΟΚ?

      Διαγραφή
    2. Εννοείς ως προς τα γλυκά; Αμέ, γράφε εσύ τις παραγγελίες σου και εγώ θα τις μεταφέρω ως inside info. Εννοείται θέλω και προμήθεια, π.χ. από τις δέκα σοκολατίνες, τις δύο! lol. Τι, έτσι, ξεροσφύρι; :P

      Διαγραφή
  20. Kαλά δεν μου λες...διάβασα κάπου σε μια απάντηση σχολίου σου, ότι σου την δείνει το καινούργιο σύστημα σχολιασμού γιατί μετριούνται και τα δικά σου σχόλια.
    Αυτό σε τι ενοχλεί? Μετράτε τα σχόλια και κοκορεύεστε με τον αριθμό που συγκεντρώνετε?
    Θεωρώ ότι το μόνο που δηλώνουν τα σχόλια είναι ο διάλογος μεταξύ αναγνωστών και γράφοντος. Και αυτή είναι η μαγεία...του blogging
    Να βρίσκεσαι με τους φίλους σου κάθε μέρα να τα λέτε! Εκμηδενίζεις τις αποστάσεις και δίνεις μαζί τους ραντεβού σ'οποιο σημείο εσύ επιλέξεις!
    Αν λοιπόν δεν γραφούν και οι δικές σου απαντήσεις τότε τι διάλογος θα γίνει? Πώς θα ζωντανέψεις την παρέα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν με κατάλαβες μάνα μου, εννοώ ότι τα μετράει ένα ένα και μου τα στέλενει στο email, πράγμα που μου τη δίνει! Αλλά δεν μπορώ να τα απενεργοποιήσω γιατί τότε είναι που δεν θα τα παίρνω καν χαμπάρι τα σχόλια και δεν θα απαντάω και θα φάω κράξιμοοοο

      Διαγραφή
  21. εγώ πάντως σου έχω ένα δώρο...το σκέφτηκα αφού σε είχα διάβαση μερικές φορες...E! γίναμε και κουμπάροι...ένα δωράκι να το στείλω...
    αλήθεια σου λέω ρε...στείλε μου στο mail διεύθυνση (όλο ξεχνάω να σου τη ζητήσω)... και που 'σαι κοίτα να με κανεις ρεζίλι μετά...ιδιότροπε..ε ιδιότροπε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αλήθεια?!! Πρόσεξε γιατί εγώ σε δώρα όχι δε λέω! Αλλά μην ανησυχείς ρεζίλι δεν θα σε κάνω αλλά την αλήθεια θα στην πω (για να ξέρεις για την επόμενη φορά βρε)

      Διαγραφή
  22. Εμένα πλέον ότι και να μου πάρουν δώρο δεν συγκινούμαι. Εκτός αν είναι κανένα ουίσκι που έχει μπει στην εφηβεία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ πάσχεις από αναισθησία, ενώ εγώ πάσχω από αναισθησία μαζί με έξαρση νεύρων εκεί είναι η διαφορά μας!

      Διαγραφή
  23. oraio auto pou ekane o blogger me ta sxolia kai oraies kai oi simvoules sou!! :) mia kai mia!! kali evdomada!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μία και μία οπότε έντε πάνε στα μαγαζιά και περιμένω το δώρο με το κούριερ χαχαχα

      Διαγραφή
  24. Αμερικλάνε,μου θύμησες αυτή την ιστορία(για την ακρίβεια εγώ απλά τη θυμήθηκα και την είπα στο πλυντήριο,αλλα αυτή μου είπε να στη γράψω!Και οσο διαβάζω την αναρτηση,τοσο πιο πολύ θέλω να στη πώ) Ένας πρωην φίλος μου,μου έφερε στη γιορτή μου μισό κεφάλι λαδοτύρι μυτιλήνης! Αυτά είναι χρήσιμα δώρα!!(Δε μου αρέσει το λαδοτύρι μυτιλήνης!!!)
    --Σαλιαγκι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πως γίνεται να μην σ'αρέσει το λαδοτύρι μυτιλήνης?????? Είναι το τέλειο υποκατάστατο για ξηρή μυζίθρα, το ήξερες αυτό?

      Διαγραφή
  25. σχετικα με το νουμερο 3,εμενα αν μου εκανε καποιος δωρο ενα αμαξι τωρα που θελω ενα καινουργιο καθολου δε θα με χαλαγε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοίτα, οι κανόνες αυτοί ισχύουν μόνο για δώρα 200 ευρώ και κάτω. Αν είναι πάνω από 200 ευρώ ας είναι ότι να'ναι και το πουλάω στο ebay (το'χω κάνει)

      Διαγραφή
  26. γεια σας,ειμαι νεα στην παρεα και στην τεχνολογια-αργω να μαθω τα παντα στη ζωη μου,ποδηλατο στα 9,οδηγηση στα 35 ...-οποτε συγχωρειστε με για τον τροπο γραφης,ειναι πολθ κουραστικο για μενα-με βοη8α ο γιος μου,αυτοσ μου εδειξε πως να γραφω σχολια και μου εμαθε τα λιγα που ξερω στο ιντερνετ-τυχαια βρηκα το blog σου ,μου αρεσει ο τροπος σκεψης σου ,με ξεκουραζεις και με ψυχαγωγεις αρκετα ,χαχαχαχα,συνεχισε ετσι,δεν απαιτω απαντησεις στα σχολια μου,σε καταλαβαινω απολυτα,νομιζω ,και συγνωμη για την φλυαρια ,αλλη φορα θα ειμαι πιο συντομη αν θελησω να σχολιασω,σιγουρα ομως θα σε παρακολουθω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή