Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

Πλακόστρωτο ουααααα χχχχχφφτουυυυ

Σαν τρανός επιστήμον που είμαι, βλάκας είσαι και φαίνεσαι, με εξιτάρουν οι επιστημονικές προτάσεις και ιδέες σαν αυτή της Singularity:
Για πρακτική προτείνω να πας στον Νότιο Πόλο και να μελετήσεις την απορροφητικότητα των υπόθετων από τους πιγκουίνους.
Γι'αυτό Singularity σήμερα θα κάνουμε πείραμα ΑΠΕΥΘΥΝΣΗΣ. Εγώ θα σου τη βάλω κι εσύ θα μου περιγράψεις μετά την εμπειρία σου, μπας και βγάλουμε κανα δημοσιεύσιμο συμπέρασμα ρε παιδί μου. Έτοιμη?

Χτες που λες Singularity, πήγα σε ένα μέρος που είχα να πάω χρόοοοονια! Είχα να πάω χρόνια σε τέτοιο μέρος γιατί είναι ένα από τα λίγα πράγματα που με κάνουν να κλάνω πόμολα με γεύση μέντα. Αυτοί που δουλεύουν εκεί μέσα σπάνε πέτρες. Μα είναι να μην τους φοβάσαι?! Να σου έρχεται το τέρας που κάνει και θόρυβο να σπάει πέτρες!


Ελίζω να κατάλαβες σε τι αναφέρομαι, ε. Στον οδοντίατρο βέβαια! Ε ναι λοιπόν, φοβάμαι τους οδοντίατρους. Είναι όλοι σαδιστές και κακοί άνθρωποι που χαίρονται να μου βάζουν πράγματα στο στόμα προκαλώντας μου κύματα αναγούλας και αηδίας. Δεν στο έχω πει ξανα, αλλά στο λέω να το ξέρεις: ο Αμερικλάνος αναγουλιάζει με το τίποτα. Αυτά τα ξυλάκια που βάζουν οι γιατροί στο στόμα ήταν ο μπαμπούλας για μένα, ειδικά στα 5 μου που κάτι με τις αμυγδαλές είχα πάθει.


Αλλά δεν αναγουλιάζω μόνο όταν μπαίνουν πράγματα στο στόμα μου, ή όταν μυρίζω σκατά/πατσά/κινέζους/φαγητο-της-νεφέλως, όοοοχι, αναγουλιάζω και με την ιδέα! Στο μάθημα της ανατομίας για να καταλάβεις, όποτε μας δείχνανε τα μέσα του λαιμού με έπιανε γαργαλητο στο λαιμό, τον οποίο προστάτευα με χέρια κασκόλ βιβλία ό,τι υπήρχε πρόχειρο γελώντας νευρικά ενώ κατευθυνόμουν προς την έξοδο. Α σιχτίρι τα γράφω και γαργαλιέμαι στο λαιμό πάλι. Γενικά δεν έχω θέμα με αίματα και όργανα κλπ, βλέπω εγχείρηση ανοιχτης καρδιάς και τρώω ταυτόχρονα που λέει ο λόγος (γιος πρώην κρεοπώλη γαρ). Αρκεί να μην έχει να κάνει με ανθρώπινο λαιμό και καρωτίδα! Το χειρότερο ξέρεις ποιο είναι ε? Το μήλο του Αδάμ! Δεν το συνεχίζω γιατί νιώθω το χρώμα μου να ανοίγει.

Όταν είχα πρωτοέρθει εδώ χάμω, έμενα όπως ξέρεις με κάτι Ινδούς. Ε, κάθε πρωί και βράδυ όταν καθάριζα τη γλώσσα μου, έκανα και το κλασικό ΟΥΑΑΑΑ ΟΥΑΑΑΑ ΦΤΟΥΥΥΥΥ ΟΥΑΑΑΑ, γιατί δεν είναι λίγο πράμα να μπαίνει αυτό το ματσούκι μέσα! Τις πρώτες μέρες οι Ινδοί τα παίξανε γιατί νομίζανε ότι πάσχω από νευρική ανορεξία και πάω στην τουαλέτα να ξεράσω τα πεντανόστιμα φαγητά που μαγείρευα! Τι ζώα Θεέ μου. Καλά, την μπάκα δεν τη βλέπανε? Τέσπα τους εξήγησα ότι όχι δεν πάσχω από νευρική ανορεξία, απλά αναγουλιάζω όταν πλένω τα δόντια μου. Επίσης αναγούλιαζα και στην ιδέα ότι μοιράζομαι το μπάνιο με τον βρωμιάρη αλλά αυτό δεν το ανέφερα.

Και τι θυμήθηκα τώρα! Παρ'όλο που αυτός ο ΜΑΛΑΚΑΣ ο Ινδός το ήξερε ότι αναγουλιάζω και με άκουγε κάθε μέρα να σείωνται τα μέσα μου, ξέρεις τι έκανε?? Ξέρεις τι έκανε το γαμ(*^# μου#$#&^(πανο?? Πετούσε τις ΜΥΞΕΣ του πάνω στο νιπτήρα!!! Ναι, ναι, έκανε ΧΜΦΦΦ ΧΜΦΦΦ και τις εξφεντόνιζε! Μια φορά πέταξε μία τεράστια πάνω στην ΞΥΡΙΣΤΙΚΗ ΜΟΥ ΜΗΧΑΝΗ γαμΟ*&# το (&*^#$(#% που τον πέταγε. Α στο διάολο τα θυμάμαι και αναγουλιάζω. Με κοιτάει και η Κινέζα. Το τι εμετό έκανα τότε με την ξυρηστική δε λέγεται. Επίσης ανάμεσα στα αναφιλητά και τα ΟΥΑΑΑΑ ΦΤΟΥΥΥ έβριζα όσο πιο δυνατά μπορούσα και νομίζω το έπιασε το μήνυμα γιατί δεν το ξανακανε. Όχι ότι είχε καμία σημασία πλέον βέβαια, γιατί ήμουν μία βδομάδα πριν τη μετακόμηση.


Τι ήθελα να πω μωρέ και κατέληξα να μιλάω για τον κερατά πάλι? Α, ναι. Πήγα χτες στην οδοντίατρο μετά από 5 χρόνια! Όπως καταλαβαίνεις, η γυναίκα έπαθε φρίκη και έβγαλε τόση πέτρα που μπορούσε άνετα να πλακοστρώσει όλο το κονέχτικατ! Αλλά με πέθανε. Πόοοονος?? Καλά ο πόνος πάει στο διάολο δεν με πειραζε τόσο πολύ. Το άσχημο ήταν όταν έχωνε το ματσούκι μέσα μέσα και αναγούλιαζα, οπότε και κόντευε να μου απολεπίσει τη γλώσσα σαν ψάρι. Αφού είδε και απόειδε η γυναίκα, φώναζε μια βοηθό να της κρατάει το ρουφηχτήρι γιατί λέει η γλώσσα μου δεν την άφηνε να κάνει τη δουλειά της.

Εμ τι ήθελες μαντάμ? Ένστικτα είναι αυτά. Άμα εσένα η γλώσσα σου καλοδέχεται μαρκούτσα να μπαίνουν όλα μέσα, ΟΚ πάσο, δώσε μου το τηλεφωνάκι σου και όλα καλά. Ευγενέστατη πάντως η γυναίκα. Έπαθε μια ταραχή με τα φρύδια μου, τα οποία είναι παχια, ξέρεις, και όλο τα παίνευε. Και τί ωραία φρύδια που έχεις?? Πλούσια, καλοσχηματισμένα, φυσικά, μαύρα μαύρα! Και τα μαλλιά σου! Πυκνά, σκούρα, με μια υποψία μπούκλας, τέλεια! Λοιπόν αν δεν ήταν 100 χρονών και αν δεν ήξερα ότι αυτές τις μαλακίες τις έλεγε για να με κάνει να ξεχαστώ, θα πίστευα ότι μου την πέφτει.

Το χειρότερο βέβαια ήρθε μετά! Πρέπει λέει να μου πάρουνε 18, ΔΕΚΑΟΧΤΩ ακτινογραφίες τα δόντια μου! Και δώστου ΜΙΑ ΜΙΑ να μου χώνουν όχι απλώς μαρκούτσο αλλά ολόκληρη κατασκευή μέσα, να αναγουλιάζω να τρέχουν τα σάλια και να μου λέει η μαλάκω να μην κουνιέμαι! Έλα εσύ μωρή να αναγουλιάζεις χωρίς να κουνιέσαι άμα μπορεις! Α στο διάλο!!! ΔΕΚΑΟΧΤΩ, το καταλαβαίνεις?? Πρέπει λέει να ξαναπάω το Μάιο και μου είπε ότι προκειμένου να μην περάσω τα ίδια, πρέπει να κάνω γαργάρες με ένα φάρμακο και να κάνω νήμα όπως μου έδειξε σε όλα τα δόντια. Όπως καταλαβαίνεις, θα το λιώσω το νήμα και τις γαργάρες!


Γαμώτο, αναγουλιάζω και με τις γαργάρες!!!!

42 σχόλια:

  1. πππωωω μόλις μου θύμησες ότι πρέπει να κλείσω ραντεβού με τον οδοντίατρο! γμτ τους φοβάμαι και εγώ! δεν έχω πάει ποτέ! shit!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποτέ??? Να ζητήσεις αναισθητικό τζελ με τη μία τότε, μην το παίξεις σβατζενέγκερ σαν εμένα το ζώον που μαρτύρησα για δέκα λεπτά με τον τροχό μέχρι που δεν άντεξα και άρχισα να παρακαλάω για αναισθησία...

      Διαγραφή
  2. Είναι όλα στο μυαλό ρε! Ντάξει, στην περίπτωση σου, αρκετά ήταν και στα δόντια όπως καταλαβαίνω!

    Την ξυριστική την ξαναχρησιμοποίησες μετά την υπέρτατη μόλυνση;!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι! Ήταν ακριβή μάναμ, τι να έκανα? Χλωρίνούλα οινοπνευματάκι μπενταντιν αγιασμο και πάλι! Ευτυχώ δεν ήταν στη λαβή ή στο ξυράφι η μ.... ΟΥΑΑΑΑΑΑΑ

      Διαγραφή
  3. Το διάβασα όλο, αναγουλιάζοντας συστηματικά!
    Ομοιοπαθής... Η κυρία, Κατερίνα, η οδοντίατρός μου, μένει και στο πάνω πάτωμα η γυναίκα, μόλις με βλέπει στο ιατρείο, θέλει να μου κάνει ολική νάρκωση (μου το εξομολογήθηκε ένα απόγευμα που κόντεψα να τη στολίσω με γεμιστά)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ολική νάρκωση, η καλύτερη λύση! Πας για ύπνο και ξυπνάς σένιος, όχι να ιδρώνεις πάνω στην καρέκλα με την άλλη από πάνω να σου σπάει τα μέσα σου...!

      Διαγραφή
  4. ΚΟΊΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ....καλά λένε ..το μήλο κάτω από την μηλιά θα πέσει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχαχαχ μηλιάααα μου εσύ! Μόνο που εγώ βγήκα πράσινο μήλο, ξινό....

      Διαγραφή
  5. Τρίβε λουστράκο καλά γιατί η ουλίτιδα θα σου χτυπήσει την πόρτα...ομοιοπαθής! Δοκίμασε ριγανέλαιο αν ματώνουν τα ούλα σου και προσοχή με τη μαλακία που σου έδωσε για να σφίξουν τα ούλα που υποχώρησαν από την πλάκα και να καταπολεμηθούν τα βακτήρια! Αμα το παρακάνεις θα χάσεις τη γεύση σου για καιρό! Ριγανέλαιο! Θα πάθεις πλάκα με τα αποτελέσματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ριγανέλαιο?? Που να το βρω μάνα μου το ριγανέλαιο? Εδώ ρίγανη με το ζόρι! Καλά θα ψάξω, ευχαριστώ για το τιπ!

      Τη γεύση μου την έχασα ήδη!

      Διαγραφή
    2. Δοκίμασε σε φαρμακείο να ρωτήσεις!!!Ελα μη με τρελαίνεις σε ολόκληρο Νιου Γιορκ Σιτυ δε θα βρεις ριγανέλαιο και βρήκα εγω στο Ελλάντα!!! Καλά αυτός μαγαζάτορας έλεγε πως και καλά το έχει πατενταρει αλλά είναι και ενα ούφο ξεπεσμένος ακαδημαϊκός με εμπορικό στην Αγ.Μηνά! Γράψε oregano oil και θα σκάσει μπροστά σου ένας καινούργιος κόσμος πληροφοριών! Μόλις το βρεις στάξε μια σταγόνα σε ένα ποτυράκι βούτα την οδοντόβουρτσά σου και τρίβε λουστράκο! Προσοχή μη σου πέσει παραπάνω θα πάθεις έγκαυμα! Ευχές!

      Διαγραφή
  6. Λοιπον ο Γρουτος την βρισκει περισσοτερο απο μενα με τα κειμενα σου! Ειδικα σ' αυτο βρηκε και εναν ομοιοπαθη! και νιωθει πολυ συγκινημενος που τελικα... δεν ειναι εξωγηινος!

    Εχει ακριβως το ιδιο προβλημα με την... οδοντιατρικη και πασης φυσεως ναυτια! Αποφευγει τον οδοντιατρο πανω απο δεκαετια!!! Την τελευταια φορα που πηγε, ηταν πριν το γαμο - το ειχα θεσει ως ορο, για να γινει το μυστηριο... και πηγε!?!

    Τα δοντια του ειναι επενδυμενα με παχυ στρωμα βραχου, σε σημειο που χρειαζεται, οχι οδοντιατρος, αλλα αρχαιολογικη σκαπανη... Οταν πονεσει καποιο δοντι και γινει σαν Κουασιμοδος, παιρνει αντιβιωση και λεει: "αυτη τη φορα θα παω οπωσδηποτε!". Μολις περασει ο πονος και το πρηξιμο, τα φορτωνει στον κοκορα - απορω που δεν πεσανε ακομα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τον καταλαβαίνω κ εγώ το ίδιο κάνω με το φρονιμίτη. Πρήζεται όλο μου το στόμα και το παίζω κουλ λέγοντας σε όλους ότι έκανα αποτυχημένο μπότοξ!

      Διαγραφή
  7. κι εγω ομοιοπαθης... δεν αντεχω πασης φύσεως ιατρους των δοντιών... Εχ κακά προυγούμενα μιας ολοκληρης δεκαετιας με σιδερακια καρφωτα και κινητά, οπότε μακρυά... Κουράγιο Αμερικλάνε :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ρε συ μια από τα ίδια και για το λαιμό και για τον οδοντίατρο, άσε με κι έχω ραντεβού σε λίγες μέρες... άσε με σου λέω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ότι και αν σου΄πω είναι λίγο.
    Ντροπή σου Αμερικλανάκι, ν΄αμφισβητείς τις μαγειρικές μου ικανότητες.
    Που να σου κάτσει ο τροχός στο λαιμό και να είναι και στις 18000στροφές.
    Αυτό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. εγω λατρευω την οδοντογιατρεσα μου, και οποτε παω νιωθω ανακουφιση , να το ψαξω εε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οχι να μην το ψαξεις καθόλου, πήγαινε κατευθείαν στο δαφνί. Ακους εκεί ανακούφιση! Η μόνη ανακούφιση που ένιωσα ήταν όταν μου είπε ότι δεν θα τη ξαναδω για 5 μήνες!

      Διαγραφή
  11. Αν σου πω ότι προτιμώ να μου κάνουν 10 σφραγίσματα χωρίς αναισθητικό παρά να με περάσουν έξω από μικροβιολόγο...
    (πι-ες: Ολοκλήρωσα το διάβασμα, το e-ρουφιανάκι να φάει τα λυσσακά του τώρα! Δε χωνεύω βέβαια ότι καρφώθηκα μόνη μου, τεσπα, ας το ξεχάσουμε αυτό, ε;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι έχει ο μικροβιολόγος?? Μια ενεσούλα και τελείωσε, όχι γριιιν γριιιιν με τις ώρες! Και σάλια και ρουφηγματα.

      Διαγραφή
  12. Πριν 2 χρόνια πήγα για πρώτη φορά οδοντίατρο. Οι 2 πρώτοι που επισκέφτηκα σχεδόν με έδιωξαν. Το ρουφηχτήρι των υγρών δεν το άντεχα δευτερόλεπτο στο στόμα μου.
    " Εεεε δεν γίνεται δουλειά έτσι" μου είχαν πει. Τι να κάνω γαμώ το δίπλωμα σας ; Λέτε να το κάνω επίτηδες ;
    Βρήκα τελικά μια πολύ καλή κοπελιά που ήταν ανεχτικότατη και ευγενική. Με αφήνει να κρατάω στο χέρι μου το ρουφηχτίρι και να τραβάω μόνος μου τα υγρά όποτε χρειαστεί. Ακτινογραφίες δεν βγάζουμε. Προσπαθήσαμε 2-3 φορές και αφού κόντεψα να αφήσω εντόσθια στην οδοντιατρική καρέκλα είπαμε πάμε για άλλα.
    Οπότε καταλαβαίνεις. Ομοιοπαθής και εγω και πιστεύω χειρότερος από σένα.
    Αυτό που μας πιάνει είναι κάποια πάθηση ή αρρώστια ξέρω εγώ ; Πάντως σίγουρα δεν είμαστε πούστηδες ή δεν μπορούμε να γίνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά εσύ είσαι μάλλον κλινική περίπτωση! Το ρουφηχτίρι κ εμένα μου το έδωσε να το κρατάω αλλά δεν το έβαζα μέσα και μου έσπρωχνε τα χέρια, η αλήτισσα.

      Διαγραφή
  13. Τι ωραία φρύδια που έχεις.... Και τι ωραία μαλλάκια...... ΜπζβζζζΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖ και δώστου ο τροχός...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΝΑΙ! ΝΑΙ! ΝΑΙ! Επιτέλους απεύθυνση από τον Αμερικλάνο! Μισό λεπτάκι να τελειώσω τον πανηγυρικό χορό της απεύθυνσης που μοιάζει λίγο με σάμπα... Οκ, τον τελείωσα.

    Μπα, θα σε απογοητεύσω. Εγώ στον οδοντίατρο, η καλύτερή μου! Εντάξει όχι και η καλυτερότερη γιατί προτιμώ να τρώω σπανακόπιτα, αλλά δεν τραβάω και κανένα τρελό ζόρι. Πάω εκεί, συζητάμε για τα κοινωνικά προβλήματα και την χειραγώγιση των μαζών, δηλαδή αυτός μιλάει και εγώ μουγκρίζω νννννν, με το ματζαφλάρι για τα σάλια μέσα στο στόμα μου. Γενικά τον πόνο τον αντέχω. Πριν μερικές μέρες που είχα πάει για καθαρισμό ζορίστηκα πάντως, γιατί είχε μαζευτεί το νταμάρι της Πεντέλης και βάλαμε κομπρεσέρ και όσο να πείς πόνεσα λιγουλάκι.
    Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ αναγούλα όλων των εποχών ήταν όταν έπρεπε να μου πάρει μέτρα για σιδεράκια και μου έχωσε ένα πράμα σαν πλαστελίνη στην άνω γνάθο, που ακουμπούσε και την μαλακία υπερώα. Φεύγοντας πήρα το πρωινό σε σακουλάκι.

    Μωρέ απεύθυνση! Ο άνθρωπος δεν θέλει και πολλά για να του φτιάξει η μέρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι'αλλη κλινική περίπτωση, πήγαινε να κάνεις παρέα στον άσωτο! Δεν πάτε καλάααα

      Διαγραφή
  15. γιατί πουλάκι μου; τι έκανες; εσύ ξεκίνησες με αγαθό κάρμα. πως τα καταφερες και βασανίζεσαι έτσι;;;

    και σοβαρά. ρε δεν ντρέπεσαι; ολόκληρος άντρας ίδιος με το γιο μου, να φοβάσαι τους οδοντιάτρους; τι θα σου κάνει; είναι ο μοναδικός γιατρός που δεν πρέπει κανείς να φοβάται. ολους τους άλλους ναι, μπορούν να σου πουν τα χίλια μύρια όσα, αλλά ο οδοντίατρος το χειρότερο που θα σου πει είναι η μασέλα!


    έλα σύνελθε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έλα ντε! Και τα τσάκρα μου τα προσέχω να μην τα ταράζω, και τους Κινέζους δεν έχω σκοτώσει κι απ΄όλα!!!!

      Και όχι δεν ντρέπομαι! Να μου βάζει η άλλη τον λωστό με δόντια μέσα στο στόμα μου! Καταλαβαίνω την αναγκαιότητα του πράγματος αλλά αυτό δεν το κάνει ευχάριστο ή φυσιολογικό!!!

      Διαγραφή
  16. Πωπω...... αυτό κι αν είναι δύσκολο...... Ευτυχώς που δεν αναγουλιάζεις και με το φαί..... Βέβαια, μερικά από αυτά που ανέφερες νομίζω ότι ισχύουν και για πολλούς από μας τους κοινούς θνητούς.
    Καλή σου μέρα εκεί στο κονέχτικατ!!!!! Φιλιά από μαμά πατρίδα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και με το φαΐ αναγουλιάζω βέβαια, πατσάδες πηχτές και όλα τα φαγητά της Νεφέλως, μακρυά!

      Διαγραφή
  17. η κολλητή μου είναι η καλυτερη οδοντίατρος της περιοχής και μη σου πω και περιχώρων!εχει ειδικό σύστημα για τους αναγουλιάζοντες...αν σε φέρει η μοίρα απο εδω πέρνα να σε περιποιηθεί ''καταλλήλως''!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πες της κολλητής σου ότι έχει χαιρετίσματα από τον Αμερικλάνο και κάποια μέρα αν βρεθούν οι δρόμοι μας να το θυμάται και να είναι έξτρα προσεκτική !!!

      Διαγραφή
    2. Εγώ ειμαι η κολλητη και κουμπάρα.... Όσο για το έντονο αντανακλαστικο εμετου που έχεις (έτσι το λένε) μην νομίζεις πως είσαι ο μόνος.... Ευτυχώς δεν το έχουν όλοι. Όσο για τη γιατρό σου είχε τεράστια υπομονή! Αφού είχε το κουράγιο να σχολιάζει και τα φρυδια σου.... Μπράβο της. Αυτο είναι ένα κόλπο που μαθενουμε στην παιδοδοντια για να αποσπουμε την προσοχή τους... Ξέρεις τώρα... Τι ομάδα είσαι...τι ωραία κοκαλακια

      Διαγραφή
  18. εντάξει με τις αναγούλες δεν έχω ιδιαίτερο θέμα, μιας κ το επάγγελμα επιβάλλει γερά στομάχια, αλλά τους οδοντιατρους τους ΜΙΣΩ.
    έχω χάλια δόντια κ από μικρή τρέχω. κάθε 6 μήνες σίγουρα θα κάνω κάτι.
    αυτό που σιχαίνομαι περισσότερο κ με αναγουλιάζει απιστευτοαπίστευτα είναι όταν χώνουν τα χέρια τους ΧΩΡΙΣ ΓΑΝΤΙΑ ανεξάρτητα αν τα πέρασαν με χίλια δυο αντισηπτικά σαπούνια και γωδεξερω τι άλλο. ειδικά άμα είναι και καπνιστής ο οδοντίατρος, σου ρχεται η τσιγαρίλα μέχρι το λάρυγγα, κ με το καπνό του τσιγάρου με πιάνει αναγούλα κ ναυτία πρωτοφανή για τα δικά μου δεδομένα..κ η τσιγαρίλα δε φεύγει με τίποτα γαμωτοφελέκιτους και τα διπλωματα μαζι, βαλε κανενα γαντι βλακα αμορφωτε.. κ το άλλο το κορυφαίο, επειδή είμαι κουφή κ δε καταλαβαίνω χριστό με τη μάσκα, μερικοί δε φοράνε κ αναπνέουν μπροστά στο στόμα μου και ξεφυσάνε..ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΝΑΓΟΥΛΑ.ευτυχώς μια το εκανε μοναχα, οι αλλοι κατεβαζανε και ανεβαζανε τη μασκα οταν επρεπε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για κάνε μου το λιανά, για τι επάγκελμα μιλάμε? Γιατί κ εγώ πχ χρειάζομαι γερό στομάχι όταν πχ μια φορά έκατσε το μήλο στη γουρούνα και ξέρασε τον κόσμο όλο, μετά ξέρασα κ εγώ και τα μάζεψε η Κινέζα (ααααχ πόσο το χάρηκα)!

      Διαγραφή
  19. ούφφου κι εγώ έλιωσα στο νήμα και τις γαργάρες... για καμιά βδομάδα... μετά τα παράτησα! για κάποιο λόγο βρήκα λιγότερο ενοχλητική την επίσκεψη μια φορά το εξάμηνο στην οδοντογιατρό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μόνο μια βδομάδα ε? Ναι αλλα αν δεν τα κάνεις σωστά η ενοχλητική επίσκεψη θα γίνει επίπονη... πάλι..!

      Διαγραφή
  20. Ως πτηνό του Νοτίου Πόλου, θα ήθελα να δηλώσω τον αποτροπιασμό μου για το πείραμα με τα υπόθετα. Μπορεί να μας έχετε για χαριτωμένους και βολικούς, αλλά έχουμε και οι πιγκουίνοι το μη παρέκει μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή