Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

Την κάλτσα μου μέσα!

Η Νάσια είναι νέα μπλόγκερ, μόλις βγήκε από το φούρνο σας λέω, και πρέπει να την καλωσορίσουμε στο κλουβί με τους τρελούς που για ξεκάρφωμα λέμε μπλογκόσφαιρα:
η κολλητή μου είναι η καλυτερη οδοντίατρος της περιοχής και μη σου πω και περιχώρων!εχει ειδικό σύστημα για τους αναγουλιάζοντες...αν σε φέρει η μοίρα απο εδω πέρνα να σε περιποιηθεί ''καταλλήλως''!!!!!!!!!!!
Το ότι έχεις κολλητή οδοντίατρο με προεγκατεστημένο αναισθητικό/αντιαναγουλιαστικό και με ενδιαφέρει να κρατήσω επαφή για το μέλλον? Όχι δεν έχει καμία σχέση θέλω να με πιστέψεις!!!

Σήμερα Νάσια δεν έχω να πω πολλά. Σκόπευα να γράψω τη συνέχεια των μαρτυρίων που τραβάω με τα κωλοδόντια μου, που έτσι και είχα τανάλια πρόχειρη θα τα είχα βγάλει να αεριστούν, αλλά άστο, άστο να πάει στο διάολο, τα λέω αύριο. Σήμερα προέκυψε νέο θέμα.

Περπατούσα που λες το πρωί από την εξώπορτα προς το αμάξι, ντυμένος σαν κρεμμύδι με μπλούζες μπλουζάκια μπουφάν κασκόλ (σκούφο δε φοράω γιατί μου χαλάει το μαλλί και από υποψία μπούκλας το κάνει βεβαιότητα ζούγκλας) και πήγαινα σαν το χεσμένο κουτάβι που περπατάει πάνω στα σκατά του για να μην πέσει μέσα! Μόνο που αντί για σκατά δικά μου είχε σκατά αγγέλων κάτω (το έχω ξανα πει αυτό και είναι κλεμένο) δηλαδή χιόνι! Το οποίο χιόνι είναι αναποφάσιστο το ρημάδι, μια πάει να λιώσει, μια παγώνει, μια πάει να λιώσει, μια παγώνει - με αποτέλεσμα να έχει γίνει όλο το κονέχτικατ παγοδρόμιο. Πάλι!

Εκεί που περπατούσα λοιπόν Νάσια, σκεφτόμουν. Ααααα ρε ζωή που με πέταξες. Εκεί που λυσσούσα σαν το πλυντήριο να δω λίγο χιόνι, μου το έφερες κατακέφαλα και δεν ξέρω τι να το κάνω. Κάτι πρέπει να γίνει να βγω απο δω μέσα δεν είναι κατάσταση αυτή. Δε με λες και Σταχτοπουτο να έρθει καμια βασιλοπούλα με το αθλητικό που να μου κάνει, κι ας μην πήγα εγώ χτες σε κανέναν χορό, και να με βγάλει από τη μιζέρια μου!

Κάπου σε αυτή τη φάση οι σκέψεις μου χάσανε τη συνήθη τους αρμονία και αυτό το άλλο που δεν το θυμάμαι πως το λένε αλλά θα το ξεκαθαριστικότητα (δηλαδή είναι ξεκάθαρες), και δεν ξέρω καν τι σκεφτόμουν. Απλά κοιτούσα κάτω για να μην φάω καμια τούμπα και σπάσω τον κώλο μου. Ποια θα με πάρει μετά με σπασμένο κώλο??? Όχι βασιλοπούλα, ούτε η γυναίκα αντιπρόσωπος δεν θα με παίρνει!

Και τι βλέπω κάτω? Αυτό:


Κατάλαβες? Εγώ ζητάω από το σύμπαν να μου στείλει τη βασιλοπούλα - δηλαδή μια αμερικάνα υπήκοο 65% μαύρη 35% άσπρη μοναχοκόρη με προίκα - να έρθει με το άσπρο της... διθέσιο, να μου δώσει τα κλειδιά και να πάμε να βγάλω πράσινη κάρτα, και τι μου στέλνει?? Μια κάλτσα!! 

ΜΙΑ ΚΑΛΤΣΑ!!!!

Και δεν είναι καν καινούρια, δικιά μου είναι. Μου έπεσε χτες το βράδυ. 200 κιλά ρούχα έπλυνα, λογικό είναι που και που να μου πέφτουν μερικά σαν του κοντορεβυθούλη. 

Μα κάλτσα?? Σαν να μου λέει, πάρε την καλτσούλα μαλάκα και καλή επιτυχία στη... σόλο καριέρα! Τώρα καταλαβαίνω γιατί στο ΟΥΚ αν λάβεις από του μη έχοντος η κάλτσα ήταν βρισιά... Είναι όλοι κάλτσες!

Δεν ξεκίνησε καλά η εβδομάδα, την κάλτσα μου μέσα. Αλλά βέβαια, πως να ξεκινήσει καλά όταν σου στέλνει το αφεντικό σου email Σάββατο βράδυ 11 η ώρα, ενώ είσαι έξω, να σου πει ότι τη Δευτέρα πρέπει να κάνουμε μίτινγκ για να κανονίσουμε τις γουρούνες! Τότε της θυμήθηκε! Μου χάλασε ΚΑΙ την έξοδο ΚΑΙ την εβδομάδα ΚΑΙ το μελλον μου!

45 σχόλια:

  1. xaxaxaxaxaxixixixixaxaxoxoxo.......συγνωμη δεν 8ελω να διακωμωδήσω την καταστασή σου,αλλά ...χαχαχαχαχαχαχαχιχιχι....και για να γελασεις και εσυ μου καηκε το μπραουνις οσο διαβαζα την καλτσα σου...αλλη φορα θα έρχομαι τα μεσανυχτα να σε διαβαζω ...εγω και οι βρικολακες...κοιτα μην τρομαξεις,δεν υπαρχουν...γιατι διαβασα οτι λιγουλακι τον εχεις ενα φοβο το βραδακι!!!!!!!!χαχαχαχιχι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιος τα διαδίδει τέτοια ψέματα?? Ακους εκεί φοβάμαι το βράδυ. Εγώ παιδί μου το βράδυ κυκλοφορώ στα σκοτάδια σαν τη νυχτερίδα.

      Διαγραφή
  2. επειδή σου πήγε η σκατούλα στην κάλτσα με το φόβο που έχεις να πας οδοντίατρο, άρχισαν να την κοπανάνε απ' την μπουγάδα οι κακόμοιρες, αυτή φαίνεται σα να μην άντεξε και οι άλλες την άφησαν στο δρόμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κρυάδες. Δεν φοβήθηκα καθόλου μα σχεδόν καθόλου στην οδοντίατρο.

      Διαγραφή
  3. Τουλάχιστον τη βρήκες, αν δεν την έβρισκες θα διαολόστελνες θεούς και δαιμόνους κρατώντας το μοναχικό ταίρι της και τρώγοντας τον κόσμο μέχρι ν αποφασίσεις ότι και αυτή αναπαύεται πλέον στο Παράλληλο Σύμπαν Των Χαμένων Καλτσών...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. και όμως είναι σημαδιακό.
    τι είχε η σταχτομπούτα ένα και το βασιλόπουλο το άλλο που το έψαχνε σε όλες τις τσούπρες του κίνγκντομ;

    ένα γυάλινο γοβάκι.

    το πενηντα δύο νούμερο αθλητικό που φοράς, δεν το λες και κόσμημα να το βάλουν στο φούξια μαξιλαράκι να το περιφέρουν δώθε κείθε μέχρι να βρουν τον αμερικλανοσταχτομπούτο!
    και γι αυτό κοκκάλωσε την κάλτσα που όσο και να πεις ένα πιο κομψό άτιτιουντ το έχει!!!

    το σύμπαν για σένα δουλεύει αμερικλανοφαρμακοτριφτη!

    σου 'ρχεται, σου 'ρχεται η αμερικανοαλόγα με το διθέσιο!!! θα κρατάει την άλλη κάλτσα για να τη σετάρει... κανόνισε να τη βάλεις πουθενά να μπάσει και να μη βρίσκει το ταίρι της!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ρε βλαμένο, δυο παράγραφους σχόλιο και το μόνο που έγραψες ήταν λες;;; δυο φίλοι μου είδαν το σχόλιο και κατουρήθηκαν από τα γέλια, και εσύ το μόνο που λες είναι λες;;;

      κόψε αμέσως τη γιόγκα. σε κάνει κακό σε λέω!!!

      Διαγραφή
    2. Κι'εγώ γέλασα μανα μου και σου είχα ΑΠΕΥΘΥΝΣΗ στην αποτυχημένη ανάρτηση που τελικά δεν δημοσίευσα! Ατύχησες!!!!

      Οοοοοοοομμμμμμμμμμ

      Διαγραφή
  5. νομίζω τα είπες και ξεθύμανες κομματάκι!! να σαι καλά!!! καλή εβδομάδα εγώ εύχομαι! kiss!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μετά από τόσες μέρες, ούτε που θυμάμαι τι είπα και ξεθύμανα. Και λέω να μην τα διαβάσω γιατί θα τα πάρω πάλι χαχχχχαχαχα

      Διαγραφή
  6. Ελα μωρέ, κάλτσα σου έπεσε όχι σόβρακο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και σώβρακο μου έπεσε, άλλη μέρα, αλλά αυτά δεν τα δημοσιεύω μάνα μου!

      Διαγραφή
  7. δεν ήταν τυχαίο!!! Σου στέλνει σημάδια ο θεός! Σαν να Τον ακούω να οσυ λέει:"Αμερικλάνε,αν δε σταματήσεις τα σχόλια περι φασολακιων και χιονιου στο πλυντήριο και στο σαλιάγκι,δε θα λαβεις ούτε τη μια καλτσα απο ελλάδα,καλτσα!"
    --Σαλιαγκι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοιμάσαι εσύ τώρα και η τύχη σου δουλέυει, πουπουλοφόρο ερπετό! Λαδερά φασολάκια θα βλέπεις στον ύπνο σου, είμαι σίγουρος.

      Διαγραφή
  8. Βρε τυχερός πρέπει να αισθάνεσαι! Γιατί αλλιώς τι θα έκανες; Θα έκοβες το πόδι; Βρε αχάριστος που είναι ο κόσμος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Bρε μάναμ' δεν ήξερες δεν ρώταγες?
    Ζητάνε πράγματα όταν ο μλκς ο Ερμής είναι ανάδρομος?
    Εεεε?
    Πάρε το μάθημά σου σήμερα για να'χεις:
    O ανάδρομος μλκς μας φέρνει καθυστερήσεις, παρεξηγήσεις, ατυχήματα...
    Μπορεί να παρήγγειλες πίτσα με πεπερόνι και να σου έλθει vegan.
    Ασε που μπορεί να την παρήγγειλες μεσημέρι και να σου έλθει βράδυ γιατί το delivery εφαγε σκασμένο λάστιχο στο δρόμο...!
    Eνα τέτοιο πράγμα σου λέω!
    Και τώρα πάρε βαθιά αναπνοή και ξαναδιάβασέ το 2-3 φορές για να το εμπεδώσεις... :-p
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αμαν πια με τον Ερμη όποτε κατι παει στραβα ακουω οτι ειναι αναδρομος! Και δεν ξερω καν τι σημαινει αναδρομος για να το συνδεσω ρε παιδι μου.

      Διαγραφή
  10. Μια χαρά η κάλτσα. Έχουμε και κρίση. Δεν λες που δεν την έχασες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ετσι, μ'αρέσει που εισαι πραγματιστης σαν κιεμενα

      Διαγραφή
  11. Tου κοντορεβυθούλη, κάλτσες του έπεφταν.
    ρε κοίτα πως αλλάζουν τα παραμύθια. Εγώ γιατί θυμάμαι πως έριχνε ψίχουλα και χαλικάκια ύστερις?
    Α, ρε Αμερικλαονοκάλτσα πουχεις πλύνει !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ειχαν ανακαλυφθει οι καλτσες τοτε με τον κοντορεβυθουλη, τα φορουσαν ετσι τα παπουτσια γι'αυτο και βρωμοκοπουσε ο κοσμος!!!

      Διαγραφή
  12. Λιγο μπασμενη μου φαινεται... Σε λαθος προγραμμα την εβαλες και της κακοφανηκε ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οχι, γιατι το λες αυτο? Μια χαρά χωράει στο 46 νουμερο ποδαράκι μου.

      Διαγραφή
  13. Καλά πάλι χιονάνθρωπος έγινες?
    Ρε μανάρι μου για ψάξε μήπως σου'φυγε όλη η μπουγάδα και την έπνιξε το χιόνι?
    Κάτι μου λέει ότι κάθε μέρα θα βρίσκεις και από κάτι άλλο!

    Αντε φιλιά θαλασσινά και καλά να περνάς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν βρηκα τιποτε αλλο, αλλα αυτο βεβαια δεν σημαινει οτι δεν τα εχασα και δεν το πηρα χαμπαρι ε... Προχτες βρηκα κατι πουκαμισα στην ντουλαπα που ξεχασα οτι τα ειχα και ειναι τι ωραια αφορετα δε θελω να τα βαλω και να τα χαλασω...

      Διαγραφή
  14. Το χω πάθει κι εγώ αυτό! Έχω βάλει πλυντήριο, έχω απλώσει τα πεντακάθαρα και μοσχοβολιστά μου ρούχα στο μπαλκόνι και το βράδυ έρχεται ένας αέρας που παίρνει κεφάλια, και μου ρίχνει την απλώστρα. Τα μαζεύω την επόμενη σιχτιρίζοντας και πάω να βγω βόλτα. Και με το που βγαίνω από το σπίτι, σε ένα δεντράκι έξω από την πόρτα βλέπω μια μπλούζα που ξερω να κρεμεται...

    Βέβαια εσύ με την δικιά σου ιστορία, δίνεις άλλο νόημα στην θεωρία με την μαύρη τρύπα του πλυντηρίου που ρουφάει τις κάλτσες.. Εσένα απλά τις πετάει στην πίσω αυλή!! Βολικό!
    --πλυντηριο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το πλυντηριο το δικο μου βρισκεται σε αλλο κωλοχωρι απαυτο που ζω, σε αποσταση 25 χιλιομετρων! Αρα και που μου την πεταξε στην πισω αυλη, παλι καλα να λεω!

      Διαγραφή
  15. Που μαράθηκε το χιόνι από κάτω, από τη βρωμίλα δε σε νοιάζει;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Έχω μία απορία (αν την έχει γραψει κανένας άλλος πείτε το για βαρέθηκα κ δεν διάβασα τα σχόλια).
    Είναι Σάββατο βράδυ. Ετοιμάζεσαι για όξω και αυτό που θέλεις να κάνεις είναι να κοιτάξεις τα mail σου αντί για το μπουκλοτό μαλλί σου;
    Ή έχω κ ακόμη χειρότερο. Είναι Σάββατο και είσαι ήδη όξω και διασκεδάζεις. Κάποια στιγμή ,πως λέμε πάω τουαλέτα, εσύ αντ' αυτού μπαίνεις να τσεκάρεις μήπως έλαβες κανένα mail;
    Πόσο καλός εργαζόμενος είσαι πια;;;; (Αυτή είναι η απορία μου! :P)
    Όσο για την κάλτσα δεν λες που την βρήκες και δεν κατηγορείς το πλυντήριο ότι σου την έφαγε σε μια στιγμή αδυναμίας!

    Καλημέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μου ερχονται απευθειας στο αιφον και κανει θορυβο! Σου ελυσα την απορια?

      Διαγραφή
  17. Αντε,ρε ψευτρόνι,δεν ειναι δική σου η κάλτσα,
    ειναι κάλτσα σκιερ,τη φωτογράφισα στο Ελατοχώρι:))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σου φαίνομαι εγώ, έτσι όπως με σκιαγραφω εδω μεσα, για σκιερ??

      Διαγραφή
  18. Μολις σκεφτηκα το εξης: Διαολου καλτσα! αχχαχαχχαχχαχα
    Οχι δεν σημαινει πως η καλτσα ειναι εξυπνη, απλα οτι ειναι οντως δικη σου! χαχχαχαχαχχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Μικρό ποδαράκι έχεις!!! Η μάζεψε η κάλτσα απο το χιόνι?

    Το λευκό φόντο λόγω χιονιού τόβαλες για νάναι ασορτί ε?
    Ετσι μπράβο...σε καμμιά δεκαριά χρόνια θα το συνηθίσεις και θα το απολαμβάνεις περισσότερο! :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ξερω, κατι ναικ 46 νουμερο λενε!

      Διαγραφή
    2. Κινέζικο 46 είναι! Τα Νάικ χρόοοοονια τώρα κατασκευάζονται στην Κίνα! χαχαχαχχαχαχχαχαχχαχαχα!

      Διαγραφή
  20. α κριμα που δε βρηκες κανα κιλοτακι, να την παιξεις κιολας μετα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ουρανοκατεβατα κιλοτακια περιμενεις εσυ για να την παιξεις? Και δεν σου φαινεται!

      Διαγραφή
  21. Απαντήσεις
    1. Ο Αμερικλάνος επέστρεψε και προσπαθεί να μαζέψει το χαμό με τα σχόλια, στον οποίο μόλις συνεβαλες, ΣΤΟΠ!

      Διαγραφή