Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

Ψυχασθενής ανάμεσά μας

Η αλήθεια είναι, και για να είμαι ειλικρινής δηλαδή, ότι αφορμή έψαχνα, αλλά ήταν καλό το σχόλιο:
Όσο γι αυτές τις μπάρες δημητριακών πρόσεξε τες είναι άτιμες είχα φάει μία φορά και έγινα πύραυλος..όχι εγώ ο όπισθεν μου ;) ;)
Δε χρειάζομαι λοιπές εξηγησεις Μάγκα Δάγκα! Και ούτε τις θέλω. Και μιας που ανέφερες "άτιμες" που πρέπει να προσέχω, λέω να σου μιλήσω για την άτιμη την Κινέζα.

Θα ήθελα να παρακαλέσω όσους ετοιμάζονται ήδη να σχολιάσουν ότι γουστάρω την Κινέζα να κάνουν λίγη υπομονή γιατί δεν αναφέρομαι σε αυτή την Κινέζα μανίτσες μου. Όχι. Κάντε λίγη υπομονή και διαβάστε γιατί θέλω τη γνώμη σας. Έλα μπράβο.

Ψυχασθένεια Μάγκα μου. Ψυχασθένεια. Όταν κάποιος επι δύο χρόνια θάβει όλο τον κόσμο διαδίδοντας σενάρια φαντασίας, ενώ από μπροστά κρατάει αγγελικό προσωπείο χωρίς να την καταλάβει κανείς, είναι ψυχασθένεια.

Πως ακριβώς ζει ένα τέτοιο άτομο? Όταν πάει για ύπνο και σκέφτεται "Ωραία σήμερα είπα αυτό το ψέμα στον Χ για τον Ψ και αυτό το ψέμα στον Ψ για τον Χ οπότε αύριο έχει σόου", πως μπορεί να μην πηδήξει από το παράθυρο? Όταν κάνει ντουζ, πως δεν του έρχεται να πνιγεί με το καλώδιο? Όταν τηγανίζει, πως κρατιέται και δεν βουτάει τη μούρη του στο καυτό λάδι?

Και, κυρίως, όταν κοιτάει στα μάτια τον μαλάκα τον Χ, δηλαδή εμένα, και την ηλίθια τη Ψ, δηλαδή την Κινέζα, πως μπορεί και δεν τα βγάζει από ντροπή? Τα μάτια της. Αναγούλιασα.

Σχεδόν ό,τι έχω γράψει για την Κινέζα εδώ μέσα, δεν ισχύει. Δυστυχώς ή ευτυχώς δεν ξέρω. Ευτυχώς γιατί ήταν πολλά. Δυστυχώς γιατί ήταν όλα φαντασιώσεις της άλλης Κινέζας, που θεωρούσα(με) φίλη.

Δεν μπορώ να ασχοληθώ άλλο με το θέμα. Όταν γυρίσει από την Κίνα το πουτανί, σε κανα μήνα, θα της εξηγήσω όλους τους λόγους για τους οποίους θα έπρεπε η ίδια να ανοίξει την πόρτα του αεροπλάνου και να πηδήξει. Γιατί πάει στο διάολο ένας Αμερικλάνος και μια Κινέζα δεν έχει σημασία. Άστους να μαλλιοτραβούνται, αφού είναι τόσο χάπατα που σε ακούγανε δύο χρόνια. Αλλά και στον άντρα σου? Και στη χήρα μάνα σου? Και στον αδερφό σου? Είναι δυνατόν να βάζεις λόγια στον αδερφό σου να χωρίσει από τη γυναίκα του και να μην του μιλάει η μάνα του? Το ίδιο και για κάτι "φίλους" σου?

Εσύ Μάγκα μου τι λες. Να την ξεμπροσθιάσω την χαρχάλω πριν καταλάβει ότι την πήραμε χαμπάρι και τα γυρίσει εναντίον μας, ή να την αφήσω να πάει στο διάολο - γιατί εκεί θα πάει. Και μη μου πεις σε παρακαλώ να το ξεχάσω, γιατί αποκλείεται. Έχει πει χοντρά πράγματα.


ΥΓ: Κάτι άσχετο, όποιος ξέρει καλό ΒΟΥΝΤΟΥ να επικοινωνήσει με τα γραφεία του Αμερικλάνος Α.Ε. Απολαβαί ικανοποιητικαί.

37 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Χώνωω!!! Χώωωνωωωωω! αααα η mercy μουυυ!!!! Σακατέυτηκα σαν την μάνα του παιδιού μας.

      Διαγραφή
  2. οοοχιιι να τα πεις!!! να μην σε περνάει για χάπατο η ρουφιάνα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μωρέ με περνάει δεν με περνάει... τώρα πια πάει... είμαι χάπατο και με τη βούλα! Να μια βούλα.

      Διαγραφή
  3. Εγώ θα της τα έχωνα όχι φεις του φεις αλλά μπροστά στους υπόλοιπους - να μην μπορεί ούτε να κρυφτεί, ούτε να μου ξεφύγει.


    ΥΓ Αντιμετωπίζω τα ίδια προβλήματα κι εγώ εδώ που είμαι στο Αστράλια. Έχουμε πήξει στις κατσαρίδες... Δεν τους χωνεύω με τίποτα. Αν λοιπόν έχεις την ευκαιρία να "πατήσεις μια κάτω", κάν'το και για'μενα. :) Είναι πολύ μουλωχτές αυτές οι κατσαρίδες ρε παιδί μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι μου λες ρε παιδί μου, και στο Αστράλια Κινέζοι? Θα μου πεις, ένα τσιγάρο δρόμος είναι η Κίνα από την Αυστραλία, λογικό. Εδώ έφτασε μέχρι εδω χάμω η χάρη τους, εσάς θα άφηναν ήσυχους? Λες και δεν είναι αρκετά μεγάλη η Κίνα!

      Διαγραφή
    2. Άσε, παιδί μου, σου λέω εδώ έχουν κατακλύσει την χώρα, σύντομα και το σύμπαν μην σου πω... Είναι κι ανθεκτικές οι άτιμες οι κατσαρίδες. Οι Κινέζοι παίζει να είναι περισσότεροι από τους Αυστραλούς εδώ, εκεί καλά είστε ακόμη.


      ΥΓ Που να τους χωρέσει όλους η Κίνα, μάνα μου; Το κράτος τους φταίει που δεν τους έμαθε τι είναι οι καπότες και γεννούσαν οι βλογημένες σαν τις κουνέλες. Σου λέω μέσα σε 1 ώρα πιο πολλά Κινεζάκια ξεφυτρώνουν απ'ό,τι καινούργια μπλόγκια! Σκέτη απογοήτευση...

      Διαγραφή
  4. Δηλαδη σας εθαβε κανονικα και μετα εκανε την κινεζα?
    Κοιτα να δεις!... Κι εγω που νομιζα οτι, το κατινιό ειναι κατ' εξοχην μεσογειακο σπορ... ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. AAAXAXAXAXAXAXAA ναι αυτό ακριβώς έκανε την ΚΙΝΕΖΑ η παλιοΚΙΝΕΖΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ να χαθείς και κατουριέμαι!

      Διαγραφή
  5. Ναι, βρες την εύκαιρη μπροστά σε άλλους και δώστης να καταλάβει. Γιατί με μάρτυρες, δε θα διαστρεβλώσει στο 100% τα λόγια σου, αλλά λιγότερο (διότι εννοείται πως θα παίξει διαστρέβλωση έτσι κι αλλιώς, αφού μιλάμε για αρρωστημένο κ ανίατο μυαλό.
    Αν μπορείς να την αφήσεις να πάει από εκεί που ήρθε, ακόμα καλύτερα, αλλά φρόντισε να βρεις τρόπο να ξεθυμάνεις. Μην αφήσεις την οργή/ τον θυμό/ τα νεύρα να συσσωρευτούν. Ξέρω από μένα!
    Άντε, και καλή συνέχεια ;) Rhodian greetings! (χιχιχι)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρόντιαν γκρίτινγκς!!! Αμέρικαν που μένα! Σε κανα δυο βδομάδες θα μου έρθουν και ρόντιαν μελεκούνια γιαμ γιαμ!

      Διαγραφή
  6. Θαρρώ πως είναι τρόπος ζωής...το ψέμα... για πολλούς -εντέλει- ανθρώπους. Πραγματικά απορώ κι εγώ με την ηρεμία που, νομίζουμε, πως έχουν όταν ξαπλώνουν για να κοιμηθούν. Νομίζω όμως πως αυτούς τους ανθρώπους, τους ψεύτικους, η ίδια η ζωή τους τιμωρεί. Και είναι δίκαιη η ζωή, ακόμη κι αν αργεί να βρεί τον τρόπο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όντως... τρόπος "ζωής". Γιατί ζωή ακριβώς δεν το λες, κάτι σαν παράσιτο το λες. Ζει μέσα από τα προβλήματα των άλλων. Μωρέ άστη να γυρίσει και θα της δείξω τι εστί ζωή χαχαχαχα

      Διαγραφή
  7. πιάσε τους φίλους σου και ρώτα τους για το τι είπε για σένα, μολις μάθεις, το ίδιο βέβαια θα κανει και η κινέζα, την καλείτε μπροστά σε αυτούς που είπε τις κακίες για σας και της αλλάζετε τα φώτα.

    αυτοί οι άνθρωποι, βασίζονται στην εχεμύθεια. όταν τους ξεμπροστιάζεις, τα πράγματα γυρνάνε εναντίον τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το πρόβλημα ξέρεις ποιο είναι? Δύο βασικά:

      α. Ο άλλος που μας έθαβε είναι ο Ινδός ο οποίος είναι χειρότερος από του λόγου της. Αλλά αυτόν τον κατάλαβα από την αρχή!
      β. Η καθηγήτρια την υπερσυμπαθεί γιατί τη γλύφει με γλώσσα λαμαρίνα νταλίκας και της κάνει ό,τι μαλακία της ζητάει.

      Άρα?

      Διαγραφή
    2. αρα..... εχεις μπλεξει με δαυτη...

      Διαγραφή
    3. Πως μπλέκει η κωλοτριχα στην χτένα? Έτσι. Μη με ρωτήσεις τώρα τι δουλειά έχει η κωλότριχα στη χτένα, λέμε τώρα.

      Διαγραφή
  8. Ψηφίζω ξεμπρόστιασμα!
    Ετσι θέλουνε μερικοί άνθρωποι...
    Η μέθοδος που προτείνει η Ρια με βρίσκει απόλυτα σύμφωνη.

    Υ.Γ. Δυστυχώς ξέρω να λύνω όχι να "δένω"... :-p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά το ότι θα πέσει ξεμπρόστιασμα θα πέσει, το θέμα είναι να γίνει σωστά για να μη βγω εγώ ο κακός! Γιατί όταν η άλλη φοράει το αγγελικό προσωπείο και μόνο εμείς ξέρουμε τι κουμάσι είναι, ε είναι κοματάκι δύσκολο να την ξεμπροστιάσουμε!

      Διαγραφή
  9. συμφωνω με Ρια...αν και πρεπει να ειναι λιγο σχιζοφρενης...πιστευω πως λεει ψεμματα που σιγα σιγα τα πιστευει και η ιδια και γι αυτην
    γινονται πραγματικοτητα μετα...αλλα αν την ξεμπροστιασετε ,τουλαχιστον θα μαζευτει απο το να σχολιαζει παλι εσας!!!!!!!!!
    να μας ενημερωσεις μετα...οχι να δινουμε συμβουλες τζαμπα.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι σχοζιφρενής στάνταρ. Δεν εξηγείται αλλιώς, να βιώνει μια κατάσταση, να την αντιστρέφει και να τη μεταφέρει δεξιά και αριστερά για να εισπράξει λύπηση!

      Μην ανησυχείς θα σας κρατάω ενήμερους.

      Διαγραφή
    2. ΑΧΖΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑ αυτό το'χετε από μόνοι σας δεν σας φοβάμαι!

      Διαγραφή
  10. Δυστυχώς συμβαίνουν. Ευτυχώς γίνονται αντιληπτά.
    Την καλημέρα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δυστυχώς συμβαίνουν. Ευτυχώς γίνονται αντιληπτά. Δυστυχώς αργά. Δις-δυστυχώς άντε να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας. Με πιανς?

      Διαγραφή
  11. Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο μισώ αυτά τα υποκείμενα!
    Και οι Κινέζες λοιπόν διμούτσουνες??

    Να τις τα τρίψεις όλα στη μούρη να δει τι θα πει να κρατά το στόμα της κλειστό!

    Εχεις πρόσκληση για παιχνίδι αν έχεις όρεξη έλα!

    Φιλιά θαλασσινά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το είδα το παίγνιον, θα το παίξω (όχι θα το άφηνα) μια από αυτές τις μέρες!!!

      Διαγραφή
  12. Δεν φτάνει που σας έκανε την ζωή ενδιαφέρουσα 2 χρόνια και σας γλύτωσε από τα βαρετά και μίζερα πειράματα, δίνοντας τροφή στην φαντασία, την βρίζεις κιόλας την κοπέλα! Ε, όχι, αυτό αγαπητέ λέγεται αχαριστία!
    Βεβαίως για να της ανταποδώσεις την χάρη για να μην σε (ξανα)λέμε αχάριστο, οφείλεις να στήσεις μια σκαλωσιά- περίπου πραγματικότητα σαν αυτή που σας σέρβιρε η κοπέλα. Η συνεννόηση με άλλους είναι απαραίτητη όμως προκειμένου να μην βγεις εσύ ο νέος μαλάκας του εργαστηρίου. Και ρίχτε της μαζί με την ψυχρολουσία ένα "Σαρπράαααααιζ" ΝΑ, να το ευχαριστηθείτε κιόλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις δίκιο, ΟΟΟΧΙ, έχεις δίκιο. Ντροπή μου. Αν δεν ήταν αυτή θα τα πήγαινα καλά με την άλλη Κινέζα και δεν θα είχε σασπένς το μπλογκ!

      Διαγραφή
  13. Kαι εσύ να μην την ξεμπροστιάσεις αν δεν γουστάρεις ...κάποιος θα βρεθεί δεν την γλυτώνει...τέτοια που είναι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπα, είναι κοντή σαν χέλι. Εδώ μου πήρε εμένα δύο ολόκληρα χρόνια να την καταλάβω, που είμαι λαγωνικό κιετς, θα βρεθεί άλλος? Εδώ και τώρα θα την κάνω ρεντίκολο!

      Διαγραφή
  14. ας την να το συνεχισει για λιγο να γελασετε!! και μετα χωσ της τα εννοειται!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να σου πω, αυτό λέμε να κάνουμε! Όταν εποστρέψει θα μαζέψουμε μερικά και την κατάλληλη στιγμή θα την ξεσκίσουμε. Αλλά το πρόβλημα είναι ότι οι Κινέζες μένουν μαζί και εν τη βλέπω την άλλη να αντέχει. Θα της βγάλει το κινέζικο μαλλί τρίχα τρίχα.

      Διαγραφή
  15. Χέσε ψηλά κι αγνάντευε! Μου έχει τύχει παρόμοιο ανθρωποειδές (γιατί άνθρωπο δε θα το λεγες) Και η αλήθεια είναι δε θα ξεμπλέξεις έτσι απλά έχει να ακολουθήσει ένα σωρό ίντριγκα απο πλευράς της μετά τα "αποκαλυπτήρια"!!! Ότι και να κάνεις πριν το κάνεις μίλα και με τα υπόλοιπα "θύματα" που αφορούν το θέμα ώστε να μην έχει την ευκαιρία να τα ανακατώσει παραπάνω! Μετά κάνε ότι γουστάρεις πέτα την και στις ράγες εγώ μαζί σου! Καλημέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το μόνο "θύμα" που με ενδιαφέρει είναι το αφεντικό να σου πω την αλήθεια. Τους υπόλοιπους τους έχω χεσμένους... ενώ αγναντεύω ψηλά!

      Διαγραφή
  16. ναι βρε έτσι να κανεις...να μιλήσεις και με τους άλλους και μόλις εμφανιστεί να τις τα χώσετε!!!! με ευγένεια φυσικά...ξέρεις εσύ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή