Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

Ο Αμερικλάνος και τα εφτά Τσάκρα

Αυτά τα σκατοπαίχνιδα που σε βάζουν να λες τα σώψυχά σου πολύ μου τη δίνουν. Με κάλεσε η Σιδηρά Κυρία της μπλογκόσφαιρας, Ρία, να σας πω εφτά πράγματα για τον εαυτό μου. Η χαρά του κουτσομπόλη κανονικά αυτά τα βραβεία αλλά δεν μπορώ να αντισταθώ γαμώτι.

Θα σας πω εφτά πράγματα για τον Αμερικλάνο, και θα τα συσχετίσω με τα εφτά τσάκρα του Αμερικλάνου. Έτσι, για να ξέρετε γιατί ταράζονται.

1. Θεωρώ ότι όποιος/α ευχαριστιέται πραγματικά το σεξ δε χρειάζεται να ασχολείται με αυτό το θέμα 24 ώρες το 24ωρο, 7 μέρες τη βδομάδα, 30/31 μέρες το μήνα πλην του Φεβρουαρίου. Είναι κατάντια το να ανοίγεις μπλογκ και να το αφιερώνεις με πολύ αγάπη στο πουλί/μουνί σου. Ασχολήσου και με τίποτε άλλο, σου έδωσε και αριστερό χέρι ο Θεούλης!

2. Δεν έχω καταλάβει ποτέ -μα ποτέ- ποίηση. Με εξαίρεση κάποια έργα του William Blake, όταν διαβάζω ποιήματα είναι σα να διαβάζω συστατικά από καθαριστικό τουαλέτας πάνω στην τουαλέτα όταν δεν έχω κάτι άλλο να διαβάσω και είναι πλέον πολύ αργά να σηκωθώ για να φέρω. Το ξέρω ότι η καλή ποίηση είναι υψηλή μορφή τέχνης, αλλά δεν με αγγίζει ούτε πάνω από τα ρούχα, κάτι που ελπίζω μια μέρα να αλλάξει. Γι'αυτό και δεν παρακολουθώ κανένα μπλόγκ που έχει ποίηση μέσα, αν και θεωρώ πολύ ωραίο κάποιος να γράφει και να τα δημοσιεύει.

3. Δεν ξέρω αν φαίνεται, αλλά είμαι ολίγον ευερέθιστος. Αρπάζω εύκολα αλλά ηρεμώ εξίσου εύκολα και, κυρίως, δεν κρατάω εύκολα κακία. Προτιμώ να ξοδεύω την προσοχή μου σε πιο ενδιαφέροντα πράγματα από το να ασχολούμαι με το κάθε ανθρωπίδιο που έτυχε να βρεθεί στο λάθος μέρος τη λάθος ώρα και να με εκνευρίσει.

3β. Έχω θέμα με το να επιβάλλομαι σοτν εαυτό μου. Ειδικά στο να σηκώνομαι το πρωί, στο να κλείνω το λάπτοπ, στο να μη φάω αυτό το γαμημένο το κεκάκι που κάθεται εδώ από την Τρίτη. Με κάνω να τρώω σπανάκια κολοκυθάκια και λοιπά σιχαμερά πράγματα για να αποκτήσω λίγη αυτοκυριαρχία ρε γαμώτι, αλλά μπα.

4. Αυτό το έχω ξαναπει - δεν είμαι αυτό που λες συμπονετικός άνθρωπος. Δηλαδή μπορεί εσύ δίπλα μου να υποφέρεις και εγώ να σε γράφω εκεί που δεν πιάνει μελάνη. Δεν είναι συνειδητή επιλογή, απλά δεν νιώθω τον πόνο του άλλου εύκολα. Αν δω κάποιον με αυτοκαταστροφικές τάσεις, κάπνισμα ή ποτό πχ, θα τον βρίσω, θα του δείξω μαύρους πνεύμονες και κίτρινα μάτια, αλλά δεν θα στεναχωρηθώ καθόλου όταν αποκτήσει ο ίδιος μαύρους πνεύμονες και κίτρινα μάτια. Ας πρόχεσες μανίτσα μου.

5. Βρίζω σαν λιμενεργάτης. Αλλά δεν βρίζω όταν τσακώνομαι στα σοβαρά· τότε προσέχω ακόμα και τα κόμματα ώστε να μη δώσω στον άλλο τη χαρά να παρεξηγήσει δικαιολογημένα τα λεγόμενά μου. Γι'αυτό να ξέρεις, όσο σε βρίζω είμαστε ΟΚ. Όταν αρχίσω τα σεις και τα σας... έχε το νου σου.

6. Έχουν υπάρξει κάποια άτομα και κάποιες συμεριφορές τα οποία μου είχα επιτρέψει να μη συγχωρήσω ποτέ. Χάρη στο διαλογισμό όμως κατάλαβα ότι κάτι τέτοιο έβλαπτε εμένα και μόνο και το ξεπέρασα. Το γεγονός ότι ξεχνάω τις μαλακίες που κάνει ο άλλος μέσα σε λίγες ώρες σε συνδυασμό με τον σαρκασμό και το βρίσιμο λιμενεργάτη είναι ικανό να στείλει κάποια άτομα στο τρελοκομείο.

7. Μικρός πίστευα πολύ, υπέρ του δέοντος, σε κάτι που μου κάποιοι με παραπληροφόρησαν ότι ήταν ο Θεός. Ζητούσα ό,τι μπορούσα να σκεφτώ: από ειρήνη στον κόσμο μέχρι το Mortal Kombat για το Play Station. Πολλά χρόνια μετά ανακάλυψα ότι αν τύχει και βρεθείς συνειδητά μπροστά στο Θείο δεν υπάρχει περίπτωση να τολμήσεις να ζητήσεις τίποτα.

Ορίστε, πήρες και τη δόση φιλοσοφίας. Το βραβείο δεν το δίνω πουθενά. Δεν φτάνει που μοιράζω ΑΠΕΥΘΥΝΣΕΙΣ δεξιά αριστερά όλη την ώρα, θέλετε να διαλέγω και έξτρα??

26 σχόλια:

  1. αυτό με το διαλογισμό και το σαρκασμό, όντως σε κανουν μοναδικό φαρμακοτριφτάκο!

    ευχαριστώ για το σιδηρά κυρία!!!

    καλημέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είμαι μοναδικός ο άτιμος. Τέτοια ανισοροπιά που αλλού θα βρεις??

      Διαγραφή
  2. Μια χαρά τύπος είσαι!
    Υπάρχουν και χειρότεροι :))

    Περιμένω αντιδράσεις σου σχετικά με την ανάλυση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υπάρχουν και χειρότεροι λέει! Την ανάλυση τη διάβασα μια στα γρήγορα, και σκιάστηκα γιατί από τη μία δεν ξέρεις το όνομά μου (Μιχάλης μάνα μου, πόσες φορές θα το πούμε πια, Μιχάλης) και από την άλλη βρήκες τα σώψυχά μου από τους πλανήτες! Έλεος!!!

      Διαγραφή
  3. βρε δεν εχεις ακουσει ''τα εν οικω μη εν δημω '';;;;θα μου πεις ''καθε πραγμα στον καιρο του και ο κολιος... '',εγω τωρα τωρα θελω κυρα μου να βγαλω τα σωψυχα μου...''μια ψυχη που'ναι να βγει,ας βγει''...τι να πω;;; ''αβυσσος η ψυχη του ανθρωπου''!!!!!προσεξε ομως γιατι ''πρωτα βγαινει η ψυχη κι υστερα το χουι''....με ολα αυτα ''πιαστηκε η ψυχη μου'' γι αυτο γεια και καλη ψυχη.............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γεια σου ρε Αμερικλανάκι! Μου άρεσε το σελφ ιματζ σου! Σου ταιριάζει! Ευχές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μου ταιριάζει λες ε? Εμ το έκοψα και το έρραψα στα μέτρα μου, γι'αυτό!

      Διαγραφή
  5. Απορίες:
    - Που ακριβως δε πιανει μελανη για να γραψεις;
    - Πόσο αμόρφωτος είσαι για να μη σε συγκινεί η ποίηση;
    - Πόσο αμόρφωτος είσαι που δεν κατανοείς τη ποίηση;
    - Γιατί εγώ παρακολουθώ ακόμη αυτό το blog του αμόρφωτου;

    Διευκρίνιση:
    Όταν θα δεις τον θεό, εκ των πραγματών δε θα μπορείς να ζητήσεις τίποτα γιατί θα είσαι ήδη ένα με το χώμα κι εσύ και οι επιθυμίες σου! Στη τσακισα τη φιλοσοφία σου!!!! Παλιοάθεε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απαντήσεις:
      - Στα παππούτσια μου
      - Η μόρφωση δεν έχει καμία ΜΑ ΚΑΜΙΑ σχέση με το πόση συγκίνηση σου προκαλέι η ποίηση. Τυπικά είμαι πιο μορφωμένος από εσένα (ω ναι), αλλά στο θέμα ποίηση και λογοτεχνία με έχεις.
      - Κοίτα από πάνω.
      - Γιατί χωρίς Αμερικλάνο παθαίνεις στέρηση και το ξέρεις.

      Παλιοάθεη είσαι εσύ με τις ψευτονηστείες και τις κοινωνίες-μεζεδάκια σου! Άντε μην το ανοίξω ε!

      Διαγραφή
  6. το 3 δεν φαίνετε καθόλου :Ρ

    αυτός ο διαλογισμός καλός ακούγετε, που πουλάνε να πάω να πάρω;
    :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εδώ μάνα μου, εδώ πουλάνε. Το αφεντικό τρελάθηκε και ταβαλε ολα τζάμπα!

      Διαγραφή
  7. Αυτό που κατάλαβα είναι..ότι πρέπει να έχω το νου μου...

    Αυτό που δεν κατάλαβα είναι γιατί γκρινιάζεις συνέχεια...

    ΥΓ.Όταν συναντήσεις το Θείο ...τι να τολμήσεις να ζητήσεις...αφου θα έχεις.... τα πάντα.-
    ΥΓ.Κάνεις διατροφή ακόμα??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ μάρεσε το .- το κάνει και μια άλλη ιντερνετοφίλη. Διατροφή όχι δεν κάνω ακόμα, εκτός και αν η μισή τούρτα σοκολάτα που κατέβασα χτες μετράει για διατροφή...

      Διαγραφή
  8. το πιο ενδιαφέρον απο όσα "εφτά" έχω διαβάσει! εύγε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Απαντήσεις
    1. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ α χάσου ρε! Ε σου έδωσε και δεξί χέρι ο Θεούλης τότε!

      Διαγραφή
  10. Άσε με, αυτό με το πρωινό ξύπνημα το έχω κι εγώ. Άδειασε μου έναν κουβά με παγάκια πάνω στο πρόσωπο την ώρα που καλοκοιμάμαι, κι εγώ θα κυλήσω στην άκρη του κρεβατιού για να συνεχίσω την υπνάρα μου... Αφού σε έχω σφάξει στο γόνατο πρώτα. 'Ασε με σου λέω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι, αυτό ακριβώς! Κρίμα δεν ταιριάζουμε, αν κάναμε ποτέ χωριό θα κοιμόμασταν μέχρι τις 4 το απόγευμα!

      Διαγραφή
  11. Είσαι μυστήριο τρένο Αμερικλάνε ε ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Λοιπόν Αμερικλάνε το κοινό(εγώ βασικά) απαιτεί νεα ανάρτηση! Άντε μάνα μου και κοιτάζω κάθε πρωί από το πανεπιστήμιο (μετά που με έχουν εκνευρίσει όλοι -δεν έχω κινέζους κιόλας να βρίσω να ηρεμήσω- είναι όλοι ευρωπαίοι τρομάρα τους!!!) να σε διαβάσω να νιώσω ότι κάποιος νιώθει τον πόνο μου να αντέξω με αυτούς που πήγα και έμπλεξα! αυτά τα είπα και ξαλάφρωσα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις δίκιο μάνα μου, σας αμέλησα τις τελευταίες βδομάδες! Αλλά βλέπεις, επέστρεψα και σας ετοιμάζω τις ασυναρτησίες μου!

      Διαγραφή
  13. ταιριαζουμε και στα εφτα τσακρα! απολυτα και αλυπητα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν μπορεί, κάποια παρεξήγηση θα έγινε χαχαχαχαχα. Αν είναι έτσι, δεν πρέπει να βρεθούμε ποτέ στο ίδιο μέρος. Θα γίνει έκρηξη.

      Διαγραφή