Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

HAPPEE BIRTHDAE μιHARRY

Ένα δίκιο το έχει η Ρία, όχι την αλήθεια να την πούμε
το πενηντα δύο νούμερο αθλητικό που φοράς, δεν το λες και κόσμημα να το βάλουν στο φούξια μαξιλαράκι να το περιφέρουν δώθε κείθε μέχρι να βρουν τον αμερικλανοσταχτομπούτο!
και γι αυτό κοκκάλωσε την κάλτσα που όσο και να πεις ένα πιο κομψό άτιτιουντ το έχει!!!
Πάρε και συ τώρα μια κομψή ΑΠΕΥΘΥΝΣΗ, εορταστική και τη θες σε φούξια μαξιλαράκι? Σε φούξια μαξιλαράκι!

Δεν μου αρέσει Ρία που μεγαλώνω, να ορίστε το είπα. Πες με ανώριμο πες με κατίνα πες με ό,τι θες αλλά δεν μπορώ να το αρνούμαι πια. Δεν μου αρέσει να μεγαλώνω! ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΚΟΝΣΕΠΤ. Κάτσε κύριος, πως έρχεσαι και μου λες ότι με κάθε δευτερόλεπτο που περνάει χαλάω? Δεν θέλω να χαλάω ρε, να φτιάχνω θέλω, σαν το κρασί. Γιατί να μην είμαι κρασί μάνα μου να κουβαλάω τα χρόνια ωρίμανσης στην πλάτη με καμάρι?

Τώρα θα μου πεις, σαν πολύ νωρίς δεν σε χτύπησε η κρίση μέσης ηλικίας Αμερικλάνε? 27 χρονών λεβέντης σαν τα κρύα τα νερά τα γάργαρα, κάθεσαι σαν το κλαμμένο μουνί να παραπονιέσαι που μεγαλώνεις. Κοίτα, και ναι και όχι. Ξεκίνησα μεν νωρίς αλλά δεν ξεκίνησα τώρα. Ξεκίνησα από τα 19 μου.

Δεν το χωρούσε το μυαλό μου ότι θα γίνω 20. Δεν ήθελε το σύστημά μου να την επεξεργαστεί ΚΑΝ την πληροφορία. Με αποτέλεσμα να "ξεχαστώ" αλα το "θυμάμαι ό,τι με συμφέρει και σε αυτή τη φάση η ηλικία μου δεν με συμφέρει καθόλου" και να συνεχίσω να λέω ότι είμαι 19. Τόσο, μέχρι που το πίστεψα κιόλας! Δεν σου κάνω πλάκα. Παραμονή γενεθλίων μου που θα έκλεινα τα 21, μέσα σε ένα ταξί ήμασταν, και τους έλεγα "ποοοοοο ρε αύριο γίνομαι 20". Τότε κατάλαβαν ότι τόσο καιρό δεν έλεγα ότι είμαι 19 από πείσμα αλλά επειδή όντως τα είχα κάνει σαλάτα στο μυαλό μου. Μου το φέρανε απ'έξω απ'έξω ότι, ξέρεις, δεν γίνεσαι 20 αλλά 21 και έπαθα μια κρίση πανικού γιατί το είχα πλέον πάρει απόφαση ότι αποχαιρετώ την εφηβεία ενώ την είχα αποχαιρετήσει ήδη ένα χρόνο νωρίτερα! Κάπου στην Πάτρα υπάρχει ένας ταξιτζής που ακόμα θυμάται το απροσάρμοστο που ξέχασε να μεγαλώσει ένα χρόνο.

Μακάρι να το ξέχναγα και τώρα ότι έγινα 27, και να νόμιζα σαν το βλαμένο ότι είμαι 24. 24 θέλω να είμαι. 24 και μισό για την ακρίβεια, και να μείνω τόσο για πάντα! 24 χρονών, 6 μηνών και τεσσάρων ημερών! Τόσο να μείνω! Τόσο ήμουν όταν πρωτοπάτησα το ποδάρι μου εδωνα χάμω. Από τότε ΟΛΑ στάσιμα εκτός από την ηλικία! Όλα όμως? Αλλά τα χρόνια εκείιιι γουρούυυυνιααα.

Θα έπρεπε να μην ανεβαίνει η ηλικία έτσι γραμμικά και στεγνά, αλλά σε αναλογία με τα επιτέυγματά μας! Έμεινε το παιδί, για παράδειγμα, μεταξεταστέος? Να μην μεγαλώσει, να περιμένει ένα χρονάκο! Προς τι η βιασύνη?? Εγώ γιατί μεγάλωσα τρία χρόνια ενώ δεν έχω κάνει τίποτα? Αλλά έτσι είναι το καταραμένο το διδακτορικό, ξεκινάς ένα τίποτα, πέφτεις κάτω από τα τίποτα στην πορεία, στο τέλος σε ανεβάζουν στα ουράνια και μετά πας να πιάσεις δουλειά όπου γίνεσαι ένα τίποτα και μισό.

Και στα δημόσια πλυντηρια που πάω τα Σαββατοκύριακα, περιμένω να αδειάσει το πλυντήριο νούμερο 24 για να πλύνω! Δεν το δέχομαι να πλύνω ούτε στο 23 ούτε στο 25 (καλά για 26 και άνω δεν τίθεται καν θέμα ενώ τα 22 και κάτω τα κοιτάω με νοσταλγία). Περιμένω εκεί μπάστακας να αδειάσει το 24. Τι περιμένετε κύριε, όλα άδεια είναι, μου λένε, περιμένω αυτό είναι το γούρι μου, και κύριο να πεις τον θειό σου, τους λέω.

Τίποτα, τίποτα, δεν είναι κατάσταση αυτή. Και έχω και τους Κινέζους από πάνω να μου σπάνε τα νεύρα! Αυτό δεν σχετίζεται άμεσα με το θέμα της ηλικίας μου, απλά το αναφέρω.

Άσε το άλλο! Γέμισε το Φέισμπουκ με χρόνια πολλά! Σώνει και ντε να με μεγαλώσουν! Δεν θέλω μανίτσες μου πολλά χρόνια, λίγα θέλω. 24 για την ακρίβεια. Αυτή είναι η ευχή μου, τώρα μπορείτε σας παρακαλώ να μου εύχεστε κι εσείς το ίδιο μπας και πιάσει? Έλα πάμε όλοι μαζί.
Αμερικλάνε και στα 24!
Έτσι, τώρα μάλιστα. Αυτή είναι ευχή. Και που ξέρεις, μπορεί να γίνει. Ποτέ δεν ξέρεις, γιατί, γιατί το αποκλείεις. Ποια είσαι εσύ, Ρία, που θα μου βάλεις όρια στις ευχές μου?? Τώρα βέβαια θα αναρωτιέσαι μπας και τα'ξουξε ο Αμερικλάνος μέρα που'ναι και τα λέει αυτά. Όχι μάνα μου δεν τα'ξουξα είμαι στεγνός και ξενέρωτος όπως πάντα. Νηφάλιος τα γράφω αυτά. Τώρα κατάλαβες γιατί δεν πίνω?

Επίσης ξεκίνησα να βγάζω φωτογραφίες το κούτελό μου γιατί έχω την υποψία ότι άρχισε το μαλλί να το βάζει στα πόδια. Είναι υποψία όμως, γιατί γενικά έχω πυκνά μαλλιά τα οποία το καλό που τους θέλω να παραμείνουν στη θέση τους στην ίδια συγκέντρωση και στον τωρινό χρωματισμό γιατί θα γίνει χαμός. Δεν θα κυκλοφορώ εγώ σαν τσουρομαδημένο κουνάβι, θα τα ξυρίσω και τελείωσε! Δεν το μπορώ το σασπένς - θα πέσουν, δεν θα πέσουν, θα πέσουν, δεν θα πέσουν. Ξουράφι!

Λοιπόν μετά από πολύ σοβαρές συζητήσεις με ομοιοπαθούντα άτομα, εξίσου σούργελα με εμένα πάντα, κατέληξα στο συμπέρασμα ότι πρέπει να έχω τεκνοποιήσει μέχρι τα 33. Άμα δεν έχω εξασφαλίσει απόγονο μέχρι τα 33, δεν τη θέλω τη ζωή μου, κλάφτε με. Άρα θα κάνω τατουάζ εκεί κάτω ξέρεις που, έλα τώρα που δεν ξέρεις, που θα λέει
Ημερομηνία λήξης: 5 Φεβρουαρίου 2018
Να κάνουνε και οι μελλοντικές παρτενέρ τα κουμάντα τους ρε παιδί μου. Ή μήπως να γράψω "Το παρόν θα αυτοκαταστραφεί στις 5 Φεβρουαρίου 2018". Μπα όχι, αυτό παρεπέμπει σε κάτι άλλο.

Ουφ, τα είπα και ξεθύμανα. Έλα φάε τώρα λίγη τούρτα να σε γλυκάνω, και όπως είπαμε. Προσοχή τι ευχή θα δώσεις!!!!


ΥΓ: Όποιος δεν κατάλαβε τον τίτλο και την εικόνα είναι αμόρφωτος και να πάει να δει κανα Χάρι Πότερ να ξεστραβωθεί.

50 σχόλια:

  1. Αει, χρόνια πολλά και καλά και σταμάτα την γκρίνια βρωμοΥδροχόε... Εγώ τι να πω ρε, που το Σάββατο κλεινω τα 51> Να πρόσεχα το ξέρω.

    Και κοίτα!!! σου εύχομαι ολόψυχα, οι ανησυχίες που έχεις τώρα, να σε συνοδεύουν σ' όλη την ζωή και την ημέρα που θα κλείνεις τα 51, να με θυμηθείς...! Νάναι η ωραιότερη μέρα της ζωής σου.

    ζζζζμούτς, βρε, ζζζζζζζζζζζβουριχτά !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο υδροχόος είναι το καλύτερο ζώδιο! Η ημέρα που θα κλείνω τα 51 δεν θα έρθει ποτέ γιατί μέχρι τότε θα έχω βρει το κόλπο να επιστρέψω στα 24 ΧΑ.

      Διαγραφή
  2. κι αν νομίζεις πως διάβασα και όλη την γκρίνια, χα χα χα σε εμειδίασαν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τς τς τς τς τέτοιο συγγραφικό αριστούργημα και το αφήνεις ανεκμετάλευτο τς τς τς τςτς

      Διαγραφή
  3. Και εγώ που τη διάβασα...τι κατάλαβα?
    Ο γνωστός, παλιογκρινιάρης μίζερος Αμερικλάνος.

    Αλλά αντε... θα το πω...
    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ 100στήσεις
    (...οι κινέζοι σου, απ΄την άλλη, δεν είναι απαραίτητο)

    ΥΓ Η τούρτα είναι με toffu?
    ΥΓ2 ...φαλάκρα είναι αυτό που γυαλίζει εκεί πάνω?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η τούρτα είναι έκπληξη από μέσα και ναι φαλάκρα γυαλίζει αλλά όχι η δικιά μου! Και δεν είμαι γκρινιάρης! Λέω τα πράγματα με το όνομά τους.

      Διαγραφή
  4. καλά δεν ξέρεις ότι τα χρόνια που περνάνε στην αμερική δεν μετράνε στην ευρώπη; Κρίμα τα πτυχία σου...
    Για μας εδω μεγαλώνεις μόνο τις μέρες που έρχεσαι για διακοπές.
    αρα είσαι ακόμη 24 και 7 μηνων περιπου. Αν ξανάρθεις πρέπει να αλλάξεις και πλυντήριο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μ'αρέσει η θεωρία σου! Θα σου έκανα και απεύθυνση αν ήξερα ποιος/α είσαι μάνα μου!

      Διαγραφή
    2. με λένε Αγγέλα και δεν έχω μπλογκ. Κοινώς μόλις κατέβηκα απ' τα βουνα...

      Διαγραφή
    3. Καλωσήρθες Αγγέλα και μην το λες αυτό για τα βουνά, μια χαρά είσαι έχεις και κατσικίσο τυρι όποτε το θες! Μόνο τα σούργελα έχουν μπλογκ, να το ξέρεις! χαχαχαχαχαχαχαχα

      Διαγραφή
  5. Αμερικλάνε στις 13/7/2012 ξέρεις τα πόσα κλείνω;; ΤΑ 24!!! μπουυαχαχαχα έτσι να σκάσεις από το κακό σου!!

    by the way, να σε χαιρόμαστε βρε!!! Χρόοοονια Πολλά! και να τα εκατοστήσεις!! :) :) η τούρτα φραουλίτσα είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αφου οταν ησουν 21 ηθελες να εισαι 19, και τωρα που εισαι 27 θελεις σωνει και καλα να εισαι 24, σημαινει οτι οταν θα εισαι 33 θα εκλιπαρεις να ησουν 27!! Αρα, πρεπει να συμφιλιωθεις ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ με την ηλικια σου! Ειναι πολυ καλη, καλυτερη απ' την δικη μου ;(
    Χαρουμενα Γεννεθλια κι οτι ποθεις να το παθεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν με πειράζει το νούμερο, με πειράζει η πορεία! Όλο μεγαλώνει!

      Διαγραφή
  7. τι αγχος είναι αυτό;;αγχος με την ηλικία ,αγχος γιατι χτυπησε το καμπανακι του πατρικου σου φιλτρου,αγχος για τις τριχες...συνελθε και χωρις να θελω να σε συμβουλευσω,αλλα θα το κανω,αντιμετωπισε την καταστασή σου οπως οι Αμερικανοι και βρες εναν καλο ψυχολογο ...και μετα να μας λες τι σου λεει να βοηθηθούμε και εμεις της τριτης ηλικίας.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι σιγά εδώ το μπλογκ είναι ο καλύτερος ψυχολόγος! Νιώθω ήδη 24!

      Διαγραφή
  8. κοίτα να δεις τώρα σε 1:15 πρέπει να είμαι αεροδρόμιο
    ...και να θέλω μάνα μου δεν προλαβαίνω να σκεφτώ
    κάτι ιδιαίτερο...γι αυτό ότι επιθυμείς να το πάθεις!!!!υπόσχομαι του χρόνου κουμπάρε μου να βρω κάτι πιο έξυπνο!!!!.... ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελα ρε κουμπάρα τι είναι αυτά τώρα, μόνο ότι επιθυμώ να το πάθω? Περίμενα κάτι πιο πνευματώδες!

      Διαγραφή
  9. Εγω κανονικά ήθελα να σε βρίσω αλλα μετά αποφασισα οτι θα σε εκδικηθω διαφορετικα:
    α) Ο Γιωργος Αυτιας σου ευχηθηκε Χρόνια πολλά!(Τι χειρότερο μπορεί να τύχει σε έναν άνθρωπο!!)
    β) Την ίδια μέρα με σενα ποιος άλλος γεννηθηκε βρε??? Ο Ανδρεας Γ. Παπανδρέου!Το 1919 όμως! Στο άκουσμα αυτης της είδησης τουλάχιστον τα 6 απο τα 10 εκατομμύρια ελλήνων αναθεματίζουν αυτη την ημερομηνια και ευχονται να μην υπήρχε ποτε!ΑΥΤΑ είναι προβλήματα!!
    γ)Αλλα επειδή μπορώ να το κάνω ακόμα καλύτερο,άκου και αυτο:
    Την ίδια μέρα με σενα το 1985 σε ένα μαιευτηριο στη πορτογαλια γεννήθηκε ο κριστιανο ρονάλντο! Μπλιαααααααααααχ! Σιχάθηκα!
    Και μετα απο αυτές τις πληροφορίες ελπίζω να νιώθεις χειρότερα! Αυτο ήθελα να πετύχω άλλωστε!
    --Σαλιαγκι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. α) στο λαιμό να του κάτσουν
      β) Το ήξερα μη μου το θυμίζεις
      γ) Το ήξερα και ΕΠΙΣΗΣ μην μου το θυμίζεις
      δ) φασολάκια!

      Διαγραφή
  10. Εγώ λέω να γράψεις θα σπάσουν τ'αυγά στις 5/2/18:))

    Αμάν βρε γκρίνια τι να πούμε εμείς που σου ρίχνουμε δεκαετίες ε???


    Να τα 100στήσεις να σταματήσεις να γκρινιάζεις
    να'σαι πάντα κεφάτος και αισιόδοξος
    με πολλά μαλλιά και μπουκλαριστά:))

    Υδροχόος είσαι μωρέ γιαυτό μας τα'χεις κάνει τούμπανο:))

    Φιλιά θαλασσινά με πολλές ευχές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποια αυγά μάνα μου, εσείς έχετε αυγά εγώ έχω άλλα χαχαχαχαχαχα Και τι είναι αυτό με τους υδροχόους??? εξήγησε μου σε παρακαλώ!

      Διαγραφή
  11. Αμ, κι εγώ τους είπα αφήστε με στα 23 μου και τώρα στα 30 πήρα τα 3 μου!

    Χρόνια πολλά, πατέρα του παιδιού μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Άντε Αμερικλάνε, και στα 24 γερός και δυνατός, έχεις χρόνια ακόμα μπροστά σου. Εδώ είμαι εγώ ακόμα 24 που κλεισα τα 40 το Δεκέμβρη κι εκεί που το φυσούσα και δεν κρύωνε αποφάσισα ότι θα κλείνω τα 24 από δω και πέρα μέχρι να βαρεθώ να πάω στα 23 να ξανανιώσω. Εξάλλου τι είναι η ηλικία; Απλός αριθμός, με μια απλή πράξη (αφαίρεση η συγκεκριμένη) τον τροποποιείς κατάτι. Δεν είδες η Ζωζώ; Ακόμα δεν ξέρουμε πόσο είναι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπράβο μάνα μου, μόνο εσύ ευχήθηκες σωστά μέχρι τώρα. Η ζωζώ είναι όσο δείχνει άμα βγάλεις το πρώτο ψηφείο! Έφηβη!

      Διαγραφή
    2. έτσι μπράβο! ξέρεις το μυστικό!

      Διαγραφή
  13. Ρε Αμερικλάνε εγώ τα έχω μπερδέψει με την ηλικία. Είμαι 29 ; Έχω κλείσει τα 29 ; Περπατάω στα 29 ; Έχω κλείσει τα 28 ; Τι στον πούτσο πια ; Μήπως είμαι 30 ;
    Γεννημένος στις 19/08/1983 και δεν ξέρω πόσο χρονών είμαι. Παλιότερα απλά δεν με ένοιαζε. Τώρα με νοιάζει και με παρανοιάζει. Αλλά δεν το πολυψάχνω. Και μην τολμήσει κανένας και κάνει αφαιρέσεις υπολογισμούς και μου πει πόσο ακριβώς είμαι. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΡΩ. Και ας ξέρω κάνω πως δεν ξέρω. Πόσο μάλλον να το διαβάσω κιόλας μετά από επιστημονική μελέτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λοιπό επειδή το ζήτησες και επειδή είσαι πιο γέρος από εμένα άρα χαίρομαι (και ελπίζω να είσαι και πιο κοντός από εμένα να χαρώ διπλά) θα σου κάνω την πράξη τζάμπα: Είσαι 29 και θα είσαι 29 μέχρι τις 18/08/2012! Έτσι είναι στην Αμερική. Δεν έχουν μισά και τέταρτα, τους μπερδεύουν. Αλλά στις 19/08/2012 ξέρεις! άντα!

      Διαγραφή
  14. Αμερικλάνε η γιαγιά μου, που είναι μεγάλος και σοφός άνθρωπος όταν έγινε 29 έμεινε εκεί για καμια 10αρια χρονάκια... Κι εγώ λέω να την μιμηθώ!!!
    Επίσης ζω με το σαλιάγκι που δηλώνει 21 στα 20.. Τα πάντα είναι θέμα οπτικής! Ό,τι δηλώνεις είσαι! 24ων και κάτι μηνών λοιπόν είσαι ακόμα, και φαίνεσαι! Φιλιά.
    --πλυντήριο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αμερικλάνε γερο-μπισμπίκηηη
    χρόνια πολλά κι εύχομαι του χρόνου με τη Ζωζώ παρτάκι στην Κινέτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. χρόνια πολλά αμερικλανοφαρμακοτριφτάκο!

    να χαίρεσαι τα 24 σου χρόνια!!!

    και μη σε νοιάζει για ρυτίδες, έχω εγώ γιατρό για μπότοξ, για πλαστικές, για μπάι πας, για να σου γράφει βιάγκρα, μέχρι τα 324!!!

    τσίμπα μια τουρτίτσα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχαχα ναι τα χαίρομαι τα 24! Αυτά που περισσεύουν δε χαίρομαι καθόλου! Και δεν με νοιάζουν οι ρυτίδες, η φαλάκρα με νοιάζει μόνο!

      Διαγραφή
    2. και για τη φαλάκρα σου έχω λύση. και μάλιστα φαρμακευτική και όχι χειρουργική!!!

      Διαγραφή
  17. Κάποιο Φλεβάρη πριν χρόνια...συνειδητοποίησα ότι ήμουν 25....25άρα σκέφτηκα...πανικός....
    Δεν ξανασχολήθηκα με την ηλικία μου από τότε ποτέ...μα ποτέ..
    Να θα δεις ότι σε λίγες μέρες θα σφυρίζω αδιάφορα..χα
    ΑΝ βοηθάει ...τα πιο όμορφα και δύσκολα χρόνια της ζωής μου ήρθαν μετά...
    Κάνε υπομονή και όρεξη ..θα μεγαλώσεις όμορφα...
    ΥΓ.Τι γεύση έχει η τούρτα??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η τούρτα έχει γεύση έκπληξη αλλά το εξω είναι βανίλια με χρώμα, να τ'αφήσω?? Αμα θες σοκολάτα φάε από της Ρίας φαίνεται εξαιρετική!

      Διαγραφή
  18. Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας, και τους επόμενους σας ευχαριστώ προκαταβολικά! Ε δεν θα γράφω τα ίδια σε κάθε σχόλιο θεκκιου και θέκκιου, βαργιέμαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Χάπι μπέρθντέυ Μιχάλη!
    Και υπομονή. Μην γκρινιάζεις που μεγαλώνεις. Διότι αν γκρινιάζεις από τώρα τι θα κάνεις όταν θα φτάσεις στην ηλικία μου! Μουαχαχαχαχα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Βαργιέσει δεν βαρδιέσαι, όμως το ξέσκισες αυτή τη φορά το σχόλιο... στριμένε... είδες πως τα γεννέθλια σε κάνουν να σχολιάζεις...
    αμου... υδροχόος ανάποδος είσαι... δεν τόχα πάρει είδηση τόσο καιρό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ δεν με παρακολουθεις! Έχει καιρό που απαντάω έτσι σε σχόλια, από τότε που άλλαξε το σύστημα ο μπλόγκερ συγκεκριμένα! Δεν είμαι εγώ ανάποδος... εσείς ε΄σιτε νυχτερίδες.

      Διαγραφή
  21. Χρονια σου πολλα! Τι να ευχηθηω; Και στα 24; Στα 24! Παντως περυσι που συμπληρωσα τα 19, βρίσκομαι ακριβως στην ιδια καταθλιψη, οποτε σε καταλαβαινω. Σε μερκους μηνες που συμπληρωνω τα 20... Εκει να δεις κλαμα και κακο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σου εύχομαι να μείνεις πάντα 19! Άτιμο πράμα τα τουέντιζ! Άτιμο!

      Διαγραφή
  22. Για να καταλάβεις περί τίνος πρόκειται διάβασε!
    Δεν ανέχεται καμιά καταπίεση, από κανέναν, και δεν πρόκειται να κάνει κάτι μόνο και μόνο επειδή έτσι συνηθίζεται .Το κατεστημένο και

    οι παλιές συνήθειες τον απωθούν. Είναι αντικομφορμιστής και αγαπά τις αλλαγές. Νιώθει πάντα την ανάγκη να κάνει κάτι πρωτότυπο.

    Ακριβώς γι' αυτό τον λόγο ο Υδροχόος απεχθάνεται τους μόνιμους δεσμούς και τις γυναίκες που γαντζώνουν πάνω του και δεν του αφήνουν ελευθερία κινήσεων. Συνήθως παντρεύεται αργά. Νιώθει μια ανεξήγητη ταραχή όταν σκέφτεται ότι μπορεί να ερωτευθεί. Παρόλα αυτά όταν το πάρει απόφαση γίνεται εξαιρετικός σύντροφος. Τον γοητεύουν οι γυναίκες που κρύβουν κάποιο μυστήριo. Το μυστήριο ερεθίζει την περιέργειά του και θα προσπαθήσει να το ξεπεράσει με κάθε θυσία. Το απογοητευτικό είναι, όμως, ότι την ίδια περιέργεια θα αισθανθεί και για τον μπακάλη της γειτονιάς ή οποιονδήποτε άλλον του κινήσει την προσοχή. Αν απογοητευθείτε και

    νιώσετε παραμελημένη, θα ήταν λογικό να φύγετε και να αντιμετωπίσετε ψύχραιμα το γεγονός ότι δεν θα στεναχωρεθεί και πολύ. Γι' αυτόν αγάπη και φιλία είναι σχεδόν το ίδιο πράγμα και δεν θα στεναχωρεθεί αν χάσει την αγάπη σας, αφού πρόκειται να διατηρήσει την φιλία σ

    Ο Υδροχόος θαυμάζει τις γυναίκες που του αντιστέκονται διατηρώντας την θηλυπρέπειά τους. 'Όμως άλλο γνωριμία και άλλο γάμος. Αποφεύγει το γάμο όσο μπορεί. Αν καταλήξει σ' αυτόν, θα είναι ίσως επειδή όλοι οι φίλοι του έχουν παντρευτεί. Θα νιώσει την ανάγκη να εξερευνήσει και αυτό το μυστήριο και θα διαλέξει για σύντροφο ένα κορίτσι που μπορεί να μοιραστεί τα άπειρα ενδιαφέροντα του,

    και αυτό γιατί ενδιαφέρεται περισσότερο για την πνευματική επικοινωνία και τον πλατωνικό έρωτα παρά για το σεξ. Θα βρει χίλιες-δύο δικαιολογίες και απίθανες προφάσεις για να αποφύγει τον γάμο. Δεν είναι ο τύπος του άνδρα που θα σας προτείνει να κoιμηθείτε μαζί του από την πρώτη κιόλας συνάντηση, αντίθετα θα αργήσει τόσo να σας το πρoτείνει, ώστε θα αρχίσετε να αναρωτιέστε. Ο λόγος είναι ότι προσπαθεί απεγνωσμένα να διατηρήσει το δεσμό σας στα πλατωνικά επίπεδα. Είναι όμως αυθόρμητος και αυτό μπορεί να κάνει συναρπαστικό το δεσμό σας. Μην περιμένετε από αυτόν να σας είναι απόλυτα αφοσιωμένος. Θα αφιερώνει τον χρόνο στους φίλους του, ώστε να αισθάνεστε παραμελημένη. Να θυμάστε, όμως, πως έχει ανάγκη να εκδηλώνει το ατέλειωτο ενδιαφέρον του για τους άλλους. Δεν έχει σημασία αν περνά ατελείωτες ώρες με κάποια γυναίκα το γεγονός είναι ότι δεν τον ενδιαφέρει σαν γυναίκα α σαν άνθρωπος και δεν θα υποκύψει ποτέ σε τέτοιους είδους πειρασμούς. Είναι ειλικρινής και δεν θα σας κρύψει ποτέ την αλήθεια, αν τον ρωτήσετε. Αν δει, όμως, πως είστε καχύποπτη και δεν τον πιστεύετε, θα σας διηγηθεί , την πιο φανταστική ιστορία για να σας τιμωρήσει. Θα σας αναγκάσει να ακούσετε τα πιο απίθανα παραμύθια και αυτή θα είναι αρκετή τιμωρία.

    Συχνά προτιμά την απομόνωση για να ξεκουράσει το μυαλό του, μετά από τόση ένταση. Αφήστε τον μόνο, να κάνει καλό. Θα γυρίσει σύντομα πίσω για να σας πει όσα σκέφτηκε. Ο Υδροχόος είναι το Ζώδιο των εφευρέσεων και όλοι όσοι ανήκουν σ' αυτό προσπαθούν να ανακαλύψουν κάτι ωφέλιμο. Δεν φιλοδοξούν να πλουτίσουν και να, διαλέγουν επαγγέλματα χρήσιμα, αλλά με μικρές αποδοχές, που όμως προσφέρουν πολλά στην ανθρωπότητα. Αν συναντήσετε κάποιον πλούσιο Υδροχόο, να είστε σίγουροι πως τα λεφτά έπεσαν πάνω του, χωρίς να το επιδιώξει. Η μόνη περίπτωση στην οποία θα θελήσει χρήματα, είναι για να υπάρχουν, όταν κάποτε θα θελήσει να, αγοράσει κάτι. Συνήθως είναι λογικός με τα χρήματα, δεν τα σπαταλά και προσπαθεί να αποταμιεύσει όσα μπορεί. Δεν θέλει να δανείζεται και αν το κάνει θα επιστρέψει γρήγορα και την τελευταία δραχμή. Μισεί τους απλήρωτους λογαριασμούς και τα χρέη. Για τον ίδιο λόγο αποφεύγει να δανείζει ο ίδιος χρήματα, γιατί πιστεύει πως βάζει σε κίνδυνο την φιλία του δεν θα σας συγχωρήσει

    τυχόν καθυστέρηση επιστροφής των χρημάτων. Θα σας δώσει όμως χρήματα σαν δώρο και να περιμένετε από αυτόν πολλές εκπλήξεις και απρόοπτα. Τίποτα δεν είναι σίγουρο, όταν έχετε να κάνετε μ' έναν Yδροχόο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΡΝΟΥΜΑΙ να δεχτώ ότι μπορεί ένας αστρολογικός χάρτης να με περιγράψει, αλλά γαμώ το στανιώ μου έπεσες μέσα κατα 80%!!! Δηλαδή άμα σου πω και ωροσκόπο, τι θα κάνεις??????

      Διαγραφή
  23. Οκ! ενταξει καταλαβα, Χρονια πολλα δεν λεω! Για μενα θα μεινεις παντα 24 το συμφωνησαμε.
    Αλλα μην σκας. Δεν εισαι μονος χαχαχα , εγω μονιμως θελω να γυρισω στην ηλικια των 5. Που ολα μου αρεσαν και ολα τα εβλεπα ωραια και ειχα μονη ανησυχια αν θα χορεψω Lambada http://www.youtube.com/watch?v=k2TzyOZFSk4&feature=related
    Οποτε συμπασχω μαζι σου.
    Σε φιλω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α εγώ στα 5 μου δεν την είχα καθόλου αυτή την ανησυχια, το χορευα το λαμπαντα ετσι στο ξεκαρφωτο! Από τα 12 και μετά τον έκοψα τον χορό όμως γιατί ανακάλυψα ότι όταν εγώ χωρεύω τα παρδαλά κατσίκια γελάνε.

      Διαγραφή
  24. Χρόνια Πολλά!! Τώρα το πήρα χαμπάρι...
    Ωραία ηλικία τα 24 και κάτι, να τα γιορτάσεις άλλες 100 φορές σου εύχομαι :)) Κι εγώ τα τελευταία χρόνια κόλλησα στα 19μισι. Και δε θέλω κουβέντες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή