Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

Φέτα γιοκ.

Η Nat αναφέρεται σε κάποια εκπομπή την οποία εγώ ή δεν έμαθα ποτέ ή ξέχασα αλλά δεν πειράζει!
Όχι μόνο Σελήνη πάει άσυλο. Όλοι μαζί πάμε άσυλο και συγχαρητήρια για την εκπομπή σας.
Nat, γιατί μπαίνεις ανώνυμα μάνα μου και δεν βρίσκω το προφίλ σου να σε κάνω λίνκ? Τώρα θα μου πεις, κοτζάμ ΑΠΕΥΘΥΝΣΗ σου κάνω, το λινκ σε μάρανε.

Έχεις δίκιο.

Σήμερα εκνευρίστηκα με τα Κινεζάκια πάλι, πο πο πο τα νεύρα μου. Όποιος συμπαθει τους σχιστομάτηδες φίλους μας και θίγεται παρακαλείται όπως εξέλθει του ιστολογίου γιατί δεν θα του αρέσουν ΚΑΘΟΛΟΥ αυτά που θα πω.

Έχουν λυσσάξει. Τρως τυρί και τρως τυρί. Η καθηγήτρια κάνει διατροφή και έκοψε το τυρί, και σαν καλά γλυφτρόνια όλο λένε πόσο βλακεία είναι τα τυριά και πως μπορεί ο Αμερικλάνος να τρώει τυρί κάθε μέρα. 

Δεν κατάλαβα.

Θα ντραπώ για τη φέτα που τρώω με τη σαλάτα? Θα μου πουν τα κωλοκινεζάκια και τι θα φάω τώρα? Δεν πάμε καθόλου καλά Nat, στο λεω να το έχεις υπόψιν σου. Έχουν ξεφύγει τελείως και χάσανε κάθε μπούσουλα που ίσως είχανε. Εντάξει μανίτσες μου, γλύψτε την την αφεντικίνα σας αν γουστάρετε, αλλά τα τυριά που τρώω μην τα πιάνετε στο μαριναρισμένο σε σόγια στόμα σας, ΟΚ?

Και να πεις ότι τρώω τυριά ρε γαμώτο. Για τα ελληνικά δεδομένα τρώω πολύ λίγο και κυρίως φέτα. Α, χωρίς φέτα δε ζω. Και έρχομαι στο λόγο που σήμερα έχω νεύρα με την πάρτη τους.

Πάω στο ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ κωλομάγαζο που φέρνει φέτα της προκοπής, μεβγάλ εισαγώμενη, σήμερα να πάρω γιατί τελείωσε πάλι. Τους τελείωσε και αυτούς όμως. Πάπαλα. Δεν υπάρχει πρόβλεψη να ξαναφέρουν. Πάει η φέτα. Να'ταν κι'άλλη. Φέτα γιοκ. Έμεινα άφετος. 


Κατεβάζω λοιπόν μια μούρη μέχρι τη Βραζιλία και πάω στο εργαστήριο το απόγευμα για μια δουλίτσα. Εκεί βρίσκω την Κινέζα και αφού με ρώτησε τι εχω και της είπα μου λέει:
Α ωραία, να κόψεις να τρως βλακείες επιτέλους! Κάτσε να το πω στην καθηγήτρια να χαρεί!
Nat, δεν με ξέρεις και πολύ, αλλά από το λίγο που με ξέρεις, μάντεψε τι ακολούθησε. Δεν μπορω να επαναλάβω τι της είπα για θα μου βάλει ο μπλόγκερ κατανοώ και επιθυμώ να συνεχίσω, αλλά ας πούμε ότι αυτά που είπα περιείχαν σχόλια για το κεφάλι της, την ύπαρξή της, τη χώρα της, τα μάτια της, τα φαγητά της και μερικές... συστάσεις για το μέλλον.

Δεν άντεξα μάνα μου, λύγισα ο άνθρωπας. Να μου λένε ότι λες και δεν φτάνει που έχω να φάω σουβλάκι από πέρσι, δεν θα τρώω και φέτα και να χαίρεται η άλλη? Και να το παίρνει σαν ευκαιρία να γλύψει? Τι λε ρε.

Τώρα που στα λέω έχω ηρεμήσει βέβαια. Φέτα δεν ξέρω που αλλά θα βρω που να σκάσουν. Και μέχρι τότε θα κουβαλάω στο εργαστήριο ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ τυριά, θα τα βάζω στο φούρνο μικροκυμάτων να βρωμοκοπάει ο κόσμος τυρίλα να πάει από ασφυξία το μαλακισμένο. Κάθε. Μέρα. Αυτή ρε μισό κομματάκι παρμεζάνα εμφανίζω και τσιρίζει για τη μπόχα, φαντάσου αύριο όταν πάρω σαγανάκι.

Έχε χάρη που δεν μου αρέσει το ροκφόρ. Τότε να έβλεπες τι θα γινόταν.

Εν τω μεταξύ τα πιο πολλά της τα είπα στα ελληνικά, γιατί που να τα μεταφράζω τώρα τα μπινελικια, και δεν νομίζω να κατάλαβε πόσο τα πήρα με την πάρτη της. Μήπως να της κάνω ένα δεύτερο γύρο αύριο? Χμ, λες? Αύριο το μενού έχει κοτόπουλο αλα κρεμ με μπόλικη παρμεζάνα, θα την πεθάνω λέμε.

Άντε άστη χέστη την παλιο ασιάτισσα. Αυτές τις μέρες έχω ξεσκιστεί στο καθισιό και τις βόλτες που λες, και αύριο ξεκινάει το Καλοκαίρι. Αγόρασα νέα στυλό και τετράδια σαν σωστό χαζοχαρούμενο (τετράδια με τον μικιμάους πάνω, καταπληκτικά)(κρίμα που δεν βρήκα με ντοναλντάκ)(ή έστω πόκεμον) και από αύριο στρώσιμο στη δουλειά. Να διαβάσω και κανα μπλόγκι γιατί με όλες αυτές τις εξετάσεις και τις βόλτες δεν είχα καθόλου χρόνο ρε γαμώτο.

17 σχόλια:

  1. H DHL η UPS από ό,τι έχω ακούσει ακόμη λειτουργούν. πες τους δικούς σου να σου στείλουν να ηρεμήσεις... Αμάν πια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όχι, έχεις δίκιο. Σε συμπονώ μάνα μου.
    Να σου στείλω ένα τενεκέ φέτα να στανιάρεις?
    Όσο για την κινέζα...
    ξέχνα κάτω από το κάθισμα του αυτοκινήτου της κανα σάντουιτς με φέτα, τώρα που πιάνει καλοκαίρι και ανεβαίνει η θερμοκρασία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να της πας φασολαδα, με χωριατικη με πολυυυυυυυυυυ φετα μεσα αμερικλανε μου και βαλτην να φαει και αμα δεν της αρεσει, με το ζορι! Τους ειπαμε τιποτα για τα σουσι τους και τα ρυζια τους? ΟΧΙ! Ακους εκει να μας προσβαλλει και την Φετα! Χωριατικη τυροπιτα φτιαξε. Που να τρελαθουν απο την τυριλα! Αντε μπραβο μανα μου!
    Τσαντηστικα τωρα
    Σε φιλω γλυκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αν κρίνω από τα περί ασύλου, η Nat αναφέρεται σε αυτή την Σελήνη http://www.youtube.com/watch?v=2kZSjADNjMM
    μην κάνεις λοιπόν τον ανήξερο καρδιά μου. Όσο για την φέτα χέστηκα αλλά γενικά το να μου λένε τι θα φάω το θεωρώ πολύ μαλακία και θα τους έσκαγα κανά μποπουκέτο. Ιδικά σε αυτούς που τρώνε σκυλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Tι λεει ρε η χαζοκινεζα που δε θα φας φέτα!Εδω φκιάχνουνε σπέσιαλ φέτα,τους μάθανε οι εδώ Ελληνες από παλιά,αν δεν ειχε φέτα,μάνα μου,θα σηκωνόμουν να φύγω,μπορεις να ζησεις χωρίς φέτα;Μπορεις να ζήσεις χωρίς χοληστερίνη;:)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Βρε άτομο, να σου στείλω λιγουλίιιτσα αληθινή φέτα από εκείνες τις βαρελίιιισιες τις βρωμερές; Να αφήσεις το μπωλ ανοιχτό να την πάρει την Κινέζα από τα ρουθούνια το τυρόπηγμα να την ξαπλώσει κάτω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. αχαχαχα! τελικά την κάνεις πολύ κέφι την κινέζα μάνα μου.
    ακόμα να παραδοθεί στο μεσογειακό σου ταπεραμέντο;

    πρόσεξε μην την πατήσεις σαν τον στρο σκαν που μπήκε στο δωμάτιο η κοπελίτσα να τακτοποιήσει και δεν πρόλαβε να στρωσ' καν ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Διάβασε πρώτα το δικό μου μπλογκ.

    Αν δεν πεθάνει η Κινέζα, σχόλιο από μένα γιοκ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μιλάνε Οι Κινέζοι για διατροφή που τρώνε από μυρμηγκια μέχρι κατσαρίδες και μάλιστα σε σουβλάκι; Κυκλοφορούσε μια φωτογραφία απο μια αγορά τους, εχε χάρη που δε προλαβαίνω να ψάξω να τη βρω να στη δείξω.

    Αντε ναι να ξεμπερδέψουμε από δουλειές να στρωθώ κι εγώ λίγο στη blogoανάγνωση! Εχω μείνει πολύ πίσω!

    (ΥΓ Κι εγώ παίρνω τετράδια με καρτουν και αλλα χαριτωμένα! Λες να φταίει το iq ? :ΡΡΡ )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. στείλε στοιχεία, ρε ξενιτεμένε, να σου στείλω έναν τενεκέ με καρδιτσιώτικη φέτα, να πορευτείες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μπες και δες γαματη συνταγξ για τυρομπουκίτσες!

    http://www.megatv.com/foodandthecity/default.asp?catid=20544&subid=2&pubid=27264262


    DIN

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Oh la la, με συγκινείς, και δεν έχω ετοιμάσει και ευχαριστήριο λόγο.

    Αν θες να την θερίσουν τουλάχιστον 5 εγκεφαλικά προτείνω την γκοργκοντζόλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. σε καταλαβαίνω....υπάρχει ζωή χωρίς φέτα ??? παω να φάω κανα μισόκιλο με πατατάκια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @Mana: Θα βρω σε λέω μάνα μου φέτα, μην άγχεσαι! Η γαϊδουριά τους είναι που με εκνευρίζει!!!

    @Νεφέλω: Να μου στείλεις, δωδώνη παρακαλώ!

    @Siren Girl: Σιγά μην κάτσω να φτιάξω κοτζάμ φασολάδα με φέτα (που να τη βρω τη χωριάτικη, το λες κιόλας?) και τη χαραμίσω στην Κινέζα! Δεν τη δίνω στα γουρούνια καλύτερα??

    @Μάλερ: Ναι μανα μου, αλλά το συγχαρητήρια για την εκπομπή σας δεν έπιασα που κολλάει, δεν νομίζω στη Λάμψη.!

    @VAD: Να σου πω, ξες συνταγή για φέτα? Δεν βρίσκω πρόβειο γάλα ρε γμτ, κατσικίσιο βρήκα!

    @Fri: Λοιπόν θα κάνουμε ονλάιν πετίσιον να σταλεούν τενεκέδες φέτα στον αμερικλάνο χαχαχαχαχαχα

    @ΑπαράδεΧτος: Τι να παραδωθεί ρε, ΤΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΚΙΝΕΖΑ θα μυρίζει σόγια σως μέχρι και το τέτοιο της. Κοίτα τι με βάζει και γράφω ο άτιμος.

    @Ελφ: Μου έταξες θάνατο στην Κινέζα αλλά ακόμα και σήμερα εδώ την έχω! Να μην τάζεις!!

    @Κούλα: Ε καλά για να είμαστε και σωστοί, το κινέζικο το πραγματικό τα σπάει. Έντομα τρώνε σε μερικά μέρη μόνο!

    @din: ΤΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΠΩΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ< ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΜΟΥ ΠΑΙΖΕΙΣ?

    @Νατ: Ολαλά, τι είναι το γκοργκοτζόλα?

    @Πικιφρίκι: ΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ τι όνομα είναι αυτό ΡΕΕΕΕ

    @Elli: Δεν υπάρχει! Σαλονικιά θα είσαι εσύ :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Oh la la, κάτι σα το ροκφορ, μόνο που μυρίζει πολύ πιο άσχημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Re sy exw tin entipwsi oti oi Asiates exoun dysaneksia sta galaktokomika, gi ayto tous fenete kapws.

    Kata ta loipa m aresei poly o tropos pou grafeis! EImai ki egw expat kai se katalavenw apolyta gia ta souvlakia k ti feta!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή