Παρασκευή 5 Αυγούστου 2011

Ψηφοφορία: Σταρ Αμερικλάνς 2011

Έλα οεο, φτάσαμε αισίως μετά από πολλές μαλακίες του Αμερικλάνου που παραλίγο να κοστίσουν όλο το ταξίδι. Ξάπλωσα στο διπλό κρεβάτι του πεντάστερου ξενοδοχείου (το ξέρω ότι είμαι ψώνιο αλλά άσε με σε παρακαλώ να το δείξω τουλάχιστον όταν μου δίνεται η ευκαιρία, ναι?), δίπλα μου παίζουν με τα προϊόντα της άπλ οι Κινέζοι (ναι, και οι δύο)(τρικούβερτο) και σε λίγο θα πάμε να φάμε τίποτα γιατί όλη μέρα ομιλίες αγκύλωση στη μασέλα κόντεψα να πάθω από τα απανωτά χασμουριτά. Είδα και την Μις Αμερική, νια νια νια νια, προωθούσε κάτι καλυντικά τς τς τς τς. Θα καταδεχόμουν να βγω φωτογραφία μαζί της, όπως και όλοι οι υπόλοιποι έφηβοι, αλλά δεν συμφωνώ με το θεσμό που την προωθεί και γενικά με αυτές τις αηδίες. Έχασε την ευκαιρία της μάνα μου.

Λοιπόν, αρκετή λογοδοιάρροια έριξα αυτές τις μέρες, ας βρούμε και κάποιον άλλον να λεει τίποτα εδώ μέσα. Μήπως να πάρω το γεγονός ότι είδα την Μις σαν σημάδι ότι πρέπει να ονομάσω το νικητή Σταρ Αμερικλάνς 2011?


Διάβασε καλέ μου άνθρωπε τις τρεις συμμετοχές και διάλεξε ποιον θες να δεις στο πλάι του Αμερικλάνου. Παρακαλείσαι να ψηφίσεις ΕΝΑ κείμενο μόνο, με σχόλιο από κάτω. Τα ανώνυμα σχόλια δεν προσμετρούνται, περιττό να το πω. Επίσης οι διαγωνιζόμενοι δεν επιτρέπεται να ψηφίσουν, τι διάολο τρεις είστε όλοι κι'όλοι (οι υπόλοιποι με κλάσανε κατόπιν φασολάδας με ρέγγα στο πλάι).

(Σημείωση: αυτή την ανάρτηση θα τη αναδημοσιεύσω 2-3-85 φορές μέσα στη βδομάδα γιατί με τη μία να τα διαβάσετε και τα τρία, χλωμό)(δεν είμαι της αναδημοσίευσης μάνα μου, εξαίρεση κάνουμε τώρα)


Κείμενο 1.

Αχ! Εσύ μόνο ξέρεις τι πάει να πει αχ… τι θα πει που το κατάλαβα….χαζή είμαι; Διάβαζα την ….τέλος πάντων την απεύθυνσή σου σήμερα και ένοιωσα το δράμα σου γιατί καμάρι μου έζησα σήμερα το απόλυτο βουκολικό η λογοτέχνις…

Στήσε αυτί και άκου με

Ο Μήτσος που λες μου λέει χτες βράδυ … ποιος είναι ο Μήτσος; Μήτσος γλυκέ μου είναι το πρόσωπο. Τρεις δεκαετίες και βάλε μεν, αλλά πρόσωπο δε και σχόλια δε θέλω…

(συνεχίζω)

«θα ρθεις αύριο να με βοηθήσεις με τα πρόβατα;»

Ποια πρόβατα; Χα! Εδώ να δεις που παντρεύτηκα υπάλληλο(δημόσιο κιόλας) και μου προέκυψε τσοπάνης…..

Ένα πρωί που λαλούσαν τα πουλάκια κι εγώ χουζούρευα στο κρεβατάκι μου ….ο Μήτσος (ΜΟΥ) θυμήθηκε την καταγωγή του –εξ Ηπείρου παρακαλώ-θυμήθηκε τα παιδικά του χρόνια με τα αρνάκια και τα κατσικάκια κάνει «αααχ!» και μου το ρίχνει με τρόπο. … «και να χαμε τώρα δικά μας ζώα να πίνουν τα παιδάκια μας φρέσκο γαλατάκι που ποιος ξέρει τι τα ποτίζουμε….» και άλλα τέτοια όμορφα και οικολογικά κάθε μέρα όλη μέρα μέχρι που συγκατάνευσα και είπα το ναι

Αλλά…. δεν ήξερα…(δε ρώταγα τουλάχιστον;) είπες ναι σε άντρα; Είσαι τ ε λ ει ω μ ε ν η! πάει αυτό ήτανε…έκαμες το λάθος!

Και βρέθηκα η καλή σου να το παίζω «μια βοσκοπούλα αγάπησα μια ζηλεμένη κόρη…» κατά το δημώδες άσμα αν το χεις ακουστά…

Αλλά τι να κάμω; Έδειξα αδυναμία….τράβα τα τώρα merilaki…

«Τι θα κάνουμε…»αποτολμώ να ρωτήσω το πρόσωπο που εντελώς παρεμπιπτόντως δεν είναι το άλλο μου μισό. Όοοοχι! Το άλλο μου ενάμισι είναι ….

Τέλος πάντων μου εξήγησε πως θα τα ποτίζαμε φάρμακο όχι επειδή ήταν άρρωστα αλλά για να προλάβουμε… (με καταλαβαίνεις εσύ τώρα….)πάρε σου λέει ο άλλος από τούτο το χαποσκεύασμα και οι αρρώστιες θα σε βλέπουν και θ’ αλλάζουν δρόμο…

Θα τα ποτίζαμε λοιπόν ένα πολυφάρμακο ο Μήτσος δηλαδή κι εγώ θα τα ψέκαζα μ’ ένα σπρέι μη χάσουμε το λογαριασμό…

Εντάξει είπα που να μην έσωνα…τις φωνές της ζωής μου άκουσα! Μη σου φύγουν τα πρόβατα!(ακριβώς εμένα περιμένανε να τους πω τι να κάμουν) βάφε σωστά να φαίνεται!(ούτε ένα σχεδιάκι δεν απόσωσα!)

διώξε τα από δω!(τι; ποιος; εγώ;)

Λοιπόν άμα ξέρεις για τα πρόβατα μόνο όσα σου μάθανε-λέμε τώρα- στο σχολειό να σου πω πως όλα είναι μπαρούφες γιατί καμία σχέση δεν έχουνε με τα αγαθά ζωάκια που νομίζεις. Μα απολύτως καμία!

Αααχ!

Κατά πρώτον δεν μου δείξανε κανένα σεβασμό. Ακούς! Ερχότανε με μυρίζανε, καμπόσα βγάλανε και γλώσσα κι ύστερα μου γυρίζανε τον κώ…την πλάτη θέλω να πω

Τα ζόρικα αρχίσανε με το φάρμακο. Τι στο καλό πάθανε δεν κατάλαβα και τρέχανε από δω κι από κει σαν μουρλά ακριβώς. Βρε τι τους φώναζα ελάτε εδώ τι τους εξηγούσα πως ήτανε για το καλό τους, χαμπάρι.

Με στριμώξανε(ακούς!), με πατήσανε…στο τσακ τη γλίτωσα και με ρίξανε κάτω να πάω να συναντήσω το Saint Peter(καλά το λέω;)

Και να πέσω βρε παιδί μου για την μαμά πατρίδα να πέσω(όχι που το χω όρεξη γιατί μητριά μας έγινε αλλά ….όσο να πεις απ’ το να πάω προβατοφαγωμένη καλύτερα

Άσε που θα χα και μια πιθανότητα να γίνω και πλατεία στο χωριό μου

Ενώ τώρα; Ούτε μούντζα που λένε….

Τελικά βγήκα καταβρωμισμένη-κρίμα το μπλε ρουά γάντι που είχα φορέσει(τίποτα δεν εκτιμήσανε τα ζωντόβολα!) τα πότισε ο Μήτσος το φάρμακο που να τα φαρμακώναμε καλύτερα ήτανε και πήραμε το δρόμο για πίσω

Εγώ για το σπίτι να φτιάξω γεμιστά και το πρόσωπο για τη θάλασσα να δροσιστεί

Τέτοια που λες…

κι ύστερα μου λες για δε σου γράφω……




Κείμενο 2.

Ποιος είναι στ’ αλήθεια ο Αμερικλάνος;

Μου αρέσουν οι διαγωνισμοί και με πιάνει τρέλα αν δε κερδίσω! Γι' αυτό αποφάσισα να συμμετέχω σε μια καθαρή Αμερικλανιά για να έχω σίγουρο το έπαθλο. Διάλεξα ενα κείμενο του Αμερικλάνου και είπα να σχολιάσω πάνω του. Η αλήθεια είναι πως με ταλάνισε αρκετή ώρα η επιλογή κειμένου. Αυτό το άτιμο το παιδί, έχει τη τάση να γράφει ακατάπαυστα και δυστυχώς εγώ βαριέμαι να διαβάζω κατεβατά. Άσε που τις περισσότερες αναρτήσεις του τις έχω διαβάσει κι έχω σχολιάσει στις πιο πολλές τις εποχές που το bloggin ήταν για μένα διασκέδαση. Στα γρήγορα λοιπόν διάλεξα μια απλή, λιτή κι απέριττη. Αναφέρομαι σε αυτήν και αποφάσισα να του κάνω ένα σκιαγράφημα προσωπικότητας. Πάμε λοιπόν.

Ψυχανάλυση Αμερικλάνου Είναι ένα παιδί που πάντα περιμένει κάτι καλό, αλλά ποτέ αυτό δεν έρχεται. Είναι σα να περιμένεις το λεωφορείο στην ώρα του για να πας δουλειά κι εκείνο περνάει καθυστερημένα και μετα σε μπινελικώνει και ο προϊστάμενος. Είναι σα να περιμένεις να πιάσεις το τζόκερ αλλά δεν έχεις καταθέσει δελτίο. Είναι σα να επιθυμείς να φας πιτόγυρο και μόλις το γευτείς να διαπιστώσεις πως ήταν γατίσιο.

Είναι ένα παιδί που τα βάζει με τους Κινέζους μόνο γιατί δε μπορεί να τα βάλει με τον εαυτό του. Είναι σα να πηγαίνεις σε βαφτίσια να έχεις σκυλοβαρεθεί τη ντουλάπα σου, να έχεις φορέσει ό,τι πανάθλιο ήταν καθαρό και εύκαιρο αλλά να κουτσομπολεύεις τα χίλια κακά και άγουστα των προσκεκλημένων. Είναι σα να μαγειρεύεις σκατά να τα τρως και να πεθαίνεις από δηλητηρίαση και να κατηγορείς τα απόσκατα του γείτονα που δεν δηλητηριάζεται με τίποτα γιατί απλά ξέρει να μαγειρεύει. Είναι σα να βλέπεις πως κάτι πάει στραβά αλλά να επιμένεις πως έχεις μυωπία.

Είναι ένα παιδί που έχει χιούμορ. Είναι σα να βλέπεις μια ταινία που μόλις τελειώσει έχεις κάνεις ρυτίδες γέλιου από την χαχανίαση. Είναι σα να είσαι δέκα ετών και να γελάς με την τούμπα που έφαγε ο συμμαθητής σου. Είναι σα να διαβάζεις αγαπημένα ιστολόγια και να ψοφάς στα γέλια όπως Κίρκη, Κωλόγρια και Coula. (Τα 3 Κ που είχε αναφέρει και κάποιος). Είναι σαν το παλιό καλό κρασί που αντί να το πιεις, το φέρνεις καπέλο στον απέναντι.

Είναι ένα παιδί που ξέρει από λογοτεχνία. Διαβάζει μανιασμένα Χάρι Πότερ, βλέπει όλες τις ταινίες τις σχετικές, αναλύει τα ανάλυτα και έχει άποψη για τα πάντα αφού θεωρεί πως μετά τον Χάρι Πότερ υπάρχει απλά το χάος.

Είναι ένα παιδί που ζει και κινείται στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στο Αμέρικα και παίζει με αρουραίους. Πως τα μικρά παιδιά παίζουν με το σκυλάκι τους; Πως τα μικρά κοριτσάκια παίζουν με τη μπάρμπι τους; Πως τα μικρά αγοράκια παίζουν με τα τζι άι τζο τους; Πως τα μεγάλα αγοράκια παίζουν με το .... τους; Έτσι και ο Αμερικλάνος παίζει με ποντίκια. Βαρέθηκε τα ποντίκια - μυς και έπιασε τα τρωκτικά. Τα βάζει λέει και τρέχουν. Αγώνας δρόμου αρουραίων με στόχο ποιο θα χεστεί πάνω του ή θα κατουρηθεί πρώτο. Και αυτό τώρα λέγεται έρευνα. Χριστός και Απόστολος δηλαδη!

Εν κατακλείδι είναι ένα παιδί που μοιράζει Απευθύνσεις, ό,τι πιο πρωτόγνωρο στη μπλογκόσφαιρα. Που αλλού το έχεις δει αυτό; Πουθενά! Άντε να δεις να μοιράζουν φέιγ βολάν, διαφημιστικά φυλλάδια, σαθρή γνώση, κακογραμμένο χιούμορ ή το πολύ κανένα χαμόγελο. Απευθύνσεις μόνο αυτός.

Αυτός είναι ο Αμερικλάνος που αγαπάμε.






Κείμενο 3.

Ο Αμερικλάνος κάνει κρα!!!


«Εγώ xristin το ξέρεις, κάνω κρα για έθιμα. Θυμάσαι που έτρεχα για ταραμάδες την Καθαρά Δευτέρα. Και κόκκινα αυγά επιχείρησα να βάψω, και πίτες έφτιαξα και απ'όλα.»

Αρχικά μικρέ μου κωπρολάγνε Αμερικλάνε πρέπει να καταλάβεις ότι η παράδοση δεν είναι τίποτα παραπάνω από μια μαλακισμένη παλιά ιδέα. Εσύ όμως έπεσες μικρός στη χύτρα με το μαγικό ζωμό της βλακείας και η βλάβη είναι μόνιμη. Φαντάζεσαι ότι μία ηλίθια ιδέα μπορεί να γίνει υπέροχη απλά και μόνο με το πέρασμα του χρόνου. Επειδή κάποια μοσχάρια διαιώνισαν την ηλιθιότητα τους κάθεσαι τώρα εσύ 8486254 χρόνια μετά και πίνεις τα τσίσα τους. Και γαμώ!!!

Αν όμως εγώ γουστάρω να πάω Καθαρά Δευτέρα ή Μεγάλη Παρασκευή στο σουβλατζίδικο και να φάω γύρο από μεταλλαγμένο σκατζόχοιρο με σως από τον ιδρώτα του γεροξούρα σουβλατζή που στάζει από το μέτωπο του, δεν έχεις το δικαίωμα να με κοιτάς λες και σου είπα ότι ο Ρέμος είναι straight!!!

Τώρα σε βλέπω.. ήδη πήρες το κλαμμένο ύφος Χάρι Πότερ* και είσαι έτοιμος να μου πεις ότι είσαι μακριά από την Ελλάδα και σου λείπει και είσαι περήφανος που είσαι Έλληνας…. νια νια νια… γκουχου.. γκουχου… κλαψ κλαψ.. «Γιατί σε μένα. Εγώ. Που κάθομαι σαν τον ΜΑΛΑΚΑ και προσπαθώ να αναπαραστήσω τα ελληνικά έθιμα μην τυχόν και τα ξεχάσω. Γιατί σε μένα»

Περήφανος μπορείς να είσαι για όσα κάνεις εσύ στη ζωή σου και όχι για κάτι που είναι απόλυτα τυχαίο!!! Το να είσαι Έλληνας δεν είναι ικανότητα μικρέ μου Αμερικλάνε , είναι ένα γαμημένο βιολογικό συμβάν. Δεν θα έλεγες είμαι υπερήφανος που έχω γενετική προδιάθεση για καρκίνο του παχέως εντέρου. Τότε γιατί στον πέο είσαι περήφανος που είσαι Έλληνας ή Αμερικάνος ή Κινέζος ή οτιδήποτε; Είσαι στο Αμέρικα, ζήσε σαν Αμέρικαν και μη μας ζαλίζεις τα αρχίδια. Δεν έχεις Goody’s εκεί, φάε Mac και σκάσε!!!


«Προμηθεύτηκα και μακεδονικό χαλβά με σοκολάτα μέσω ταχυδρομείου»

Κάνεις που κάνεις μαλακιές, κάντες σωστά.

Την επόμενη φορά ζήτα αρνί μαζί με την σούβλα! Ακούς εκεί χαλβά…


«Δεν ξέρω αν με καταλαβαίνετε τι εννοώ με τη δηθενιά της νηστείας. Εγώ πχ σήμερα δεν έφαγα κρέας ούτε αυγό. Αλλά έφαγα και το ευχαριστήθηκα. Δεν στερήθηκα, δεν ένιωσα να κάνω την οποιαδήποτε θυσία, οπότε ΔΕΝ νήστεψα.»

Δηλαδή μικρέ μου Αμερικλάνε παίρνεις μία αναχρονιστική ιδέα που απευθυνόταν σε αγράμματα orc και σε πρόβατα, ναι στην νηστεία αναφέρομαι, και προσπαθείς να μας πείσεις ότι υπάρχει σωστός και λάθος τρόπος να την εφαρμόσεις. Μαλάκα τράβα το καλώδιο από τον υπολογιστή σου, ανέβα σε μία καρέκλα και κάνε μια θηλιά, πέρνα την στο λαιμό σου και την άλλη άκρη στο ταβάνι. Με ένα βήμα μας απαλλάσσεις από την βλακεία σου και ταυτόχρονα βοηθάς στην αντιμετώπιση του υπερπληθυσμού της γης! “one small step for a man one big step for mankind” που λέτε και στο Αμέρικα.


~ The END ~








Όπα μαλάκα δεν τελείωσα, απλά έβαλα το ~The End~ για την περίπτωση που με ακούσεις και αυτοκτονήσεις οπότε δεν θα διαβάσεις παρακάτω.





Αν ζεις λοιπόν ακόμα και επειδή σε συμπάθησα, βλέπεις έχω αδυναμία στα νοητικά καθυστερημένα Αμερικλανίδια, θα σου δώσω και μία συμβουλή κλίνοντας. Ποτέ μην δεις την Μεγάλη Εβδομάδα ελληνική τηλεόραση, ποτέ όμως!!! Εδώ ο κόσμος χάνεται και το μουνί ξυρίζεται.

1. Σας ενημερώνω λοιπόν για όσους δεν συντονιστήκατε στους δέκτες σας ότι εδώ και μία εβδομάδα ο "οβελίας" έχει τιμή!!! Ναι ναι καλά ακούσατε, αν δεν τον πληρώσεις δεν τρως! Επίσης αυτές τις μέρες που έχει μεγάλη ζήτηση ανέβηκε και η τιμή του... πω πω... μάλλον πρέπει να σπουδάσω οικονομικά για να το καταλάβω αυτό. Πρώτη και μεγάλη είδηση λοιπόν 10 ώρες το 24ωρο η τιμή του αρνιού.

2. Άλλες 10 ώρες ολοκαίνουργιες ταινίες-υπερπαραγωγές με θέματα όπως η ρωμαϊκή αυτοκρατορία, οι βίοι των αγίων* και η εβραϊκή μυθολογία.

3. Τρεις ώρες ειδικό αφιέρωμα στους πολιτικούς που έκαναν ανάσταση στην Άνω Ραχούλα και στα Άσπρα Χώματα Περιστερίου (ανατρίχιασα λέμε). Πήγανε στην εκκλησία το Πάσχα, φανταστικό, αυτό είναι νέο... βεβαίως!!!

4. Και τέλος μία ώρα βίντεο ντοκουμέντο ιστορικής και επιστημονικής αξίας, όπου φαίνεται η αφοσίωση* του πλήθους στον αρχιεπίσκοπο* που βγαίνει από τον τάφο με ένα κερί αναμμένο.

Ευτυχώς που δεν γίνεται τίποτε άλλο στον κόσμο μία εβδομάδα...











Τώρα τέλος κανονικό όχι αμερικλάνικο.


~Το Τέλος~












* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *





*Χάρι Πότερ: Θα το πω μια φορά >>> ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ! Την άλλη φορά που θα διαβάσεις Χάρι Πότερ, φόρα κι αυτό το καπελάκι που 'χει μια προπέλα πάνω. Στα 25 σου δε διαβάζεις Χάρι Πότερ. Στα 25 σου κάθεσαι στο τρένο και αναρωτιέσαι τι σκατά απέγινε η ζωή σου μαζί με μας τους υπόλοιπους. (Mikeius)

*Άγιος: Ένας νεκρός αμαρτωλός σε αναθεωρημένη έκδοση (Ambrose Gwynnett Bierce)

*Αφοσίωση: Η πνευματική στάση του ανθρώπου απέναντι στο Θεό και του σκύλου απέναντι στον άνθρωπο. (Ambrose Gwynnett Bierce)

*Αρχιεπίσκοπος: Αξιωματικός της Εκκλησίας κατά ένα βαθμό αγιότερος από τον Επίσκοπο (Ambrose Gwynnett Bierce)


.

.

.

.

.

.

.

.





Τι κοιτάς ρε σαν την αγελάδα;



Ναι τελείωσε, άι σιχτιρ!!!

43 σχόλια:

  1. Ρε συ σόρρυ ειλικρινά δεν σε έκλασα(δεν μ'αρέσουν οι ρέγγες,μα τι έβαλες με το νου σου).Είχα φύγει για διακοπές και δεν είχα αξεσίδιο στο ιντερνέτι.

    Ελπίζω η αυτού Αμερικλανιά σου(;;) να με συγχωρέσει φορ μάι αναξιοπιστία(ξέρω πως είναι αλλά είναι και αργά,κατάλαβέ με).

    Ταπεινά δικός σου(χαλάαρωσε ψηλέ),Τρεντυνετορίδης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όποιος βάζει quotes από Mikeius, χρειάζεται επειγόντως ΔΥΣθανασία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πού ακριβώς ψηφίζουμε; εδώ, έτσι χύμα στο κύμα, ή στέλνουμε εμέιλ πουθενά; διευκρίνιση πλιζ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ψηφίζετε εδώ, χύμα όπως και όλα τα άλλα εδώ μέσα χαχαχαχαχα

    Εσείς οι δύο οι πρώτοι, ψηφίστε μανούλες μου και αφήστε τα άσχετα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το κείμενο νούμερο 3 τότε πλιζ. Πολύ μου άρεσε που έτσι σε αντικρούει λίγο, ένα καλό μπινελίκομα την ημέρα την βαρεμάρα κάνει πέρα (λέω εγώ...), αυτό δηλαδή αν θες και αιτιολογικό. γουιθ λοβ πάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. και μενα η ψήφος μου πάει στο 3!καλησπέρα και καλό υπόλοιπο στην ψηφοφορία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @TwistedTool Έλα λίγο respect στον άρχοντα ^^

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. επειδή ανέκαθεν δεν ακολουθούσα τους άλλους, εγώ ψηφίζω το καημένο το κορίτσι του μήτσου. δλδ, το νο 1!

    μου θύμισε τα καλοκαίρια που πήγαινα στο χωριό και μόλις έβλεπα αρνί το έβαζα στα πόδια. ένα κοριτσάκι μπροστά και ένα αρνάκι από πίσω. να γελάει όλος ο νομός. αλλά το έκανα γιατί από τότε πίστευα ότι το γέλιο είναι υγεία και ηθελα οι άνθρωποι να χαίρονται, ανέκαθεν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Και τα τρία κείμενα είναι απολαυστικότατα!!!Διαλέγω το νάμπερ 2, γιατί πάντα μ' άρεσαν οι ψυχαναλύσεις!!!Όλοι περίπου, την ίδια άποψη έχουμε για σένα!!!

    Καλημέρες και πολλά φιλιά!

    Good luck!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. το 1 από γυναικεία αλληλεγγύη!!
    καλημέρες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @thesikaleon: προτιμώ να respect τη νοημοσύνη μου κι όχι όποιον νομίζει ότι μπορεί να παίζει μαζί της. Plus, έθεσες σοβαρή υποψηφιότητα να είσαι υπεύθυνος για το νούμερο τρία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. το 3 υποκειμενικα και εμπαθειες τι να κανουμε αδυναμιες ειναι αυτες μακια απο μενα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. το τγια γιατί μου αρέσει σα νούμερο!!
    καλή επιτυχία....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Βλέπω μια τάση να σας αρέσει να με βρίζετε χαχαχαχαχαχα

    Δεν είμαι κοπρπλάγνος!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. to mr/mrs wannabe-mikeius (ξερεις εσυ ποιος/α εισαι):το να εισαι αρχιπαπαρας (βλ. mikeius) ειναι ηδη απο μονο του αρκετα ασχημο,αλλα το να αντιγραφεις εναν αρχιπαπαρα...MAN that's low...

    ψηφιζω το 1 γτ ηταν καπως καλυτερο απο τα αλλα κ γτ κ το δικο μου το προσωπο λεγεται Μητσος,υποκειμενικα κ αντικειμενικα λοιπον 1.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ψηφίζω το 3γιατί στα χώνει στα ίσια και φαντάζομαι τι θα'χει να σου λέει αν την κάνεις συν-εργάτη:))

    Φιλιά θαλασσινά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Πειραζει που μου αρεσε το 2 περισσοτερο? (φανταζομαι πως οχι)
    Το 2 λοιπον.


    (Και καλως σε βρηκα Αμερικλανε)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ψηφιζω το εναααααααααααα!! Και το δυο μου αρεσε αλλα το ενα πιο πολυ ;)

    Καλη επιτυχια!

    Μαρουλοφιλακια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Στα πεταχτά αφήνω το σχόλιο μου!!

    Ψηφίζω το νο1 γιατί γέλασα και μ'αρέσε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Δύσκολη απόφαση...
    Ψηφίζω το ένα γιατί ξέρω πως είναι να έχεις πρόβατα (αν και δεν έχουμε). Είναι ύπουλα τα πρόβατα! Ένα έδωσε μια κλοτσιά στην μάνα μου και της έβγαλε το γόνατο, αλλά αυτό είναι μεγάλη ιστορία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΔΕ ΜΠΖΗΦΙΖΩ ΡΕ!!!
    ΣΟΥ ΕΙΠΑ, ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΚΙ ΑΛΛΟΝ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ!!

    το 2. Μακράν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. πως καταφέρνεις ρε φαρμακοτρίφτη, να έχεις την ίδια ανάκριση να φαίνεται καινούργια;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Aααααααα, αυτά Ρία μου είναι άλλα κόλπα χαχαχαχα

    Σας ευχαριστώ όλους για τις ψήφους σας, η ψιφοφορία συνεχίζεται μέχρι την Τρίτη 9 Αυγούστου 7 το πρωί ώρα Ελλάδας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ναι, ναι, το ξέρω, με το η του ήλιου, ναι οκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Μπερδευτηκα...

    Σβησε το παραπάνω!

    Λοιπον ήρθα και ξαναφυγα...
    τα λεμε Δεκαπενταύγουστο!!! φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Μιας και το ένα από τα τρία κείμενα είναι διαθέσιμο και στο ιστολόγιο του συγγραφέα, ΝΑ πάρτε τα ονόματα και των τριών:

    Κείμενο 1 meril

    Κείμενο 2 Cούλα

    Κείμενο 3 thesikaleon

    Μέχρι στιγμής αν και δεν έχω μετρήσει νομίζω είναι μπροστά ο thesikaleon και ακολουθεί η meril! Καλή επιτυχία μανίτσες μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Επίσης Αγγελική και DeLempe δυστυχώς δεν μπορώ να δεχτώ τις ψήφους σας! Φτιάξτε έναν λογαριασμό εκείδα χάμω μανίστες μου για να είμαστε και δίκαιοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ψηφίζω το κείμενο νούμερο 2.
    γιατί έτσι γουστάρω.

    αντε βρε, και ψήφο σου έδωσα και αιτιολογία.
    σε καλή μεριά εύχομαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. κειμενο 2 ασκαραμυκτι! το καλυτερο
    θελω να νικησει το κειμενο 2
    κειμενο 2

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Νουμερο 2 τεΛος...
    Σιχάθηκα επίσης το νουμερο 3. Σκουπίδια με γραμματα :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ρε παιδιά τελικώς τι ψηφίζουμε???
    Ποιος είναι ο Αμερικλάνος????
    Τι είναι ο Αμερικλάνος???
    Τις περιπέτειες του Αμερικλάνου
    Ή τις Αμερικανιές του Αμερικλάνου???
    Το θέμα δεν βρήκα! χαχαχαχαχχαα
    Νο2 κείμενο ψηφίζω γιατί κατάλαβα τι εστί Αμερικλάαααανος!

    Εφυγααααααα με την ίδια πτήσηη!!!!
    χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!
    Ελα βρε κάτω να καταλάβεις διακοπούλες μαζί μου....!:))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Όπως είπα, όποιος βάζει quote από Mikeius, δείχνει ότι έχει το μισό IQ του συγκεκριμένου. Δηλαδή 0/2.

    Από κει και πέρα, χωρίς να έχω διαβάσει τα κείμενα, ψηφίζω την αγάπη μου, την Coula, μόνο και μόνο λόγω της συμπάθειας που της έχω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ιμενα, νασ πω..!!
    Του τριου, μου ερσε...!!

    Ομους..!!

    Πσιφζ ΔΥΟΥ...Για την ΚΟΥΛΑ ρι γαμοτ!!

    Ιενα..ΠΟΥΤΕΣ διεν θα πσιφιζα..
    Καθοσουν κατγουραει τα ερμα τα ζα...!!
    Αηντε βριε...!!
    Σιχτιρ...Αθηνιαιοι..Χαχολιδες..!!
    Ουοτα του τρως παιδακια ομους...Καλιο ινι;;;

    ΑΧΑ...!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Πρόλαβαααααααααα!!!!! ψηφίζω Coula...ούρς 2 ήθελα να πω!!!


    γμτ προδόθηκα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Σας ευχαριστώ όλου πάρα-πολύ για τις ψήφους σας!!! Κανα δυο στο τέλος ήταν εκτός χρονικού ορίου αλλά δεν πειράζει αυτή βγήκε χαχα

    Άντε, και εις άλλα με υγεία!

    (δεν πιστεύω να περιμένετε ατομικές απαντήσεις στα σχόλια)

    ΑπάντησηΔιαγραφή