Τρίτη 9 Αυγούστου 2011

Cουλο-Σταρ Αμερικλάνς!!!

Η ώρα είναι 7 το πρωί και ο διαγωνισμός έλειξ.... βασικά όχι. Δεν είναι 7, είναι 6:20 στην Ελλάδα τώρα. Αλλά στο Αμερικλανιστάν είναι 23:20 ή 11:20 pm όπως θες πες το και νυστάζω. Άρα πάει τελείωσε, ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ να σηκωθεί αξημέρωτα να ψηφίσει τον έφαγα. Ευχαριστώ.

Και ναι λοιπόν, ΣΤΑΡ ΑΜΕΡΙΚΛΑΝΣ 2011 είναι η Cούλα!


Συγχαρητήρια μάνα μου. Κάνε όμως δυο λεπτά στην πάντα να απευθυνθώ λίγο στους άλλους δύο διαγωνιζόμενους. Ε όπως και να το κάνουμε, έκατσαν και έγραψαν κοτζαμ κείμενα οι ανθρώποι, να μην τους τιμήσω με μιαν ανταπόκριση, ένα κάτι?

Κείμενο 1, meril. Πρώτα απ'όλα να σου πω ότι ο Μήτσος, aka πρόσωπο, aka δημόσιος υπάλληλος, aka τσοπάνος (πόσα aka έχει αυτός ο akaς πια, νισάφι) έχει βρει το νόημα της ζωής και να τον αφήσεις τον άνθρωπο να συνεχίσει να το πελεκάει. Το νόημα. Και τη δουλίτσα του την έχει, και τα προβατάκια του, και το πρόσωπο να του τα ψεκάζει, να παρέχει ψυχαγωγία (θα'θελα να ήμουν από μια μεριά να σε βλέπω με αυτό το γάντι το πως το είπες) και στο τέλος, να του φτιάχνει και γεμιστά! Όχι μάνα μου, να του πεις σε παρακαλώ να με κάνει αντ στο φέισμπουκ γιατί έχω μερικές απορίες και θέλω να μου τισε λύσει.

Όσο για σένα, τι να σου πω. Απαράδεχτη (προσοχή και έμφαση στο Χ, είναι αλα δόΧτωρα). Σε πείραξε που από δημόσιος υπάλληλος την είδε και λίγο κτηνοτρόφος αλλά αν την είχε δει δημόσιος υπάλληλος και λίγο εφοπλιστής, φωτομοντέλο, ή πρωταγωνιστής στο χόλιγουντ δε θα σε χαλούσε καθόλου! Τότε και στη μαούνα να θαλασσοδέρνεσαι θα ανέβαινες, και τη μάσκα από σόγια αβοκάντο και κόκκους κακάο θα του πασάλειφες, και τα αυτόγραφα για τις θαυμάστριες θα ταχυδρομούσες! Αλλά τέτοιες είστε! Μόνο ο Ωνάσης σε συσκευασία Κλούνι σας κάνει, οι υπόλοιποι πρέπει να κάτσουμε στ'αυγά μας!

Έλα, πλάκα σου κάνω. Τα σέβη μου στο Μήτσο. Τα πρόβατα τα λατρεύω (ειδικά καπαμά και σούβλα), είχα και μερικά κατοικίδια, το πρώτο το λέγανε Νιλς - δες την προ-προηγούμενη ανάρτηση.

Κείμενο 3, thesikaleon. Τι μπινελίκωμα ήταν αυτό ρε μαλάκα? Δε με βλέπεις εμένα, βόθρος ανοιχτός είμαι και κρατιέμαι. Ήρθες και έγραψες περισσότερες βρισιές απ'όσες έχω γράψει εγώ σχεδόν δύο χρόνια τώρα! Το μόνο καλό ήταν ότι τις απεύθυνες σε μένα, ναι, μ'αρέσει να με βρίζουν. Δεν με ενοχλέι καθόλου γιατί έτσι είναι σαν να μου δίνεις την άδεια και την ευλογία σου να σε βρίσω κι'εγώ, κάτι που σκοπεύω να πράξω σύντομα.

Τώρα για το θέμα του κειμένου σου, νομίζω ότι δεν με έπιασες και δεν κατάλαβες τι έλεγα για τη νηστεία! Αλλά τεσπα, δεν είναι αυτό το θέμα μας, τσακωνόμαστε το επόμενο Πάσχα ρε παιδί μου, εδώ θα'μαστε.

Πάντως, και για να είμαι ειλικρινής δηλαδή, αν δεν ήμουν ο Αμερικλάνος το 3 θα ήθελα αρχικά να ψηφίσω γιατί με το βρίσιμο έχω μια ιδιαίτερη σχέση. Μ'αρέσει να στολίζω κόσμο λεκτικώς, ρώτα και τον αδερφό μου αμα θες, από μικρός τον βρίζω και δεν προβλέπεται να σταματήσω σύντομα. Βέβαια στο τέλος θα έβλεπα τη μαλακία που μου κότσαρες περι Χάρι Πότερ και τότε θα έτρωγες Χ. Χ. Μα δεν είναι ΔΥΝΑΤΟΝ καλέ μου άνθρωπε να κάνεις αναφορές σε Άρχοντα των Δακτυλιδιών στο κείμενό σου και στο τέλος να ισοπεδώνεις το Χάρι Πότερ. Άντε και αυτή την περίοδο με το Pottermore έχει αναζωπυρωθεί το πάθος μου για το Χάρι!

Και ερχόμαστε στη νικήτρια του διαγωνισμού. Έλα, Cούλα, βγες απ'τη γωνιά σου, τελείωσα. Σύμφωνα με την εμπειρία μου στη λογοτεχνία (ΣΚΑΣΕ, έχω)(ναι, και ο Χάρι Πότερ πιάνεται και παραπιάνεται)(τι, δεν πιάνεται? καλά λοιπόν, δε μιλάω)(εντάξει, άντε θα μιλήσω) έγραψες το καλύτερο κείμενο, στο οποίο έβγαλες το συμπέρασμα ότι ο Αμερικλάνος είναι ένα παιδί, ναι, δίκιο έχεις. Κωλόπαιδο συγκεκριμένα. Ρώτα τη μάνα μου και όλους τους δασκάλους στο χωριό μου, να κάτσε να σου δώσω τηλέφνο να πάρεις, 224105... α, με πιστεύεις? ΟΚ.

Άντε, επέστρεψε με το καλό από τις διακοπές σου να δούμε τι θα κάνουμε. Πάντως πλάκα πλάκα, Σταρ Αμερικλάνς εσύ, Κουλο σου-σεφ εγώ, σικέ θα μας πουν και δεν θα μπορούμε να πούμε τίποτα. Πάλι καλά που έχω κούτελο καθαρό και τεράστιο δηλαδή και είμαι υπεράνω πάσης υποψίας. Κανόνισε τουλάχιστον όταν έρθεις να φέρεις και τα cουλά σου μπας και δούμε χαΐρι.

Τέλος, μάντεψε ποιο θα είναι το δώρο σου! Μια τιάρα ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ, φτιαγμένη ξέρεις εσύ από τι.


ΥΓ: Πόσο στοίχημα πάτε ότι θύμωσε με το ΣΚΑΣΕ? Την τιάρα πάντως θα τη στείλω και θα της κάνω σπάσιμο νεύρων μέχρι να τη φορέσει.

ΥΓ2: Και η φωτογραφία με το γατί σε έκσταση, αφιερωμένη εξαιρετικά χαχαχαχα

15 σχόλια:

  1. Ηθελα να την ψηφίσω δεκα φορές,αλλά ήξερα οτι εσύ ετσι κι αλλιώς πρώτη θα τη βγάλεις:))Στημένο!!!Ο Ερως δεν κρυβεται!!!Τη λατρευεις!!!Ψητή στο φούρνο με πατάτες:)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Α!!Βγήκε πρώτη??? Ευτυχώς γιατί διαφορετικά θα μας έψηνε...!

    Αυτό που σου λέει ο Vad, μη νομίζεις πως δεν τόχω προσέξει κι'εγώ! Καιρό...τώρα!χαχαχαχχαχαχαχαχαχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πάλι καλά που κέρδισε η Coula. Ποιός αντέχει τη μουρμούρα της μετά; :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καταγγέλω το διαγωνισμό ως σικέ.

    είναι γνωστό της πάση, ότι ο αμερικλάνος και η κούλα, διατηρούν διηπειρωτικό δεσμό εδώ και εικοσι αναρτήσεις. οπότε για να μην έχει κρεβατομουρμούρα, έδωσε την τιάρα στην κούλα!!!

    μέριλ ξεσπάθωσε!!!

    τον αλλον, δε θυμάμαι να το γράψω το όνομά του!
    αλλά και εσύ, όρμα. σας την είχαν στημένη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Επειδή χρωστάω :)))))

    νομίζω πως οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ
    στο νεαρό
    που
    με έκανε και γέλασα (σήμερα πολύ....πάρα πολύ ...να σαι καλά)
    και που με "παρέσυρε" να γράψω το κείμενο (ο τρόπος του)

    Kατά τα λοιπά ελπίζω να το φχαριστήθηκε
    (τα άλλα λεπτομέρειες...)

    Αγαπητή ria επίσης ευχαριστώ που με ωθείς να πάρω τ' άρματα μα που να πάρει ευχή φαντάζεσαι 50 κιλά να περιφέρονται αρματωμένα;
    :))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αγαπητό Αμερικλανίδιο χαίρομαι που το κείμενο μου άρεσε περισσότερο από τα άλλα δύο. Φυσικά οι ψήφοι πήγανε στην Coula (πολύ κωλόπαιδο ο Κυριάκος) αφού είναι βετεράνος εδω και φυσικά την συμπαθούν όλοι. Και γω τον φίλο μου θα ψήφιζα, οπότε RESPECT και μπράβο στην Coula (πολύ κωλόπαιδο ο Κυριάκος).

    Στο σημείο αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους με στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια.. τους συνεργάτες μου, τον Μπαμπη τον Λεπίδα, τον Πεταλούδα τον Νίκο, τον Κώστα τον Μαχαίρα και τον Μήτσο (call me Loula), επίσης να ευχαριστήσω την οικογένεια μου.. τη μάνα μου, τον πατέρα μου, τον μπατζανάκη μου, την ξαδέρφη της νονάς του θείου της γιαγιάς του γαμπρού μου. Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς, τον ανώνυμο ασήμαντο απλό κοσμάκι, αν δεν είσασταν τόσο άχρηστοι εγώ δεν θα ξεχώριζα!!!

    After τέλος, θέλω να ευχαριστήσω τον Mikeius που αποτελεί πηγή έμπνευσής και αστείρευτης καφρίλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. "Μα δεν είναι ΔΥΝΑΤΟΝ καλέ μου άνθρωπε να κάνεις αναφορές σε Άρχοντα των Δακτυλιδιών στο κείμενό σου και στο τέλος να ισοπεδώνεις το Χάρι Πότερ. "

    Αμερικλανίδιο εδώ συγκρίνεις Tolkien με Rowling!!!!
    Μαλάκα έρχομαι τώρα να σου κάνω ευθανασία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. thesikaleon, κάνε πρόταση γάμου στον Mikeius να ησυχάσετε και οι δύο :)

    Μπράβο Coulάκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @VAD: Και φασολάκια VAD, και φασολάκια!! Της πάει της Κούλας το φασολάκι χαχαχαχ

    @kariatida62: Ατι-μούλικα, μας έχετε πάρει χαμπάρι ε? σλάντερ!

    @Ινβίκτους: Γιατί αντέχεται τώρα???

    @Ρία: Σταμάτα παιδί μου να μας διαβάλεις, θα βρούμε και κανα μπελά! Αλλά το εδώ και 20 αναρτήσεις χαχαχαχαχα καλό. Βασικά πιο πολλές είναι!

    @meril: Έτσι meril, κράτα επίπεδο! Φυσικά και το ευχαριστήθηκα, γι'αυτό είμαστε εδώ άλλωστε!!

    @Σίκαλη: Κατούρα και λίγο ρε μπακέτα ολικής (ξεκίνησε το βρισίδι σε περίπτωση που δεν το κατάλαβες)! Καλός ο Τόλκιν και ωραία μηνμύματα πέρασε αλλά και η Τζο είναι μοντέρνα Τόλκινσα ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ.

    @Twisted: Κι εσυ κουμπάρος??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Την τιάρα από σκατά ελέφαντα να τη χώσεις εκεί που ξέρεις εγώ θέλω για δώρο ενα κινητό τελευταίας τεχνολογίας γιατί το δικό μου πνεει τα λοίσθια...(αργοπεθαίνει εν ολίγοις).

    Θα ήθελα να ευχαριστήσω όσους με τίμησαν για τη ψήφο τους, όχι γιατί το κείμενο τα έσπασε, αλλά γιατί με αγαπουν ως blogger. Ξέρω ξέρω, τώρα τελευταία έχω εγκαταλείψει λίγο το σπορ αλλά μα τω θεω εχω συγκεντρώσει τόσα κουλά που θα επανέλθω δριμυτερη.

    Προς το παρόν σας αποχαιρετω και πίνω ένα μοχίτος στην όμορφη Σύρο!!!!!

    φιλιά πολλά

    Συγχαρητήρια και στα δυο αλλα νούμερα. Αν και του thesikaleon το κείμενο ήταν μια μαλακία και μισή. Της μεριλ οκ τρωγόταν αλλά σαφώς το πιο απαράδεκτο και κακογραμμένο ήταν το δικό μου!

    Α!!! Να μην ξεχασω να ευχαριστήσω τη μαμα και το μπαμπά μου και να σκουπίσω ένα δάκρυ συγκίνησης από την κάγκελο βλεφαρίδα μου!

    Με τις υγείες μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Aααααα είσαι στη Σύρο??? Στην ταβέρνα του Μιχάλη να πας οπωσδήποτε, καταπληκτικό φαΐ! Πες σε έστειλε ο Μιχάλης από την Αμερική χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ρε Κούλα είσαι Σύρο!!!!!!! να ρίξω πρόσκληση η θα πάει στράφι;
    ρε αμερικλάνε, σταμάτα να διαφημίζεις την ταβέρνα αυτή, υπάρχουν πολύ καλύτερες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ! Περιμένετέ με!!!
    Μη φύγετε απο την Σύρο!!!!
    Ερχομαιιιιιιιιιι σε λίγα 24 ωρα!!!!
    Περιμένετέ με!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. γιατί δεν παραδέχεσαι το αίσθημα;;; μήπως ρε ρεμάλι, τα εφτιαξες με καμιά κινέζα;;;

    αυτό να δώ και μετά έχει τόση καζούρα που δε θα το πιστεύεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ρε Κούλα ήρθες Σύρο και ούτε ένα μειλ ένα σχόλιο και είμαι κουλή γυναίκα γμτ και δεν μπορώ να γράφω!

    Αμερικλάνε για τιμωρία της πάρτης το βραβείο δώστο σε άλλο μας έκλασε η Κούλα:))

    ΑπάντησηΔιαγραφή