Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

7 μυστικά

Ε αφού μας είπε και η Κούλα (που δεν τη λένε Κούλα τελικά και άμα δεν μάθω πως τη λένε θα σκάσω στο λέω) τα 7 μυστικά της, ας τα πω και εγώ. Πριν τα πω όμως, έχω και μια μικρή ανακοίνωση.

Δεν ξέρω που πάω και τις σκέφτομαι αυτές τις βλακείες αλλά αφού μπαίνω στον κόπο και τις σκέφτομαι, θα τις κάνω και πράξη. Μου τη βίδωσε λοιπόν τις αναρτήσεις μου πλέον να τις απευθύνω σε συγκεκριμένο άτομο κάθε φορά. Αρχικά σκέφτηκα να διαλέγω ένα όνομα στην τύχη αλλά όχι όχι δεν μου έκανε. Το βρήκα όμως. Σε κάθε ανάρτηση θα διαλέγω το σχόλιο που μου αρέσει περισσότερο, είτε γιατί είναι αστείο, γλυκό, παράξενο, περίεργο ή και όλα, και θα απευθύνω την επόμενη ανάρτηση σε αυτό το άτομο.

Και ξεκινάμε με την αγαπητή Φούλη που ζήτησε Κινέζο για δώρο και μου έφτιαξε τη μέρα!

Μην περιμένεις, Φούλη μου, και κανένα χοντρό μυστικό, έχουμε και ένα ίματζ να διατηρήσουμε. Θα σου πω 7 μικρά και άμα σ'αρέσει.

1. Έχω φοβία με τους κλέφτες. Συγκεκριμένα τους διαρρήκτες. Η ιδέα και μόνο ότι κάποιος μπαίνει σπίτι και αρχίζει να ψάχνει και να αρπάζει με φρικάρει. Τις προάλλες κάποιος πρότεινε να έχω κάποιο όπλο κοντά μου το βράδυ για να αισθάνομαι πιο ασφαλής. ΧΑ! Έτσι και αντιληφθώ κλέφτη το βράδυ και έχω όπλο πρόχειρο θα τραβήξω σκανδάλη και πάπαλα πάει ο αμερικλάνος. Μη γελάς!

2. Από πολύ μικρός είχα πρόβλημα με το νύχι του μεγάλου δακτύλου του αριστερού ποδιού. Είχε μπει μέσα στο κρέας και δεν έλεγε να βγει. Δοκιμάσαμε τα πάντα, μέχρι και πεντικιούρ, αλλά τελικά στα 15 αναγκάστηκα να το βγάλω. Το νύχι. Δεν πόνεσε καθόλου αλλά στο άλλαγμα της γάζας με ΓΑΜΗΣΕ. Το κρέας κάτω από το νύχι μοιάζει σαν το ψωμί της πίτσας άμα σηκώσεις το τυρί. Αφού ξαναβγήκε το νύχι, μπήκε πάλι μέσα. Πάλι τα ίδια και χειρότερα. Φαντάζεσαι κατάρες που έφαγε ο γιατρός, έτσι? Τελικά Φούλη ξέρεις τι έκανα? Αποφάσισα να μην το ξανακόψω, να το αφήσω να μεγαλώσει σιγά σιγά (και οδυνειρά) μέσα στο κρέας μέχρι να βγει από την άλλη. Αυτό έκανα, υπέφερα για μερικές βδομάδες αλλά στο τέλος επιβραβέυτηκα γιατί όταν βγήκε από την άλλη το κρέας άρχισε να μαζεύεται και βρήκα την υγειά μου.

3. Πάντα ήθελα να γίνω γιατρός αλλά δεν τα κατάφερα να μπω. Έλα, έλα κόψε τα αχ ο καημένος. Μια χαρά με βόλεψε η φαρμακευτική. Ειλικρινά και να μπορούσα να άλλαξα επάγκελμα δεν θα το έκανα.

4. Έχω απαρνηθεί το Χριστιανισμό κάπου δέκα χρόνια τώρα, σαν αντίδραση στο σύστημα της εκκλησίας εν γένει. Εδώ και 6 χρόνια κάνω Σαχάτζα Γιόγκα η οποία είναι κυρίως πρακτική αλλά έχει πολλές θεολογικές πτυχές και θεωρείται "θρησκεία νέας εποχής".

5. Οι Κινέζοι δεν είναι τόσο κακοί όσο τους παρουσιάζω.

6. Στην Πάτρα σκοτώθηκα με την καθηγήτρια του μάστερ μου γιατί δεν της έκατσα και για διδακτορικό. Σαν αποτέλεσμα μου έκανε τη ζωή πατίνι για ένα χρόνο μη αφήνοντάς με να κάνω τα πειράματα που ήθελα και χρειαζόμουν. Αποτέλεσμα να μην ολοκληρώσω την έρευνα όπως ήθελα και έβαλε πρώτο όνομα στην δημοσίευση μου κάποιον άλλο, για τιμωρία. Ελπίζω τώρα να καταλαβαίνετε προς τι τα νεύρα.

7. Έχω πρόβλημα με το πρωινό σήκωμα. Σήκωμα, όχι ξύπνημα. Ξυπνάω με το τίποτα αλλά δεν σηκώνομαι. Προσπαθώ να το διορθώσω αλλά δεν μου κάθετε. Σήμερα πχ σηκάωθηκα στις 7. Έκανα μπάνιο, έφαγα, έκατσα στον καναπε και λέω έλα μωρέ ένα μισάωρο να τον πάρω λίγο πριν φύγω. Ε η ώρα είναι 11 και μισή και ακόμα στον καναπέ είμαι, μόλις ξύπνησα.

Αυτά. Ελπίζω να μην σε φρίκαραν τα μυστικά μου Φούλη μου, αλλά και να σε φρίκαραν, δεν σε φοβάμαι θα τα χωνέψεις με τον καιρό.

Άντε να σηκωθώ από τον γαμω καναπέ τώρα να πάω δουλειά. 

9 σχόλια:

  1. Η ιδέα σου να απευθύνεσαι σε καποιον απο τα σχολια δε μου αρέσει!
    Τεσπα! Ωστε ετσι ε; Αυτα ηταν τα μυστικα σου;;;;;
    Τι εννοεις αφησες το νυχι να βγει απο την άλλη πλευρα; Ανατρίχιασα σύγκορμη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ελαααα χαίρομαι που σε φτιάχνω στα σχόλια.....
    όλα τέλεια, αυτό με το φόβο στους κλέφτες να το κοιτάξεις,έλεγα ότι είσαι ατσαλένιος αετός....για σπουργιτάκι καλός δείχνεις...
    Πολύ μου άρεσε που έγινα ο Άνθημος σου,(το χέρι δεν μου φίλησες),δεν φρίκαρα καθόλου μια χαρά σε βρίσκω....
    Τι θα γίνει τελικά με τον Κινέζο; πάω να δω το πριν ποστ....
    φιλιαααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μετά από τις τελευταίες μου αναρτήσεις, το πρώτο πράγμα που μας είπες είναι για τους διαρρήκτες;;;

    τόση απανθρωπιά και απονιά πια;;;;

    σου εύχομαι να κάνουν πάρτυ οι κινέζοι και να βρεις να κοιμούνται στο δωμάτιό σου, πέντε άγνωστοι κινέζοι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλώς σας βρίσκω! Μα τώρα μυστικά είναι αυτά!
    Απλά μαθαμε για σας, κάτι τις παραπάνω!
    Μήπως να περνουσατε να παίξουμε ότι έχω αναρτήσει? Να πούμε μυστικά και ντοκουμέντα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτό με το νύχι με τρέλανε ούτε να το διαβάσω δεν μπορώ.
    Τέλος καλά όλα καλά!
    Με το σήκωμα πάλι με τρόμαξες:))

    Να το προσέξεις συνήθως το πρωινό είναι ανώδυνο:))

    Φιλιά θαλασσινά:))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @Coula: Εμένα μου αρέσει όμως! Το άφησα να μεγαλώσει τόσο ώστε ήταν που ήταν μέσα στο κρέας, βγήκε από την άλλη και με έκανε σουβλάκι. Μετά από λίγο καιρό το κρέας σκίστηκε τελείως, και μετά από ακόμα λίγο καιρό άρχισε να μαζέυει.

    @ΦΟΥΛΗ: Σε πληροφορώ ότι αν δεις σε τι πίσσα σκοτάδια πρέπει να περπατάω κάθε βράδυ για να πάω σπίτι θα με θεωρούσες όχι ατσαλένιο, διαμαντένιο! Με τους κλέφτες έχω φοβία, είναι ψυχολογικό τι να κάνουμε!

    @ria: Πάρτο πίσω τώρα!!!!!!!!

    @Elsa: Καλώς αλληλοβρεθήκαμε! Ε δεν θα ομολογήσω και τους φόνους που έχω διαπράξει, είπαμε έχω και ένα ίματζ να διατηρήσω...!

    @zoyzoy: Σε τρέλανε ε? Με δουλεύεις? Σε τρέλανε ένα νύχι που μπήκε σε λίγο κρέας? Πόσα παιδιά είπαμε έχεις??? :ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. αυτό με την καθηγήτρια νορμάλ το βρίσκω γνωρίζοντας πως λειτουργεί η ελληνική ακαδημαϊκή κοινότητα. Αυτό πάλι με το νύχι με φρικίασε, με αηδίασε plus με άφησε με απορία. Δηλαδή τώρα το νύχι σε ένα σημείο του περιβάλλεται από κρέας????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @mahler: Όχι, τώρα εδώ και 9 χρόνια τα νύχια μου είναι υγιέστατα! Βγήκε, το έκανε το κρέας σουβλάκι, το κρέας υποχώρησε και όλα καλά. Ξέρεις πόσα χρονια τυρανιόμουν, κάθε μέρα αίματα στις κάλτσες να κολλάει πάνω στο κρέας το ύφασμα και να μην μπορώ να το βγάλω????

    ΑπάντησηΔιαγραφή