Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

Έρχονται οι Ελοχίμ

Δεν ξέρω, Cούλα, το παρατήρησες και εσύ? Μην μου πεις ότι δεν το παρατήρησες, δεν μπορεί. Έρχονται σου λέω, δυο τσιγάρα καρέλια κασετίνα πέρα είναι. Βάζουν βετζίνα στο UFO και ετοιμάζονται για προσεδάφιση.

Όχι ρε Cούλα, δεν με έχει βαρέσει η ξενιτιά στον εγκέφαλο. Ούτε μπήκε η αμερικλανιά στο μεδούλι μου να βλέπω ιπτάμενους δίσκους. Αν και το σκηνικό στη γειτονιά μου ρε γαμώτο είναι σχεδόν φωτοτυπία από τέτοιες ταινίες (θρίλερ, ούφα, βρικόλακες, όλα κολλάνε στο τοπίο).

Όταν καλοκαιριάσει και βγουν και τα φύλλα στα δέντρα θα σου βγάλω βίντεο να δεις κατάσταση. Όχι να δεις και μετά να μου πεις άμα χέζεσαι με τους κλέφτες ή όχι.

Αυτό το πράμα που μια ζωή χάνω τον ειρμό μου στην αρχή κάθε ανάρτησης και λέω άσχετα πρέπει να το κοιτάξεις. Εγώ δεν έχω να κοιτάξω τίποτα, μια χαρά περνάω, εσύ κοίτα τι θα κάνεις γιατί δεν βλέπω φως.

Αααααααααααχ ρε Cούλα.

Κάτσε να σε επαναφέρω στο θέμα. Σε πάω μέσω Τσεχίας σήμερα. Μ'αρέσει όταν ξεκινάω να σκέφτομαι κάτι τελείως γελοίο και να καταλήγω σε κάτι σοβαρό έως και φιλοσοφικό θα έλεγα.

Αμερικλάνος ο φιλόσοφος.

Η αγαπημενότερότερη τηλεοπτική σειρά που παρακολουθώ είναι το V. Έχει να κάνει με εξωγήινους αλλά παίζουν εκπληκτικές ερμηνείες, ενδιαφέρουσες στροφές στην πλοκή και μια κακιασμένη βασίλισσα των εξωγήινων ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ. Η Άννα.



Και γιατί λέω ότι έρχονται οι ελοχίμ? Η αλήθεια είναι ότι δεν τους ξέρω τους κύριους αλλά το όνομα κάτι με εξωγήινους έχει να κάνει οπότε το χρησιμοποιώ σαν πιασάρικο για τον τίτλο.

Γιατί Cούλα τον τελευταίο καιρό μας έχουν πρήξει στις ταινίες με εξωγήινους! Και θέλω να τις δω όλες αλλά δεν έχω χρόνο γαμώ την εργατιά μου. Αυτά σκεφτόμουν τις προάλλες.

Κόψε μάτι συλλογισμό να πάθεις:

Με εκνεύρισε πάλι ο Κινέζος είχε δεν είχε (το λόγο θα σας τον πω αύριο, έκλπηξη!)
Να φάει σκατά του εύχομαι, και να βάλει και τα 1000 δολάρια στον κώλο του (υπάρχει σύνδεση με τα 1000 του φόρου, μέρος της έκπληξης, υπομονή)
Κατάλαβες. Τρέχω και δεν φτάνω, έχω να πάω σινεμά 200 χρόνια και δεν παίρνω και κανα φόρο πίσω. Την κατάρα μου.
Και έχει ένα σωρό ωραίες ταινίες ρα ΓΑΜΩΤΟ. Έχει και καναδυο με εξωγήινους, και την κοκκινοσκουφίτσα θρίλερ και εγώ ασχολούμαι με κωλογούρουνα.
Το καινούριο επεισόδειο του V να μην ξεχάσω να δω μετά.
Καλά ε, αυτή η Άννα, γαμάει και δέρνει. Κυριολεκτικά. 
Μπορεί να είναι σκύλα και εξωγήινη, αλλά αυτή θέλω να κερδίσει, να τους κάνει τους ανθρώπους σκλάβους (ούτως η πλειοψηφία τους ινδοκινεζοαμερικάνοι είναι).
Αφού είναι η καλύτερη. Τι πάει να πει δηλαδή εξωγήινη. Είναι πιο έξυπνη και πιο ικανή από τους ανθρώπους άρα αυτή πρέπει να κερδίσει.


Κάπως έτσι πήγε η κατάσταση μέσα στο μυαλό μου τέλος πάντων.

Και σε ρωτώ τώρα εγώ. Γιατί σώνει και ντε να είναι οι εξωγήινοι οι κακοί? Επειδή είναι εκεί χάμω κανίβαλοι και τρώνε και ανθρώπους? Γιατί εμείς λίγους έχουμε "φάει"? Σ'αυτή τη ζωή κερδίζει ο καλύτερος.

Αν έρθει μια φυλή εξωγήινων να κατακτήσει τον πλανήτη (που τι να κατακτήσει έτσι όπως τον καταντήσαμε δηλαδή, έτσι το λέω, κουβέντα να γίνεται) ας προσπαθήσει. Αν είναι πιο έξυπνοι και πιο ικανοί, θα μας κάνουν μια χαψιά, θα μας κάνουν σκλάβους κλπ.

Σάμπως εμείς τα ίδια δεν κάνουμε με τα ζώα και το περιβάλλον? Μια χαρά θα μας αξίζει.

Και σκέφτομαι τώρα εγώ. Αυτού τους είδους η κτητικότητα που έχουμε, άντε πες να τη δικαιολογήσω για τον πλανήτη. Που ούτε καν αυτό δηλαδή, γιατί τι δηλαδή, του μπάρμπα σου είναι η γη? Αρχίδια Cούλα μου, επισκέπτες είμαστε, τίποτα δεν μας ανήκει.

Αλλά άντε, ας πούμε ΟΚ εμείς τον είδαμε πρώτοι τον πλανήτη, δικός μας είναι και οι εξωγήινοι να πάνε να γαμηθούν σε άλλο γαλαξία.

Σε όλους τους άλλους τομείς, όμως, γιατί συμπεριφερόμαστε έτσι?

Δουλεύω εγώ ο μαλάκας πχ σε μια εταιρεία. Κάνω τις μαλακίες μου, μπλα μπλα, κάνω και λάθη κάνω και καλά τέλος πάντων με λες ΜΕΤΡΙΟ. Έρχεται ο άλλος το γεράκι και αρχίζει να κοιτάει πων να μου φάει τη θέση.

Εννοείται, πούστη ΠΟΥΣΤΑΡΑ θα τον πω τον πούστη που θα πάει να μου φάει τη θέση. Αλλά. Αν είναι καλύτερος? Αν είναι πιο έξυπνος ώστε να μου τη φέρει πισοκωλητά? Ποιος θα φταίει τότε? Εγώ! Που δεν ήμουν άξιος και παρασιτούσα σε μια δουλειά πέρα των δυνατοτήτων μου. Να φάω σκατά λοιπόν και αντί να χτυπιέμαι για τον γαμιόλη που μου έφαγε τη θέση, θα κοιτάξω να γίνω καλύτερος για να φάω καιμια άλλη θέση.

Η αντίδρασή μου, όμως, πριν μου τη φάει τη θέση θα είναι ποίος είναι αυτός που ήρθε να μου το παίξει έξυπνος?? Έτσι. Έεεετσι. Με τη μία να κατουρήσω παντού να θέσω τα όρια της περιοχής μου, του τι είναι ΔΙΚΟ ΜΟΥ.

Ρε μαλάκα, πότε θα καταλάβεις ότι τίποτα δεν είναι δικό σου? Τι πάει να πει δικό μου? Έφτιαξα εγώ ποτέ τίποτα?

Και για τις χώρες. Πέρασα ποτέ εξετάσεις για να γεννηθώ στην Ελλάδα? Άρα τι. Είναι λογικό να περυφανεύομαι για τα επιτεύγματα των αρχαίων Ελλήνων, ειδικά όταν οι σύγχρονοι είμαστε όπως είμαστε? Όχι αγαπητή Cούλα, δεν είναι λογικό.

Τι πάει να πει μετανάστης. Από το κώλο σου βγήκε η χώρα και θα πεις εσύ ποιος είναι ευπρόσδεκτος και ποιος όχι? Να φας σκατά, σου εύχομαι, εσύ που σκέφτεσαι έτσι, όποιος κι αν είσαι.

Καλά, οι Αμερικάνοι είναι ΟΙ χειρότεροι. Δεν φτάνει που ήρθαν τα καθίκια και γάμησαν τους Ινδιάνους, τώρα το παίζουν πατριώτες. Τι πατριώτες μωρέ. Που είναι η πατρίδα σας?

Ξέρεις, Cούλα, πόσοι αμερικάνοι είναι νεοναζί στις μέρες μας? ΚΚΚ νομίζω λέγονται, το ολόκληρο όνομα δεν το λέω. Αν θυμάμαι καλά οι ΚΚΚ είναι πιο παλιοί από τους Ναζί βασικά. Δεν θέλαν τους μαύρους. Ακόμα και ΣΗΜΕΡΑ το 2011 υπάρχουν οργανώσεις, το πιστεύεις? Το χωράει το κεφάλι σου?

Προσπαθούν να χρησιμοποιήσουν λογική - ο θεός να την κάνει -  και να εξηγήσουν γιατί δεν είναι σωστό να συνυπάρχουν άσπροι και μαύροι μαζί. Δηλαδή ήμαρτον. Βάζουν ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ που έχουν υποστεί πλύση εγκεφάλου από τους ίδιους τους τους γονείς να μιλάνε για αυτά τα θέματα, το πιστεύεις? Μικρά ασπρουλιάρικα ξανθά κωλόπαιδα. Να μας εξηγήσουν αυτά τα δεκάχρονα σπυριά γιατί οι "μικτές" κοινωνίες δεν είναι φυσιολογικές.

Οφείλω βέβαια να ομολογήσω ότι και εγώ τους μαύρους τους ψιλοφοβόμουν παλιά. Είχα ακούσει κάτι ιστορίες ανόητες, τέλος πάντων. Αλλά από τότε που ήρθα εδώ αυτά διαλύθηκαν, ευτυχώς. Είναι διαφορετικοί από τους άσπρους Αμερικάνους, ναι, αλλά όλοι οι λαοί διαφορετικοί είναι.

Τέλος πάντων, σαν να ξέφυγα με φαίνεται.

Έτσι και με τους εξωγήινους. Επειδή δηλαδή είναι από άλλο πλανήτη, σημαίνει να τους διώξουμε? Ότι δεν είσαι ίσοι? Ίσοι είναι. Και λόγω ακριβώς της ισότητας αυτής, άμα γουστάρουν να μας βομβαρδίσουν και να μας κάνουν σκλάβους, ας προσπαθήσουν. Ούτως ή άλλως μια ζωή με τέτοια ασχολούμαστε, ποια χώρα έχει πιο πολλύ έκταση. Λες και η ποιότητα μετριέται με στρέματα.

Καλώς να ορίσουν λοιπόν οι Ελοχίμ, αν έρχονται. Αν και δεν το νομίζω. Το επιχείρημα ότι το σύμπαν είναι τιτανοτεράστιο και φυσικά ΠΡΕΠΕΙ να υπάρχει και αλλού ζωή είναι ΗΛΙΘΙΟ και δείχνει άγνοια. Διότι, αγαπητή Cούλα, ναι, ισχύει ότι βάσει πιθανοτήτων πρέπει και κάπου αλλού να αναπτύχθηκε ζωή, αλλά το μέγεθος του χρόνου το ξέχασες. Άντε και αναπτύχθηκε ζωή. Ταυτόχρονα με εμάς? Και φτάσαμε σε νοήμοντα όντα ταυτόχρονα? Και έχουν και τεχνολογία να έρθουν εδώ χάμω? Αυτή η πιθανότητα είναι σχεδόν ανύπαρκτη.

Λες και δεν μας φτάνουν οι κλέφτες, πρέπει σώνει και ντε να έχουμε να ανησυχούμε και για τους εξωγήινους.

Peace out, home dog.

6 σχόλια:

  1. Μου αρέσουν πολύ οι συνειρμοί σου!!!!
    Είσαι φοβερός!!!!! Πάντως ότι αναφέρεις είναι ακριβώς όπως το λες!!! Ούτε δύο μέτρα γη δεν μας ανήκει, αλλά άντε τώρα εσύ να το εξηγήσεις και να σε καταλάβουν κιόλας. Σαν ελοχίμ θα σε κοιτάνε!!!! χαχαχα!!!!
    Υπομονή. Ζωή είναι θα περάσει!!!! Φιλιά από Ελλάδα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να δεις το district9, είναι μες στο θέμα.
    Δε θέλω να σε κουράσω με καρτ ποσταλ για να με γλυκάνεις που δεν κέρδισα (ΕΓΩ φταίω, που έμπαινα κάθε μέρα και κοιτούσα!). Αν κέρδιζα ποτέ πάντως, θα ήθελα να τρίψεις καλα-καλα πάνω στο γυμνό σου κορμί ένα χαρτί και να μου το στείλεις.
    ...Υπέρτατο κάψιμο, αλλά θα σου παραθέσω ΠΑΛΙ βιντεάκι, έτσι, για να γελάσεις.
    http://www.youtube.com/watch?v=RpICsV7l6ss

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα κατάλαβα όλα!
    Συμφωνώ με όλα και θα ήθελα και ένα πιτογυρο με απ΄ολα, αλλα νηστευω!

    Αμερικλάνε μου, έχεις δίκιο σε ολα!
    Και να εισαι σίγουρος πως αν υπαρχουν εξωγήινοι ελοχίμ ή όπως αλλιως λέγονται, χεσμενους μας εχουν κι εμας και το κοσμο μας, που τον καταντησαμε σα τα μουτρα μας!

    Κοιτα να μη μου ζοριζεσαι εσυ! Αραξε, πηγαινε και κανενα σινεμαδάκι και χαλάρωσε κορμί και πνεύμα.

    Α και μη ξεχασεις να μας πεις για τον Κινεζο! Τι σου εκανε παλι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι θα έλεγες να την κάναμε εμείς για πάνω; έτσι πουτάνα που τα κάναμε εδώ τι να έρθουν να κάνουν;
    καλό απόγευμα και καλή επέτειο ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. maresei to V, an kai i diki mu agapimeni itan to flash forward kai to damages
    den erxonte
    einai idi anamesa mas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @Σταυρούλα: Αχαχαχαχαχα ζώη είναι θα περάσε ε???? Πολύ αισιόδοξη σε βρίσκω...!

    @Μπετόβεν: ΟΚ θα χρησιμοποιήσω χαρτί κουζίνας να είναι και απορροφητικό. Μ¨ηπως προτιμάς βετέξ?

    @Cούλα: Δεν θα παραλείψω, μη φοβάσαι καθόλου!

    @ΦΟΥΛΗ: Μωρέ ας είχαμε τα μέσα....

    @Άσωτος: Δεν τα έχω δει αυτά ακόμα, αλλά τα έχω στα υπόψιν...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή