Κυριακή 27 Μαρτίου 2011

Έπιπλα δορυφόροι


Δορυφόροι είναι σίγουρα. Τώρα γύρω από τι γυσρίζουν θα σε γελάσω, bear. Γύρω από εμένα πάντως απο-κλείεται διότι εγώ σαν γνήσιο τεμπελόσκυλο κάθομαι ΠΑΝΩ στα έπιπλα. Συγκεκριμένα προτιμώ καναπέδες καρέλκες κρεβάτια και τα συναφή. Οπότε δεν ξέρω. Ειλικρινά δεν ξέρω γύρω από τι σκατά γυρνάνε τα έπιπλά μου. Αν έπρεπε να μαντέψω ένα πράγμα όμως, σώνει και ντε αν έπρεπε ρε παιδί μου, θα έλεγα...

Τα έπιπλά μου γυρνάνε γύρω από τη βαρεμάρα μου. Γύρω γύρω τα έπιπλα και στη μέση η βαρεμάρα του Αμερικλάνου.

Ναι, αυτό είναι. Ξέχνα αυτά που είπα πριν. Τα έπιπλά μου είναι δορυφόροι της βαρεμάρας που με δέρνει χρόνια τώρα. Το έχω αυτό το πρόβλημα. Τι διάολο, κανείς δεν είναι τέλειος βρε αδερφέ. Βαριέμαι εύκολα. Επίσης βαριέμαι ασύστολα. Θα μιλήσω άλλη μέρα για τη βαρεμάρα μου. Σήμερα θα πω για τα έπιπλα, εντάξει? Μην προσπαθείς να μου αλλάξεις θέμα bear θα τα πάρω.

Έχω ένα βίτσιο. Μ'αρέσει να μετακινώ τα έπιπλα στο σπίτι. M'αρέσει, τρελένομαι, τη βρίσκω. Είναι χόμπι μου ρε παιδί μου, πως το λένε. Δώσε μου έπιπλο να μετακινήσω και πάρε μου την ψυχή.

(Μέχρι στιγμής στο μπλογκ έχω αναφέρει 200 πράγματα που αν μου δώσεις μπορείς να μου πάρεις την ψυχή, πχ αυγά ψαριών και φέτα δωδώνη. Ελπίζω να μην τολμήσει κανείς να εκμεταλευτεί αυτές τις πληροφορίες για να αγοράσει την ψυχή μου γιατί θα είναι μεγάλο γαϊδούρι.)

Δεν ξέρω γιατί, αλλά όταν αλλάζω θέση στα έπιπλα αισθάνομαι μια ανανέωση, μια χαλάρωση, μια ευδαιμονία. Σήμερα πχ είναι Κυριακή και κανονικά έπρεπε να αλλάξω θέση στον καναπέ γιατί τον βαρέθηκα μπροστά στο παράθυρο να πέφτει ο ήλιος και να μη βλέπω τι σκατά γράφω τώρα για παράδειγμα. Αλλά δεν έχω χρόνο, άσχετο. Θα τον αλλάξω το άλλο σαββατοκύριακο.

Όταν σπούδαζα, τα σπίτια που έμεινα ήταν μικρά, γκαρσονιέρες. Το δεύτερο ειδικά, χέσε μέσα. Σπίτι μινιόν. Το ήθελα κεντρικό βλέπεις. Οπότε θέσεις για έπιπλα δεν υπάρχουν και πολλές σε ένα μικρό σπίτι, άρα αυτό που γινότανε ήταν να πηγαίνουν γύρω γύρω και μερικές φορές και σκάτζα.

Οι φίλοι μου με είχαν βαρεθεί πια, σχεδόν κάθε φορά που ερχόντουσαν είχα και άλλη διαρύθμιση στο σπίτι.

Τώρα έχω δύο δωμάτια παρακαλώ, κρεβατοκάμαρη και σαλόνι. Γραφείο αρνούμαι να αγοράσω. Οι προηγούμενοι είχαν το κρεβάτι στο μεγάλο φωτεινό δωμάτιο και τον καναπέ στο άλλο το πιο μικρό και "ζεστό". Αλλά μου τη βίδωσε εμένα και τα άλλαξα οπότε το μεγάλο δωμάτιο έγινε σαλόνι και το μικρό έγινε κρεβατοκάμαρα. Βασικά αυτή η αλλαγή είναι τόσο τέλεια που δεν με βλέπω να τα ξανα-αλλάζω. Τουλάχιστον όχι σύντομα.

Στο σαλόνι καναπές τηλεόραση πολυθρόνα βιβλιοθήκη ποδήλατο έχουν κάνει 200 φορές τη γύρα του δωματίου. Καμία συγκεκριμένη διαρύθμιση δεν μου αρέσει περισσότερο από τις άλλες, απλά μου αρέσει να τα αλλάζω.

Μερικές φορές κάνω και κουλές αλλαγές. Τώρα πχ σκοπεύω να βάλω τον καναπέ μπροστά στην ντουλάπα (ναι, η ντουλάπα είναι στο σαλόνι και είναι μέσα στον τοίχο άρα δεν μπορώ να την κουνήσω). Θα τον βάλω λίγο πιο μπροστά ώστε να ανοίγει η ντουλάπα. Θα είναι μεν άβολα αλλά έχω κάνει και χειρότερα. Πολύ χειρότερα.

Στο πρώτο μου σπίτι σαν φοιτητής έβαλα την ντουλάπα στο μπάνιο γιατί με εμπόδιζε στις μετακινήσεις των υπόλοιπων επίπλων.

Κάποτε διάβασα ότι είναι χαρακτηριστκό των Υδροχόων να μετακινούν μανιωδώς έπιπλά. Δεν αποκλείεται. Όπως και να'χει, είναι χαρακτηριστικό του Αμερικλάνου και όποιος τον ξέρει το ξέρει, δεν είναι κρυφό.

Μ'αρέσει επίσης να αλλάζω πράγματα στο εργαστήριο. Άρχισα να μετακινώ με το καλημέρα σας γιατί με βάλανε στη μέση του δωματίου να κάθομαι. Εγώ όμως bear είμαι παιδί της γωνίας, μ'αρέσει η γωνιά μου να κάνω κουμάντο και να επιβλέπω τα πάντα εύκολα. Αισθάνομαι ασφάλεια, με πιάνεις?

Αλλά οι Κινέζοι ΜΙΣΟΥΝ τις αλλαγές. Δεν ξεκολλάνε τον κώλο τους από κάτι αν δεν τους απομακρύνεις με λωστό.

Χέστηκα.

Πάω τα Σαββατοκύριακα και αλλάζω ό,τι γουστάρω. Μετά με το που το βλέπουν ξινίζουν τη μούρη τους αλλά δεν το αλλάζουν γιατί όπως σου είπα μισούν τις αλλαγές. Περίεργα πλάσματα.

Εντάξει χαλάρωσε δεν παραβιάζω τον προσωπικό χώρο κανενός. Όχι ότι δεν το έχω κάνει και ΠΟΤΕ δηλαδή.

Μια φορά πήγαν οι γονείς μου διακοπές οι χριστιανοί για μερικές μέρες και έκανα το σαλόνι αγνώριστο. Αλλά δεν μου άρεσε ΚΑΘΟΛΟΥ η αλλαγή και το ξανα άλλαξα κρατώντας λίγες αλλαγές. Και πάλι φρίκαραν διότι οι γονείς μου σε αυτό το θέμα είναι Κινέζοι.

Εσένα? Σου αρέσει να αλλάζεις θέση στα έπιπλα? Σε εκνευρίζει μήπως? Σε σένα που διαβάζεις μέχρι εδώ μιλάω.

20 σχόλια:

  1. χεχε! υπάρχουν και χειρότερα....
    μόλις πριν λίγο μάλωνα με τη διεύθυνση του ξενοδοχείου γιατί τους έκανα το δωμάτιο αγνώριστο. ... αφού ήθελα απ΄ το κρεβάτι να βλέπω το ποτάμι και τη μεγάλη γέφυρα (κάπου 16 χιλιόμετρα) και οι χαλασμένοι οι πορτογάλοι έχουν βάλει το κρεβάτι στην κανονική του θέση απ΄ την οποία δε φαίνεται η γέφυρα, εγώ φταίω;
    για την τηλεόραση που την έκλεισα στην ντουλάπα θα σου πω μια άλλη φορά...

    υ.γ. μου αρέσει ο τρόπος που γράφεις κι΄ αν δε με διώξεις (ξέρεις κλωτσιές μπουνιές,... όχι τίποτα ευγενικά και πολίτικαλι κορέκτ,... δε μασσσσσάω...) λέω να ξαναπεράσω απρόσκλητος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να σου πω παλικάρι? Πότε έρχεσαι Ελλάντα είπαμε?
    Σ΄αρέσει και να βάφεις ή μόνο να σηκώνεις καναπέδες με τα στιβαρά μπράτσα σου? (οκ...ναι,είναι γλύψιμο αυτό)
    Όπως κατάλαβες τα έπιπλά μου πάσχουν από ιλίγγους πλέον. Τόσο καιρό, όλο γύρω-γύρω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. χαχαχαχα...
    Οσον αφορα τη βαρεμαρα.. μαζι σου! :Ρ
    Τωρα για το γυρω γυρω των επιπλων, ενα θα σου πω: ειναι μεγαλη ανανεωση, σαν να αλλαζει ολο το σπιτι!
    Και μενα μου αρεσει, αλλα σαν τεμπελοσκυλο που ειμαι δεν το κανω συχνα. :Ρ
    Kisses ξενιτεμενο αγορι! :Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άστους να λένε! Είναι απόλυτα φυσιολογικό ν'αλλάζεις θέσεις στα έπιπλα συνέχεια. Σου φεύγει λίγο η μέση με τα βαριά και ενοχλείς τους γείτονες το βράδυ αλλά δεν είναι τέλειο το πόσο σου αλλάζει τη διάθεση!!! Όταν είναι στη σωστή θέση βέβαια... για τώρα!
    Καλημέρες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τέλεια! Κι εγω βαριέμαι ανελέητα τα ίδια και τα ιδια και θελω συνεχώς αλλαγες! Αλλά μερικές φορες τα έπιπλα ταιριάζουν κάπου συγκεκριμένα! Οταν βρισκω που....τα αφήνω, αλλά αν δε το βρω το που ακριβως, τα γυρνάω κι εγω γύρω γυρω!
    Αλλά δεν είμαι Υδροχόος, μα Κριος. Λες να παίζει ρόλο;

    Χαλόου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. σαν παιδι μας ειχαν με την αδερφη μου σ΄ενα δωματιο που χωρουσε τα κρεβατια και σε σειρα κατα μηκος, το γραφειο απεναντι, και στους απεναντι τοιχους, με διαδρομο στη μεση. Λοιπον,ελεγα στους γονεις μου ο υδροχοος ν΄αλλαξουμε διαρρύθμιση, ελεγαν οχι. Μια ωραια μερα εκλεινα την πορτα και άρχιζα μόνη. 'Ακουγαν το θορυβο, επενεβαιναν αναγκαστικά όπως ηθελα! Σε 3 μήνες, παλι τα ιδια. Τώρα δεν το κανω πια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εσύ είσαι δικός μου,σαν την κακιά πουτάνα τα γυρίζω και όχι μόνο..
    Είμαι των αλλαγών, κουρτίνες βαψίματα γενικά θέλω ο χώρος μου να είναι ανανεωμένος,είναι να μην μου κολλήσει...
    Καλή βδομάδα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Παράξενος συνδυασμός: Κινέζοι γονείς με παιδί Αμερικλάνο.
    Και δε μου λες όταν λες αυγά ψαριών τι ακριβώς εννοείς;
    Για τον καναπέ θα έλεγα ότι μια καλή λύση θα ήταν να τον βάλεις μέσα στην ντουλάπα και να βάλεις την ντουλάπα μεσα στην ντουσιέρα. Ετσι θα κάνεις το ντουσάκι σου ξαπλωμένος θα πλένεται η ντουλάπα - μπορεί να φουσκώσει κάπως - και αν θέλεις βάλε και τον υπολογιστή μέσα αν βέβαια έχεις αυτοκτονικές τάσεις. χα χα χα Είσαι απίθανος.
    Αλλά για τα αυγά ψαριών θέλω διευκρίνιση πάντως!! χα χα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @Dr. Aparadektos: Δεν την ξέρουν οι Πορτογάλοι την έννοια της ξάπλας ρε παιδί μου! Λέω να μη σε διώξω!

    @nefelokokkugia: Αχαχαχαχαχα όχι βαψιμο δεν έτυχε ποτέ να κάνω αλλά κάτι θα κάνουμε!

    @Λόλα: Κοίτα τελικά που αρέσει σε όλους εκτός από τους γνωστούς μου!!!

    @Joyce: Δεν έχω γείτονες, μένω μόνος μου στη μέση ενός δάσους. Γι'αυτό και για ξυπνητήρι έχω ράδιο στο φουλ!

    @Cούλα: Σαν την Λωξάντρα κ εσύ, το έπιπλο έχει τον τόπο του! Καλά, κάτσε να έρθω Ελλαδιστάν και να με καλέσεις και σπίτι σου και θα δεις!! χαχαχαχα

    @Ανώνυμος: Σωστή σωστότατη σε βρίσκω!!!

    @Φούλη: Σαν την κακιά πουτάνα τα δικά σου, σαν τον απλήρωτο νταβατζή τα δικά μου έλα να τα κάνουμε μπουρδέλο!

    @Χριστόφορος: Αυγά ψαριών είναι αυτά τα μικρά μπαλάκια μέσα στα ψάρια? Έχουν και τα αρσενικά αλλά δεν είναι ακριβώς αυγά χεμ χεμ. Εγώ αναφέρομαι σε αυτό:
    http://ecx.images-amazon.com/images/I/51M%2BVfTaZVL.jpg
    αλλά προτιμώ αυγά ρέγγας!

    Την καλημέρα μου σε όλους σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. εγώ είμαι όπως εσύ φίλε μου!

    κάθε εβδομάδα, αλλάζει το σπίτι.
    η γυναίκα που ερχεται και καθαρίζει, τα έχει δει όλα. νόμισε την πρώτη φορά ότι κάτι έγινε, μετά το έμαθε και δεν παραξενεύεται!

    τη μια βδομάδα μπαίνεις στο σαλόνι και την άλλη στην τραπεζαρία. τώρα βέβαια που άνοιξα το παζλ, η τραπεζαρία δεν αλλάζει θέση για να μη χάσω το φως από την μπαλκονόπορτα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εγώ είμαι κινέζα.... αν μου αρέσουν τα έπιπλα με τον τάδε τρόπο δεν τα κουνάω ούτε σεισμός να γίνει.......
    Ώστε Υδροχόος, ε;;;;; Άντε και εις ανώτερα!!!!!!
    Φιλιά πολλά από Ελλάδα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αμεικλανε μου, μαλλον κανεις παρεα με τα λαθος ατομα! :ΡΡΡΡΡΡ
    Χαθηκε να κανεις παρεα με το Σπυρο Σουλη???
    χαχαχαχαχαχα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αμαν ρε παιδάκι μου Υδροχόος είσαι για πες και ώρα να βρώ ωροσκόπο νερό, αέρα σε κόβω να μην βρίσκεις γωνιά να τα βάλεις.
    Οχι εγώ είμαι τ'αντίθετο δεν θέλω αλλαγές είμαι του σταθερού και του τυποποιημένου τελείως!

    Να παίρνεις έπιπλα με ρόδες να κάνεις πιο εύκολα το κέφι σου:))

    Φιλιά θαλασσινά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @ria: σε νιώθω!!! Χρόνο να είχα μόνο γαμώτο.

    @Σταυρούλα: Πόσο ανώτερα δηλαδή? Υπάρχει πιο πάνω από τον Υδροχόο??? Εξ ορισμού σου λέω, όχι!

    @Λόλα: Απαπαπαπαπα μπορεί να μην το είπα στην ανάρτηση αλλά ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ τη διακόσμηση!

    @zoyzoy: 5 φεβρουαρίου 9:20 το πρωί, για πε για πε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Η ώρα σου χωρίς να ξέρω χρονολογία και Πόλη σε βγάζει Ιχθύς(Νερό)


    ΑΝΑΤΕΛΛΟΝ ΖΩΔΙΟ - ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ

    Το ζώδιο που βρίσκεται στον ανατολικό ορίζοντα την ώρα της γέννησης ονομάζεται Ανατέλλον Ζώδιο (Rising Sign) ή Ωροσκόπος. Ο Ωροσκόπος σηματοδοτεί τη διαφορά στην ιδιοσυγκρασία, τη διάθεση, τη σωματική εμφάνιση και την προσωπικότητα των ατόμων. Είναι ο φακός μέσα από τον οποίο εστιάζεται ή μελετάται κάθε τι άλλο στο χάρτη, χρωματίζοντας έτσι τον τρόπο με τον οποίο κοιτάζουμε το κάθε τι. Οι άλλοι μας βλέπουν μέσω του ωροσκόπου μας και εμείς βλέπουμε τον κόσμο μέσα από τον ωροσκόπο μας.

    Ο Ωροσκόπος σας είναι:


    Ωροσκόπος Ιχθείς
    Όσοι έχετε ωροσκόπο Ιχθείς είστε ευαίσθητοι, συμπονετικοί, πολυβασανισμένοι, καταλαβαίνετε τους άλλους, έχετε αδύναμη θέληση, είστε ονειροπόλοι, αναβλητικοί, εύπλαστοι, ευσυγκίνητοι, καθόλοι πρακτικοί, αναποφάσιστοι, τηλεπαθητικοί, συναισθηματίες, ρομαντικοί, ιδεαλιστές, στοργικοί, χαλαροί, οκνηροί, η καθημερινότητα δε σας απασχολεί ιδιαίτερα, είστε αφηρημένοι, και αναζητάτε διαρκώς το Ιερό Δισκοπότηρο. Κάποιες φορές παραείστε «αλλού» και δεν αντιλαμβάνεστε πλήρως το παρόν. Τη ζωή περισσότερο την ονειρεύεστε παρά τη ζείτε. Μπορεί να ασχοληθείτε με τη μουσική και το χορό ή να μπλέξετε με ναρκωτικά. Νιώθετε μια μοναξιά που τίποτα στον κόσμο δεν μπορεί να γιατρέψει. Άλλες φορές αυτή η μοναξιά σας είναι απολύτως απαραίτητη. Μερικές φορές μπορεί να είναι δύσκολο για το ευαίσθητο σώμα και πνεύμα σας να αντέξουν τις δονήσεις του γήινου πεδίου. Είστε πάρα πολύ ευαίσθητοι στις συνθήκες που σας περιβάλλουν, σα σφουγγάρι που απορροφά τα πάντα, και τα καλά και τα κακά. Είστε συμπαθέστατοι, πρέπει όμως να γίνετε πιο πρακτικοί και προσγειωμένοι και να μάθετε να διοχετεύετε την ενέργειά σας στο εδώ και τώρα. Πρέπει να υπηρετήσετε τους άλλους σ΄ αυτή τη ζωή, όμως χωρίς να σας εκμεταλλεύονται και να σας πιάνουν κορόιδο. Πνευματικό μάθημα που πρέπει να μάθετε: Επιμονή. Κυβερνήτες των Ιχθύων είναι ο Δίας και ο Ποσειδώνας, άρα είναι σημαντική η θέση και των δύο πλανητών στο χάρτη σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. E όχι, Ιχθύς δεν το δέχομαι! 1985 Ρόδος, για δες μπορεί να γίνει τίποτα? Κριός, έστω!

    Είσαι αστρολόγα zoyzoy? Να ξέρω αν σε χρειαστώ ποτέ δηλαδή :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Δεν σε πιστεύω!
    Ούτε παραγγελία να το'χες!

    Κριός είσαι!
    Πάρε να κάνεις χαρά:))

    Ο Ωροσκόπος σας είναι:


    Ωροσκόπος Κριός
    Όσοι έχετε ωροσκόπο Κριό είστε δραστήριοι, πρωτοπόροι, βιαστικοί, φίλερεις, εγωιστές, παρορμητικοί, ευέξαπτοι, επιθετικοί, κατηγορηματικοί, ισχυρογνώμονες, ανεξάρτητοι, ανοιχτομάτηδες, τα καταφέρνετε με τις μηχανές, είστε δραστήριοι σωματικά, φροντίζετε τα συμφέροντά σας, εγωιστές χωρίς να το θέλετε και μάλλον απερίσκεπτοι παρά μοχθηροί.
    Απεχθάνεστε κάθε μορφή περιορισμού και να σας λένε τι να κάνετε. Πρέπει να γίνετε πιο διπλωμάτες και διακριτικοί, να σκέφτεστε πριν δράσετε και να βρείτε πιο δημιουργικούς τρόπους να διοχετεύετε την ενέργειά σας. Σαν το κριάρι που συμβολίζει αυτό το ζώδιο, ορμάτε στα προβλήματα με το κεφάλι ελπίζοντας ότι αν βάλετε αρκετή δύναμη θα μπορέσετε να γκρεμίσετε οτιδήποτε στέκεται εμπόδιο στο δρόμο σας, ακόμα και ανθρώπους. Σας αρέσουν οι προκλήσεις της ζωής και είστε πολύ ανταγωνιστικοί, ίσως και εριστικοί. Βαριέστε εύκολα τη ρουτίνα και ένα πράγμα που πρέπει να εξασκήσετε είναι η επιμονή. Τρέχετε από το ένα πράγμα στο άλλο, αναζητώντας πάντα το καινούριο. Τελειώστε αυτό που κάνετε πριν καταπιαστείτε με κάτι άλλο. Πνευματικό μάθημα που πρέπει να μάθετε: Υπομονή. Κυβερνήτης του Κρού είναι ο Άρης, άρα η θέση του στο χάρτη σας είναι σημαντικκή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αυτό το φίλερεις έβαλα τα μεγάλα μέσα για να μάθω τι σημαίνει, ούτε το γκούγκλι δεν με το έλεγε ρε παιδί μου.
    Ναι, συμφωνώ σε όλα τα θετικά είμαι όλα αυτά και άλλα τόσα συν μετριόφωνος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. φίλερις=φίλος+(έρις)
    αυτός που αγαπά τις φιλονικίες, τους καβγάδες,καβγατζής!

    Με τη Φούλη ταιριάζετε εκείνη και ωροσκόπο και Ηλιο στον Κριό φωτιά και λάβα!

    Αν θέλεις σου στέλνω όλη την ανάλυση του χάρτη σου!

    Την καλημέρα και καλό μήνα με φιλιά θαλασσινά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ναι η αλήθεια είναι πως έχω πάθος με τα έπιπλα. Μένω με τους γονείς μου και συχνά πυκνά αλλάζω την διαρρύθμιση στο σαλόνι αφού το βαριέμαι πανεύκολα! Ευτυχώς τους αρέσει πάντα! Και φυσικά στο δωμάτιό μου, έχω ντουλάπα ενσωματωμένη στον τοίχο (πολύ κρίμα!!) ένα γραφείο μεγάλο σχετικα (με δυσκολεύει και σκέφτομαι να το παω καπου και να πάρω ένα μικρότερο), κρεβάτι, 2 βιβλιοθήκες και κομοδίνο. Το τι βόλτες έχουν κάνει όλα τα παραπάνω δεν λέγεται! Και μιλάμε ότι τα αλλάζω μια φορά το μήνα τουλάχιστον! Αφού το αγόρι μου μου κάνει πλάκα για το πάθος μου, λέγοντάς μου ότι στο σπίτι μας θα βάλουμε ροδάκια σε όλα τα έπιπλα για να μετακινούνται πιο εύκολα!! Α!! Και είμαι Καρκ΄ίνος με Ωροσκόπο Λέων, δεν ξέρω αν έχει να κάνει με αλλαγές και συχνή βαρεμάρα αυτο!!!
    Φιλιά πολλά,
    Μαρία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή