Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

Γέρος από τις Ασίες

Έχουν περάσει δύο χρόνια. Δύο χρόνια ακριβώς, Dr. Απαράδεκτε, δύο χρόνια σου λέγω.

Τι? Τι έχω να κάνω δύο χρόνια? Μπάνιο! Μα τι ερωτήσεις, κάτσε και θα σου πω.

Έχω να αρρωστήσω δύο χρόνια. Ναι. Είμαι σαν αυτούς τους γέρους από τις Ασίες που ζουν μέχρι τα 135 και λένε έχουν να πάνε νοσοκομείο από τα 12.

Δεν ξέρω γιατί, δεν ξέρω πως έγινε, τι μεταλλαγμένα έφαγα και δεν έχω αρρωστήσει. Πριν είχα τουλάχιστον δύο ή και τρεις έτσι γερές δόσεις γρίπης, έπαιρνα και τις άδειές μου και τα ρεπά μου, μια χαρά.

Από τότε που πάτησα το ξερό μου εδώ χάμω, τίποτα. Τζίφος. Τέρας υγείας ο Αμερικλάνος. Όλοι γύρω του να αρρωσταίνουν ο ένας μετά τον άλλο σαν τα ντόμινα και αυτός εκεί. Αγέρωχος. Ούτε μισό ml μύξας δεν έχει στάξει από τη μύτη του. Ούτε η ηχώ ενός βήχα δεν έχει ακουστεί στο μαχαλά του.

Γιατί στα λέω αυτά θα μου πεις τώρα. Dr. Απαράδεκτε.

Γιατί σήμερα τρέχει ολίγον τι (τι τρέχει δηλαδή, βάδην και πολύ λέω) η μύτη μου! Και αισθάνομαι και λίγο κουρασμένος ενώ δεν θα'πρεπε. Καταλαβαίνεις τι σημαίνει αυτο? Το νιώθεις? Το πιάνεις?

Αρρωσταίνω!

Πέντε μέρες άδεια σας έρχομαιιιιιιιιιι!!!

Φτύσε με να μη με ματιάσεις και φύγει ο ιός, ε.

Καλά έτσι και δεν μου κάτσει θα γίνω Τούρκος θα σου κάνω μήνυση κύριε!!!! Ακούς??

11 σχόλια:

  1. Στο σπίτι μας παίζει γουρουνογρίπη αυτές τις μέρες.
    Αν δε σου κάτσει, σφύρα να στείλω κάτι χαρτομάντηλα των παιδιών μου, που τα φυλάω για κάτι δύσκολες ώρες που δε θα μπορώ να πάρω άδεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φτού σου να μη σε ματιάσω!
    Βρε μακριά από πυρετούς και τα ρέστα ποιός θα σου βάζει θερμόμετρο σκέφτηκες:))

    Καλό Μήνα με φιλιά θαλασσινά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τώρα χαίρεσαι που έχεις μύξες, βήχεις και κλάνεις; φώναξε και τον Κινέζο να σου βάλει βεντούζες...
    Καλημέρα καλό μήνα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το ότι δεν αρρωσταίνεις τα τελευταία δυο χρόνια οφείλεται στο δεύτερο συστατικό του ονόματός σου. «Αμερι-κλάνος» Διότι η πίεση που δημιουργείται εντός του παχέος εντέρου ανέρχεται εις το αναπνευστικό σύστημα και τα κολοβακτηρίδια που εμπεριέχονται διώχνουν όποια άλλα τολμήσουν να εισβάλουν στο σύστημα σου. Η τωρινή σου καταρροή οφείλεται στους βομβαρδισμούς στην Λιβύη. Η CIA οργάνωσε τις εκκρίσεις αυτές για να καλυφθούν οι ενέργειές της στην Βεγγάζη.
    Ελπίζω να έγινα απόλυτα κατανοητός γιατί κάθε γνωμάτευσή μου χρεώνεται με τον χρόνο που αφιερώνω σε αυτήν. Εάν θέλεις μπορούμε να κάνουμε ένα συμβούλιο με τον Δρ. Απαράδεχτο για να επικυρώσει την διάγνωσή μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ήρθε λοιπόν η ώρα να δώσω επιτέλους την επιστημονική μου - και πάει και στοίχημα - άποψη.

    είναι γνωστό σε όλους τους επιστημονικούς κύκλους ότι "άπασαι αι ασθένειαι οφείλονται εις το κακό το μάτι".

    όμως ο ασθενής "αμερικλάνος" έχει εφοδιαστεί με ένα μυστικό όπλο κατά ματχιάζματος, και ήρθε η ώρα να σας αποκαλύψω ότι το όπλο αυτό, το οποίο ο ίδιος φυλά σαν οκτασφράγιστο μυστικό είναι το αυτοκίνητό του (ο θεός να το κάνει).
    δύο χρόνια έχει το αυτοκίνητο, δύο χρόνια έχει ν΄ αρρωστήσει. θέλετε κι΄ άλλη απόδειξη μαντάμ;

    και το κρύβει ο μπαγάσας το όπλο κατά της βασκανίας γιατί θέλει να προβεί σε παράνομο πλουτιζμό.
    γιατί νομίζετε πως δεν το αλλάζει; γιατί ανέχετε το ραδιόΦΟΝΟ? .. ορίστε κι΄η άλλη απόδειξη που θέλατε μαντάμ!

    δεν αλλάζει αυτοκίνητο για να είναι υγιής σα τους γέρους απ΄ τις ασίες πούχουν τα μισά μου χρόνια και είναι άρα πάνω από εκατό χρονωνε γέροι.

    και μάλιστα για να δείτε τι στυγερός και αδίσταχτος επιχειρηματίας που είναι, έχει αφαιρέσει διάφορα εξαρτήματά του σαράβαλου (καλώδια απ΄το ραδιόΦΟΝΟ κυρίως) προκειμένου να το αναπαράγει δια της μεθόδου της κλωνοποιήσεως.
    όπως έκανε και με τα δύο δυστυχή γουρούνια που παλιά ήταν ένα αλλά τώρα δύο. όμως το ένα που ήταν από παλιά έχει ένα μόνο νεφρό και κανένα μπαλάκι. ...τι? είναι θηλυκό? και που το ξέρετε εσείς μαντάμ? επειδή το λέει ο αμερικλάνος?

    και μόλις κλωνοποιήσει το σαράβαλο ο παρανοϊκός επιστήμων, θα το ρίξει στην αγορά και όλες οι ξεματιάχτρες τους κόσμου θα το χρυσοπουλάνε στους ματχιαζμένους και στις ματχιαζμένες και ο αμερικλάνος θα μαζεύει το ζεστό χρήμα υγιής, ντουγκου ντούγκου, και φτού του να μη τον ματχιάσουμε.

    και τώρα θα σας αποκαλύψω την αιτία της πρόσφατης ασθένειάς του.
    η πελάτισσά μου κυρία ντέζι ντακ, πάσχει από τη νόσο των πτηνών. όταν ο αμερικλάνος έσκυψε για να βρει την κότα - ούτε μια πάπια δεν ξεχωρίζει ο αμάτχιαστος - εκείνη βρισκόταν, καθώς κατέθεσα στο ανώτατο δικαστήριο της νοτίου δικαιοδοσίας των ηπα, στον θόλο του μπροστά δεξιού τροχού και τον έφτυνε. "φτούσου! δολοφόνε χασάπη άσχετε παλιοξένε εμιγκρέ κουμουνιστή δικηγόρε πρωθυπουργέ....." τέτοια προζβλητικά έλεγε ο στόμας της, και ο μολυσμένος από την νόσο σίελος εισήρχετο εις τους πόρους του θύτου δια να τον μολύνει με τη νόσο των πτηνών.

    ...έτσι έχουν τα πράγματα κύριε πρόεδρε και σαν απόδειξη καταθέτω στο δικαστήριό σας τα ποστς που έβαλε στο μπλογκ του o απρόσεχτος ένοχος.... συγνώμη κύριε πρόεδρε ο απρόσεχτος κατηγορούμενος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Άντε βρε με το καλό να κρεβατωθείς και να το ευχαριστηθείς σου εύχομαι!
    Βρε τι άλλο θα ακούσω η γυναίκα ακόμα δε σε βρήκα...
    Καλό μήνα Αμερικλάνε :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ευχαριστω για το περασμα και καλως σε βρηκα.
    Καλό μήνα Απρίλη.
    Να έχουμε έναν υπέροχο ανοιξιάτικο μήνα
    γεμάτο υγεία χρώματα κι αρώματα λουλουδιών!
    Ενα μήνα με διάθεση χαρούμενη και σκέψεις αισιόδοξες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @Δρ. Απαράδεχτος.
    Διάβασα μετά μεγάλης προσοχής την γνωμάτευση σας και εντυπωσιάστηκα τα μάλα...ιδίως εκεί που αναφέρεστε εις τα "προζβλητικά" λόγια. Νομίζω ότι η κατάθεση αυτή πρέπει να πάρει την οδόν του Παγκόσμιου Επιστημονικού Οργανισμού. (Π.Ε.Ο). Είναι γνωστό ότι ο οργανισμός αυτός επιμηκύνει τον χρόνο ζωής των εργασιών που κατατίθενται. Εγώ έχω στείλει μερικές και τελούν υπό διαρκή επιμήκυνση. Λίγο οδυνηρό βέβαια για μένα, αλλά για τους τρίτους λίαν ικανοποιητικό.
    Χαιρετώ Δόχτωρα και εύχομαι κάθε καλό εις άπαντες, Αμερικλάνους ή μη Αμερικλάνους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. αν δε σου κάτσει, βγες γυμνός το βράδυ και χόρεψε το χορό της μύξας γύρω από ένα γέρικο δέντρο. για σίγουρη επιτυχία, κάνε αμέσως μετά ένα καυτό μπάνιο και μετά κοιμήσου με ανοικτά παράθυρα και πόρτα για να κάνει ρεύμα.

    όχι πέντε, είκοσι μέρες άδειας θα πάρεις!

    άντε και καλή ανάρρωση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τς τς τς μα καλά δεν σου κόβει καθόλου!!!
    Άμα είσαι άρρωστος καλε τι να κανεις την άδεια!!!
    Που να πας άρρωστος άνθρωπος!!!
    Αν πας δουλειά φορτωμένος ιούς και κόρες θα σε διώξουν από μονοι τους!
    Λοιπόν άκου να μαθαίνεις! ΠΡΟΣΠΟΙΕΙΣΑΙ τον άρρωστο
    παίρνεις χαρτί από τον Δρ.Απαράδεχτο και ελεύθερος και ωραίος πας όπου θέλεις!
    Άντε καλά να περάσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αυτά είναι. Κάνεις κάθε μέρα ανάρτηση και ξεχνάς να σχολιάσεις. Όχι ότι το έχω και καημό να απαντήσω στα σχόλια, αλλά επειδή μου αρέσει να μου απαντάνε στα δικά μου, ορίστε ΝΑ πάρτε απάντηση.

    @Νεφέλη: (Στο'πα ότι σούρχεται παρατσούκλι) Τώρα που τελέιωσε η απλή γρίπη (σχεδόν, έχει μερική μύξα μέσα ακόμα να βγει) στείλε και γουρουνογρίπη για εφέ. Δε με χαλεί καθόλου!

    @zoyzoy: Μόνος μου μου έβαζα θερμόμετρο ζουζού μου! Μόνος μου και κοτόσουπες και καρυδόπιτες και ψωμιά και όλα! Φτού μου!

    @ΦΟΥΛΗ: Αυτό το πράμα που όλοι έχετε συνδυάσει το κρύωμα με το κλάσιμο δεν το πιάνω. Εγώ όταν αρρωσταίνω δεν κλάνω, τουλάχιστον όχι περισσότερο από το κανονικό. Είμαι διακριτικός ασθενής βλέπεις!

    @ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ: Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα μήπως είσαι τίποτα ξάδερφος του μιλχ, λέω εγώ τώρα. Αχαχαχαχαχαχαχαχ Μπα σε καλό σου!

    @Dr. AparadeXtos: ΔόΧτορά μου, αυτό το κείμενο θα μπυ επιτρέψεις να το βάλω σε ανάρτηση, είναι κρίμα να χαθεί εδώ μέσα!

    @Fri: Σ'ευχαριστώ, και καναπεδώθηκα και το ευχαριστήθκα δεν μπορώ να πω!

    @JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS: Παρακαλώ, δεν κάνει τίποτα, τίποτα σου λέω, τζάμπα. Εγώ ευχαριστώ για το πέρασμα και ελπίζω να τα λέμε (κάνω δημόσιες σχέσεις τώρα)

    @ria: είπαμε καλέ να πουντιάσω λίίίίίγο να κάτσω σπιτάκι μου, όχι να με τρέχουν οι Κινέζοι!

    @ElenaG: Δεν μπορώ να λέω ψέματα μανα μου, έχω και ένα ίματζ να διατηρήσω, κατάλαβέ με!

    ΑπάντησηΔιαγραφή