Κυριακή 1 Μαΐου 2011

Προσδοκώ τη Δευτέρα... 9 Μαΐου!

Η xristin δεν είναι καθόλου α-xristin μιας και δείχνει να ξέρει από καλό μπλόγκιν'. Χρησιμοποιόντας επαγγελματικούς όρους του τύπου "φάτσα του blog" και "το πράσινο τρέλα" πέταξε τη σκούφια της για το νέο λουκ:
Φίλε Αμερικλάνε,πολύ μου αρέσει η νέα φάτσα του blog σου.
Το πράσινο τρέλα,και άσε τους υπόλοιπους να λένε.
Θα το συνηθίσουν.
Δεν ξέρω,μπορεί να κρύβω μέσα μου μια πρασινορουφιανιά και να μην το έχω πάρει χαμπάρι.
Θα δείξει στην.......νεκροψία!
Μου αρέσει που άνοιξες το αριστερό πλάγιο μενού,και έτσι χωράει πιο άνετα το κείμενο της ανάρτησης σου,και δεν αναγκαζόμαστε να κάνουμε κατοστάρι (πρός τα κάτω) για να διαβάσουμε όλη την ανάρτηση.
Σωστή διάταξη,ευχάριστο στο μάτι φόντο και το δεξιό πλάγιο μενού με ωραίο ζωντανό χρώμα.
Σαφέστατα φαίνεται ότι ο σχεδιαστής προτύπων πήρε φωτιά στα......άξια χεράκια σου.
Αυτό μου θυμίζει την δική μου οδύσσεια πριν δύο μήνες,όταν και εγώ άλλαξα λούκ στο κονάκι μου και.......τι να σου λέω τώρα. Τα ξέρεις από πρώτο χέρι.
Το λιγότερο που μπορώ να κάνω είναι να της την ΑΠΕΥΘΥΝΩ.

Μπήκε ο Μάης xristin, ακούς? Βασικά σε 'σας εκεί χάμω στη Μεσόγειο μπήκε. Εδώ στα δάση του Κονέχτικατ και του Ματσατσούτσετς θα μας μπει σε 8 λεπτά. Δεν το θυμόμουν ότι η Πρωτομαγιά είναι κάτι σπέσιαλ. Θύμισέ μου σε παρακαλώ, τι γιορτάζουμε την Πρωτομαγιά? Κάτι θυμάμαι για εργατική Πρωτομαγιά αλλά γιατί?

Αμερικλανοστέφανο τσέπης
Τη διαλέξαμε έτσι στην τύχη για να γιορτάζουμε την εργατιά κάνοντας πικνικ και φτιάχνοντας λουλουδοστέφανα?

Κάτι πρέπει να είχε γίνει κάποτε πρώτη Μαΐου, είμαι σίγουρος σου λέω. Αλλά δεν το θυμάμαι, μου διαφεύγει. Σκεφτόμουν να τσεκάρω ονλάιν τι σκατά παίζει αλλά είπα να σου δώσω εσένα και στους λοιπούς αμερικλανο-αναγνώστες τη χαρά να με ενημερώσετε περι εργαστικής Πρωτομαγιάς.

Ε άντε τι κάθεσαι, ενημέρωσέ με.

Εγώ xristin το ξέρεις, κάνω κρα για έθιμα. Θυμάσαι που έτρεχα για ταραμάδες την Καθαρά Δευτέρα. Και κόκκινα αυγά επιχείρησα να βάψω, και πίτες έφτιαξα και απ'όλα. Αλλά τι να σου κάνουν όλα αυτά.

Όσες λαγάνες και να ψήσω, γίνεται μωρέ Καθαρά Δευτέρα μακριά από το σπίτι σου, ή έστω τον τόπο σου? Τι να σου κάνουν τα ροζουλοσκατουλί αυγά αν είναι να τσουγγράς με τσιν τσαν τσον και να τα βλέπουν σα διαγωνισμό? Με τι όρεξη να κάτσεις να φτιάξεις πίτες σουβλάκι όταν βλέπεις τους άλλους να βάζουν μέσα ψιλοκομμένο τζίντζερ και σως με γκαραμασάλα?

Τι να το κάνεις το Πρωτομαγιάτικο πικνικ στις -ομολογουμένως όμορφες- λίμνες του Κονέχτικατ όταν όλοι τρέχουν λόγω εξετάσεων και εν γένει χέστηκαν για το οτιδήποτε πέρα από τις σπουδές τους? Πικνίκ με ποντίκια δεν κάνω, να μου κάνεις τη χάρη xristin.

Όση όρεξη και να έχεις για να θυμάσαι και να αναπαριστάς τα έθιμα δεν θα το καταφέρεις ποτέ εδώ χάμω. Κάποτε τα ξεχνάς και δεν έχουν σημασία πλέον. Σήμερα Πρωτομαγιά, τι θα κάνω? τίποτα. Θα κάτσω σαν καλό ποντίκι να γράφω την εργασία που έχω, να διαβάσω για την εξεταστική που έφτασε, να τραβάω τα μαλλιά μου με τα γουρούνια που δεν μου κάθονται να τους κάνω ένεση, τέτοια.

Καλά.

Σήμερα 2 ώρες πάλευα με τα γουρούνια. Πιάνω το πρώτο που τσιρίζει τσαφ τσουφ της κάνω τις ενέσεις της μια χαρά. Το δεύτερο το έκανα λίγο άτσαλα και μάτωσε και όταν την σήκωσα με έκανε πασχαλινό αυγό. Το τρίτο δεν τα σηκώνει αυτά και χτυπιόταν τσίριζε έβηχε χτυπιόταν πηδούσε από την κούνια έτρεχε να σωθεί την έπιανα πάλι χτυπιόταν πάλι τσίριζε. Ε μα α στο διάολο δηλαδή, δεν της έκανα ένεση. Να δούμε τι θα πω στα αφεντικά τώρα.

Όπως καταλαβαίνεις xristin σήμερα δεν είμαι και πολύ στα καλά μου! Έφαγα και ένα ΣΟΚ απόψε, άλλο πράμα. Προσδοκώ τη Δευτέρα... 9 Μαΐου να τελειώσουν οι εξετάσεις μπας και ανασάνω λίγο. Ξέρεις τι είναι να αισθάνεσαι όλες τις υποχρεώσεις σαν μαούνα σε καταιγίδα και να νιώθεις μονίμως ότι χάνεις τον έλεγχο? Ξέρεις φαντάζομαι, όλοι το ίδιο λούκι τραβάμε.

Απλά εγώ σαν μαζόχος διάλεξα να το τραβάω στα δάση της Αμερικής αντί να κάτσω στα βραστά μου να τρώω και κανα αρνί που και που. Τέτοιες μαλακίες κάνω! 

Θα σε κλείσω με σαουντράκ από το πολυαγαπημένο Χάρι Πότερ και ας με πουν ανώριμο, απαίδευτο και άμουσο. Χέστηκα!


ΥΓ: Ενημέρωση περι Πρωτομαγιάς μη ξεχάσεις, ε!

ΥΓ2: Καλή Πρωτομαγία.

10 σχόλια:

  1. Η Πρωτομαγιά, ως εργατική γιορτή, καθιερώθηκε στις 20 Ιουλίου 1889, κατά τη διάρκεια του ιδρυτικού συνεδρίου της Δεύτερης Διεθνούς (Σοσιαλιστικής Διεθνούς) στο Παρίσι, σε ανάμνηση του ξεσηκωμού των εργατών του Σικάγου την 1η Μαΐου 1886, που διεκδικούσαν το οκτάωρο και καλύτερες συνθήκες εργασίας. Κατέληξε σε αιματοχυσία λίγες μέρες αργότερα, με την επέμβαση της αστυνομίας και των μπράβων της εργοδοσίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χμμμμ τι είναι πρωτομαγιά? σήμερα πιάνουμε ένα ξύλο που το λέμε μαγιόξυλο,όσοι θέλουν πιάνουν κάτι άλλο!! συν της άλλης μην ξεχάσω ότι η αδελφή μου έχει γενέθλια... τα άλλα τα περί εργατιάς βαριέμαι ας τα πουν άλλοι,για ποια εργατιά μιλάμε δεν ξέρω, αφού γάμησαν θεσμούς και αποκτημένα δικαιώματα χρονών!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ma afoy sto εχω ξαναπει δεν πινω καφέ, αλλα τσαι στις 5!

    Το μαγιοξυλο εορτάζουμε, ολα τα αλλα ειναι μπουρδες.

    Τι κανεις με τα 3 γουρουνακια καλε? Απο ποτε έγινες Κακός Λύκος?

    din

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν θυμαμαι αν εχω σχολιασει μετα την ανανεωση αλλα μου αρεσει τρελα! Οι χρωματικοι συνδυασμοι υπεροχοι!! Τι γιορταζουμε την πρωτομαγια? Προφανως την αγνοια μας επι του θεματος! Ασε που πολλοι το βλεπουν ως δευτερο γυρο Πασχα και ξαναψηνουν αρνι και αναρωτιεμαι μετα απο λιγες μερες δεν το βαρεθηκαν οεο? Τεσπα!

    Καλο μηνα να εχουμε!

    Μαρουλοφιλακια!

    *we love Harryyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy Potterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αντε να ερθει και η Δευτερα 9 Μαϊου να δουμε τι θα καταλάβεις!
    Θα αφησω αλλο σχολιο αργοτερα, γιατι απο εδω και στο εξης αποφασισα πως θα παιρνω όλες τις υποαπευθυνθυσεσεις εγω!!!
    χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. πολύ γουρούνια τα γουρούνια.
    ακούς να μη κάθονται να τους κάνεις ένεση...
    πρωτάκουστο!

    ρε μπας κι΄ έχεις βαρύ χέρι και προτιμούν κινέζους;

    πρωτομαγιά ονομάζεται η πρώτη μαϊου, πρωταπριλιά η πρώτη απριλίου και πρωταυγουστιά η πρώτη αυγούστου
    ενημερώθηκες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το μαγιόξυλο γιορτάζουμε σίγουρα!
    Ποιά εργατική κάποτε έδωσαν αγώνες για 8ώρο χύθηκε αίμα τώρα σε μια νύχτα όλα πάνε στο βρόντο!
    Ανάμνηση θα΄μείνει και αυτό όπως και η εργατική πρωτομαγιά!

    Τα θαλασσινά μου φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. μα πιο πολύ απ΄όλα μου άρεσε το στεφανο τσέπης!!!

    τι τα κανεις αυτά τα έρμα τα γουρούνια αγόρι μου; εκεί που είσαι, πιο καλά για μπέικον μου κάνουν!!!

    άντε βρε, καλό μήνα. προσοχή στο μαγιόξυλο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το τρίτο γουρουνάκι το μη εμβολιασμένο, βούτα το και πάρτο σπίτι. Βγάζω εισητήριο και φτάνω Τρίτη πρωί. Φέρνω μαζί μου και το τετράδιο με τις συνταγές.
    Αααα ρε γλέντια και γουρουνοχαρές που θα κάνουμε.

    ΥΓ Πάρε και κανά έξτρα τσουβαλάκι κάρβουνα να βρίσκεται μικρέ. Θα μιλήσουμε για την εργατική πρωτομαγιά τρώγοντας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @Nikatsu: Σ'ευχαριστώ φίλε μου για την ενημέρωση!

    @Φούλη: Ηρέμησε Φούλη, έλα πάμε αναπνοές είίίίίίσπνοήήήήή, έέέέέέέκπνοήήήήή. Πάλι.

    @Din: Θα σε παραπέμψω στη τελευταία ιστορία του δόχτωρα απαράδεχτου για να δεις ότι δεν είμαι εγώ ο κακός λύκος, αυτά είναι τα μαλακισμένα κωλογούρουνα! Ο καφές που κολλεί?

    @Ρία: Στην αρχή ήθελα να τα κάνω μπέικον αλλά τώρα μετά από τόσους μήνες δεν μπορώ! Στην καρδιά μου τα έχω τα σιχαμένα! Αν μου καθόσαντε και για ενέσεις πιο εύκολα, θα τα λάτρευα!

    @Μαρούλι: Welcome welcome! To another year at Hogwarts! Έχεις επίπεδο τελικά εσύ Μαρούλω μου, καλά σε είχα καταλάβει!

    @Cούλα: Δε θα καταλάβω τίποτα θα πέσω ξερός και θα κοιμάμαι δυο μέρες ευχαριστώ. Απεύθυνση καλή μου δίνω στα καλύτερα σχόλια και όπως βλέπεις ο ανταγωνισμός είναι σκληρός. Για να δούμε τι μπορείς να κάνεις!

    @ΑπαράδεΧτος: Εγώ βαρύ χέρι? Καμία σχέση! Τους τη βάζω την ένεση και χαμπάρι δεν παίρνουν! Αλλά το ένα δεν μου κάθεται καν να το ξυρίσω, ακούει τη μηχανή και δαιμονίζεται! Για ενημέρωσέ με και για το δεκαπενταύγουστο σε παρακαλώ γιατί πάντα το είχα απορία. ΥΓ. Έχουμε ίδιο υπολογιστή, ίδιο μέγεθος οθόνης, ίδια ανάλυση οθόνης και ίδιο browser. Έχεις ανέβει στην υπόληψή μου!

    @Ζουζου: Μην τα σκέφτεσαι αυτά εσύ καλή μου, απόλευσε κειδα χάμω τα γενέθλιά σου! Που σου ευχήθηκα και πρώτος όχι πες χαχαχαχαχαχα ΥΓ. Ακόμα δεν σου έχω βρει δώρο αλλά σου βρήκα κάρτα!

    @Νεφέλω: Να σου πω, είπαμε. Να το μαγειρέψω το γουρουνάκι μου αλλά να το κάνω φαΐ που να αξίζει! Για τη μνήμη του! Τι ώρα προσγειώνεσαι και σε ποιο αεροδρόμιο? Πως θα σε αναγνωρίσω?

    ΑπάντησηΔιαγραφή