Κυριακή 5 Ιουνίου 2011

Άρρωστη πόρνη που έπεσε από την κούνια και στραπατσάρισε τη μόυρη της

Μάγισσα Κίρκη, συμφωνώ απόλυτα:
Μ' αρέσουν οι άνθρωποι που δεν είναι επιτηδευμένα γλυκεροί και που δεν κωλώνουν να γράψουν αυτό που νιώθουν ακόμη κι αν είναι εντελώς αντίθετο με τα διάφορα χαζο-κλισέ.
Με άλλα λόγια, μου τη δίνουν οι δηθενιές! Το δήθεν δεν υπάρχει, είναι κάτι που είναι και καλά κάτι άλλο ενώ προσπαθεί να είναι κάτι διαφορετικό, άρα δεν υπάρχει, με πιάνεις? 

Σήμερα Μάγισσα είδα το εξής πράγμα στο facebook:
Μια 15χρονη κοπέλα κρατεί το ενός χρόνου παιδάκι της.Την λένε πόρνη... κανείς δεν ξέρει ότι την βίασαν στα 13.Φωνάζουμε κάποιον χοντρό….Κανείς δεν γνωρίζει ότι πάσχει από σοβαρή αρρώστια της οποίας παρενέργεια είναι το παχός.Φωνάζουμε κάποιους άσχημους/σημαδεμένους…Κανείς δεν γνωρίζει από τι προέρχεται αυτό το τραύμα. Ανάρτησε αυτό το κείμενο αν βαρέθηκες τα στερεότυπα,τον ρατσισμό και την κακία!!!
Και έχω να πω ότι κόντεψα να ξεράσω με την άγνοια και την ηληθιότητα που μας δέρνουν ώρες ώρες. 

Αν μια κοπέλα στα 14 της (ή και στα 13, πάμπολες περιπτώσεις) κάνει ένα λάθος και κάτσει στον γκόμενο με αποτέλεσμα να γκαστρωθεί, είναι πόρνη? Πρέπει να την έχουν βιάσει για να μην είναι? Με τα πρότυπα που βλέπουμε από μικροί κυρίως μέσω τηλεόρασης και σήμερα μέσω ίντερνετ, λογικό και επόμενο δεν είναι τα παιδιά να θέλουν να συμπεριφέρονται σαν 30χρονοι? Αφού η κάθε πουτσόγρια 70 χρονών ντύνεται βάφεται και συμπεριφέρεται σαν 30ρα, λογικό είναι και η 13χρονη να θέλει να συμπεριφερθεί σαν 30ρα. Αυτό είναι το κουλ! Οπότε έκανε και σεξ, αφού έτσι κάνουν οι σοουμπιζιώτισες. Αλλά όχι, εφόσον δεν τη βιάσανε είναι πόρνη! Η κοινωνία δε φέρει καμία ευθύνη που ξεμπουρδελευτήκαμε γενικώς, η γκαστρωμένη ανήλικη μας έφταιξε.

Αν εμένα μου αρέσει να τρώω και τρώω, είμαι χοντρός. Γούστο και καμάρι μου, δεν βλάπτω κανέναν, βλάπτω? Αλλά μισό, για να τσεκάρω, όχι, δεν πάσχω από καμία ασθένεια για να ρίξω το φταίξιμο, άρα κράζε κόσμε! Πες με χοντρό, πες με τενεκέ λίπους, υπολόγισε πόσες τσίχλες φτιάχνονται με το λίπος μου, πες με ό,τι θες, αφού είμαι κατα τ'άλλα υγειής, καλά να πάθω!

Είμαι ασχημομούρης? Με βάζει ο Κουασιμόδος δίπλα τους στις φωτογραφίες για να φαίνεται πιο όμορφος λόγω σύγκρισης? Κοιτάζομαι στον καθρέπτη και σκιάζομαι? Βρίσε με, ταπείνωσέ με όσο αντέχεις, αφού δεν έπεσα μικρός από την κούνια, απλά τόλμησα και γεννήθηκα έτσι! Καλέ προς Θεού, τι λες τώρα, μα σε καταλαβαίνω, βρίσε, χώσε αφού λέμε αυτό το έργο τέχνης δεν προκλήθηκε από κάποιο τραύμα, μπινελίκωσε ελεύθερα!

Δηλαδή, κάτσε ρε Μάγισσα να καταλάβω. Όταν περπατάμε στο δρόμο και βλέπουμε άτομα διαφορετικά από εμάς πρέπει να υποθέτουμε ότι είναι χτυπημένα από την κοινωνία και άρρωστα για να μην τα προσβάλλουμε? Το απλά να μην υποθέσουμε τίποτα για την πάρτη τους, αφού δεν μας πέφτει και λόγος, και να προσπαθήσουμε να δούμε λίγο πιο μέσα από το δέρμα δεν μας περνάει από το μυαλό?

Περπατάω ας πούμε στο δρόμο, βλέπω ένα χοντρό και αμέσως μου έρχεται να τον κάνω ρεζίλι βρίζοντάς τον. Ταυτόχρονα κρατιέμαι γιατί σκέφτομαι σκάσε, μη μιλάς μπορεί να έχει θυρεοειδή, σταμάτα, κρατήσου, έχει θυρεοειδή, έχει θυρεοειδή, έχει θυρεοειδή. Παρομοίως για μια ανήλικη με μωρό: τη βιάσανε, τη βιάσανε, τη βιάσανε, δεν είναι τσούλα, τη βιάσανε. Εκεί καταντήσαμε? Να κάνουμε πλύση εγκεφάλου στον εαυτό μας για να μην προσβάλουμε τους γύρω μας? Ωραία πράματα!

Ακόμα και στο facebook υπάρχουν κομπλεξικά άτομα που γράφουν τέτοια status. Και το χειρότερο? τα διαδίδουν κιόλα! Και αυτοί που τα αναδημοσιεύουν, κάνουν likes κλπ, τι σκέφτονται? Μήπως δεν σκέφτονται? Είδαν εκεί χάμω ότι στο τέλος λέει κάτι ενάντια στα στερεότυπα, ωραίο πράμα είναι ας το βάλω στον τοίχο μου ας κάνω και like.

Το τι λέει δεν τους νοιάζει, μόνο η ταμπέλα? Δηλαδή αν κάποιος τους πει κάτσε να σε γαμήσω, είναι για καλό σκοπό, τι θα κάνουν? Αφού είναι για καλό σκοπό, ας δωθώ? Υπερβάλω, αλλά το έπιασες το πόιντ αυτό έχει σημασία. Γιάυτό πάμε κατα διαόλου, χάσαμε το νόημα και κοιτάμε μόνο την ετικέτα.

Ουφ, τα πήρα πάλι.

ΥΓ: Όχι μάνα μου, δεν γκάστρωσα καμια στα 14, ούτε χοντρός και άσχημος είμαι, είμαι άκληρος, κούκλος και μετριόφρονας.

26 σχόλια:

  1. α) Γέλια γιατί πραγματικά έχεις χιούμορ!!
    β) Γι'αυτό πάμε κατά διαόλου, χάσαμε το νόημα και κοιτάμε μόνο την ετικέτα.

    Πόσα BOLD να βάλω;

    ΤΑ ΕΙΠΕΣ/ΕΓΡΑΨΕΣ ΟΛΑ!!

    ΧΑΣΑΜΕ το ΔΑΣΟΣ και ΚΟΙΤΑΜΕ το ΔΕΝΤΡΟ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα συμφωνήσω με τον Vangel Greco.
    Η επιφάνεια είναι πάντα πιο εύκολη, η κριτική επίσης (γιατί ακόμα και έτσι δεν παυεί να είναι κριτική), η ανθρωπιά όχι.
    Καλημέρα σου και καλή βδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βρε μη φρικάρεις,έτσι είναι ο σκατόκοσμος μας,το να κριτικάρουμε τους άλλους είναι εύκολο ο αυτοσαρκασμός θέλει πολύ μαγκιά...
    πάρε αυτό το τραγουδάκι τώρα τσιμπα το
    Να έχεις να πορεύεσαι όταν δεν βρίσκεις....βάλτο και στο μπλοκλ να το ακούς να φτιάχνεσαι...
    καλημέρα φιλιά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το εύκολο είναι να κρίνουμε τους άλλους, το δύσκολο είναι να κρίνουμε τους εαυτούς μας..:)


    Υ.Γ.Πρέπει να είναι η πρώτη ανάρτηση σου που βλέπω που δεν βρίζεις τους Κινέζους.. Παράξενα πράγματα..
    Έχει πανσέληνο σήμερα..;:p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θεματάκι πρώτο
    Τιιιι? Γίνεται να παχαίνεις και χωρίς προβληματικό θυρεοειδή?
    Λάθος κάνεις. Όλο μου το σόι υποστηρίζει τ΄αντίθετο. Τι σας μαθαίνουν στα πανεπιστήμια?

    Θεματάκι δεύτερο
    "Όχι μάνα μου, δεν γκάστρωσα καμια στα 14, ούτε χοντρός και άσχημος είμαι, είμαι άκληρος, κούκλος και μετριόφρονας"
    Και τι σκατά σε στείλαμε να κάνεις στην Πρόμις Λαντ?
    Ενέσεις στα γουρούνια?
    Μα να μην φτιάξεις ούτε ένα κώλο-αεροδρόμιο από τα McDonalds δεν είσαι ικανός?

    Άιντε από ΄δώ πρωί πρωί.
    Πάρε ένα φιλί ρε αμερικλανάκι γιατί τα λες ωραία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μια χαρά τα λες!! που ο ρατσισμός τελικά δεν έχει αρχή και τέλος και διαθέτει και μια τεράστια γκάμα από μετανάστες, κοντούς, άσχημους, χοντρούς, μέχρι ανάπηρους και ηλικιωμένους, γιατί ούτε οι γέροι δεν χωράνε πια στην κοινωνία μας…..λες και όλοι αυτοί που κρίνουν και επικρίνουν βγήκαν από ειδική κλωσσομηχανή που κατασκευάζει ‘’ανθρώπους’’ άλλων προδιαγραφών….
    Άντε και καλή εβδομάδα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και εγω αν ημουν σαν εσενα τα ιδια θα ελεγα αλλα δυστυχως η φυση με εκανε μαλακα ,ασχημο και χοντρο.

    Τα ταμπελάκια αυτα μου θυμίζουν τα ιδια που εχουν οι αποσκευες στα αεοδρόμια για να ξεχωρίζουν και να μην χανονται-τον ιδιο σκοπο εξυπηρετουν ,να ξεχωριζουν κάποιους ωστε οι υπολοιποι να νιωθουν ανωτεροι.
    Παρολα τα ταμπελακια γνωριζω πολλούς που εχουν χασει αποσκευες ,γνωριζω δε περισσότερους που κοιτώντας το ταμπελάκι των αλλων χασαν τον εαυτο τους.

    Απο τα καλύτερα σου μαζι με το προηγούμενο-αποδεικνύεις οτι η ζωη σου εχει πολλά άλλα ενδιαφεροντα πέρα απο τα κιτρινα ανθρωπακια που σε ταλαιπωρουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Και ξαφνικά μέσα στους φίλους σου βλέπεις κάποιους που το αναδημοσιεύουν... Μα τι ξενέρωμα...
    Κάποιους τους έχει καταστρέψει αυτή η τεχνολογία (όπως και κάποιους τους έχει αναδείξει).
    Άσχετο τώρα με το θέμα περί έλλειψης κριτικής ικανότητας αλλά σχετικό με την ηλιθιότητα και το φέισμπουκ.
    Πώς ξενέρωσα όταν μου άρεσε κάποιος και είδα οτι ανήκει στο γκουπ "υιοθέτησε κι εσύ μια 20χρονη Σουηδέζα"...! Ρε σαλλιάρη έχεις την τιμή να μπεις στο τάργκετ γκρουπ 30χρονης εξπέρ στο μαγείρεμα της φακής και συ μου θέλεις το κρύο στο τετράγωνο;
    Κι αυτό ψηφιακό;
    Δεν έχει φακές, αγόρι, για 'σένα.
    Να πάρεις σίδηρο από κονσέρβα σπανάκι και να βρεις και μια Όλιβ Σουηδέζα να σου πιάνει τα ποντίκια. Τόσο κούκλα!
    Άει σιχτίρ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αυτο με τα σαπια προτυπα κ την πουτανα την κενωνια που μετατρεπει ασπιλες κορασιδες σε προεφηβικα τσουλιδρια διψασμενα για καυλι δν θα το σχολιασω.Αλλα το αλλο θα το σχολιασω:δν ξερω αν το πηρες πρεφα,αλλα μολις εκραξες μεγαλες γυναικες οι οποιες (με βαση το δικο σου σκεπτικο) δεν φερονται συμφωνα με την ηλικια τους,οποτε μαλλον χρειαζεσαι κι αλλη αυτο-πλυση εγκεφαλου,σε πιανω να κανεις οτι κοροιδευεις.Για εκεινες δλδ δν ισχυει το "ειμαι οπως γουσταρω κ δν αφορα κανενα"?Η εισαι κατα του κοινωνικου ρατσισμου η δεν εισαι.Εγω δν ειμαι παντως.Ο κοσμος ανηκει σε εμας,τους ακληρους,κουκλους κ μετριοφρονες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ρε συ Aμερικλανε τελικά και στο βααααααααααααάθος είσαι ευαίσθητος βρε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @Vangel: Έχω λες? Για να το λες, θα έχω χαχχαχαχα. Είναι πολλοί οι λόγοι που πάμε κατα διαόλου, αυτός είναι μονο ένας!

    @Joyce: Καλημέρα και σε σένα φίλη μου

    @ΦΟΥΛΗ: Εσένα κανονικά δεν πρέπει να σου μιλάω, αφού πήρες το μέρος του μικρού! Αλλά τεσπα. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ αυτό το τραγουδάκι με εκφράζει!!! Θέλω ΦΕΤΑΑΑΑΑ!!!

    @red: Ναι είναι που πέρασα ένα ολόκληρο Σαββατοκύριακο χωρίς να τους μιλήσω καν, και ίσιωσα ο χριστιανός! χαχα

    @Νεφέλω: Άσε ανακάλυψα τέλειο χάμπυγκερ από τα μακντόναλντς και πως κρατιέμαι να μην τρώω κάθε μέρα, ένας θεός ξέρει! Γενικά ζήτημα να έχω πατήσει πέντε φορές όλες κι όλες!

    @Levina: ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ειδική κλωσσομηχανή ε? Ειδικό κώλο μη σου πω!!

    @Εβιλ: Όχι ρε έβιλ, όχι και από τα καλύτερά μου το προηγούμενο! Μην τα λες αυτά και θα πάρει θάρρος ο άλλος χαχαχαχα. Τα κίτρινα ανθρωπάκια δεν είναι ενδιαφέροντα αλλά δυστυχώς τα τρώω στη μάπα τόσο, που γίνονται ενδοφέροντα για μένα, με πιάνεις?

    @AnD: αχαχαχαχα πο πο τα πήρες εσύ! Μα να προτιμούν τις 20χρονες σουηδέζες, τι τους βρίσκουν, χμ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @the_man: Δεν με πιάνεις! Δεν έχω κάτι ενάντις στις 70ρες που το παίζουν 30ρες, είναι και αυτές θύματα των προβληματικών προτύπων της κοινωνίας μας. Απλά τις αναφέρω σαν ένα γραφικό παράδειγμα. Δεν θα τις χλευάσω, ούτε θα τους στερούσα το δικαίωμα να συμπεριφέρονται σαν 30ρες αν είχα τη δύναμη. Ωστόσο έχω το δικαίωμα να διαφωνώ με τα μηνύματα που περνάνε (το να γερνάς είναι κακό, κρύψε το), δεν νομίζω ότι αυτό είναι κοινωνικός ρατσισμός!

    @Έλενα: Και βάάάάάάάθος και πλάάάάάτος (όχι άστο αυτό) και ύύύύύψος και κυρίως,,, μήήήήήήήήήήήκοοοοοοοοοςςςς!!! Χαχαχαχαχαχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η ElenaG σε κατάλαβε, χοντρέ άσχημε και ανήθικε τύπε!χα χα χα
    Έχεις γερή πένα που τρυπάει πάντως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Έχω πολλές ενστάσεις σε όσα γράφεις:
    1. Σιγά το σχόλιο που άφησε η Κίρκη στο προηγούμενο ποστ για να κερδίσει και απευθυνση μη χέσω! Έπρεπε να κερδίσει η Kueen με τα εξελιγμένο μοντέλα. Πέθανα στα γέλια με την ατάκα της. ΕΝώ η απευθυνση στη Μάγισσα Κίρκη μας γέμισε σάλια Αμερικλάνε απο το γλύψιμό σου!

    2. Ο μετριόφρων κι όχι ο μετριόφρονας

    3. Ο σεβασμός προς τον άνθρωπο δεν έχει ταμπέλες εκ φύσεως! Ολα τα αλλα ειναι κομπλεξισμοι και προκαταλήψεις.

    Χαίρε Αμερικλάνε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @Χριστόφορος: Σ'ευχαριστώ πολύ!!

    @Κούλα:
    1. Στο έχω πει και στο παρελθόν, η ΑΠΕΥΘΥΝΣΗ δεν είναι κάτι το αντεικειμενικό, δεν υπάρχουν σαφή κριτήρια, είναι απόλυτα ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΟ!!! Δίνω ΑΠΕΥΘΥΝΣΗ στο σχόλιο που μου αρέσει πιο πολύ ΕΜΕΝΑ και στην προκειμένη περίπτωση μου άρεσε της Κίρκης! Δεν θα απολογηθώ για το τι κάνω στο ιστολόγιό ΜΟΥ με τις απευθύνσεις ΜΟΥ! Όσο για το γλύψιμο που λες, σε λυπάμαι και που το σκέφτηκες!

    2. Ευχαριστώ για τη διόρθωση.

    3. Συμφωνώ.

    Δε χάρηκα καθόλου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Κοίταξε να δεις Αμερικλάνε,
    δε μπορεις να με φιμώνεις! Ασχετα με τα δικα ΣΟΥ κριτήρια και σχετικά με τις δικές ΣΟΥ απευθύνσεις,εχουμε μάτια, διαβάζουμε σχόλια και κρίνουμε.

    ΕΛευθερία Λόγου έχουμε και θα λέμε κι εμείς την αποψή μας. Επειδή είναι δικό σου ιστολόγιο, δε σημαίνει πως δεν θα εκφέρουμε την αποψή μας.

    Λοιπον η Μάγισσα Κίρκη δεν άξιζε την απευθυνση,κατα τη γνώμη ΜΟΥ! Την άξιζε η Kueen. Τωρα, είναι μια άλλη ιστορία το αν έχεις χεσμένη τη γνώμη ΜΟΥ! εγώ οφείλω να την καταθέσω!

    Αιτημα: Οι απευθύνσεις να δοθούν στο λαό!

    Εγώ παλι χάρηκα που σε φουντωσα παλι! μπουχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Με φούντωσες και μάλιστα ενώ τρώω!!!!

    Ο ορισμός της ΑΠΕΥΘΥΝΣΗΣ είναι το σχόλιο που αρέσει πιο πολύ στον ΑΜΕΡΙΚΛΑΝΟ. Το να εκφέρεις άποψη για ΑΠΕΥΘΥΝΣΗ είναι σαν να μου λες ότι ξέρεις καλύτερα από εμένα τι ΜΟΥ αρέσει! Δεν δίνω αναγκαστικά στο πιο αστείο, ούτε στο πιο θετικό, δίνω όπου τύχει να μου αρέσει για οποιονδήποτε λόγο - τον οποίο και δεν εξηγώ ποτέ.

    Αυτό που είπες για το γλύψιμο πάρτο πίσω τώρα!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Λες να το πάρω πίσω;
    Αντε το παίρνω, αλλά παραδέξου πως χάρηκες οταν ειδες Μαγισσα Κιρκη στα σχολιά σου, εδώ χάρηκα εγώ! Ειναι λίγο περιεργη αυτη και δεν αφηνει! Εχει και τον μπεμπινο τωρα και ειναι ακριβοθώρητη!

    Κανε ο,τι θες με τις απευθύνσεις σου, βαλτες εκει που ξερεις! Αλλά εγω τη γνωμη μου θα τη λέω!

    Αντε γεια τωρα, τα λεμε αργότερα!
    Καλη όρεξη, που στο λαιμό να σου κάτσει!
    Η καλυτερα να στο φανε οι Κινεζοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Όπως το λες,δε σκεφτόμαστε!Δεν υπάρχει κάτι άλλο να σχολιάσω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Couλίτσα μου άσε που η Κίρκη δεν πρόκειται να πάρει είδηση...αν δεν της το πούμε!!!Της το είπε κανείς!!!
    Κοτζαμ ΑΠΕΥΘΥΝΣΗ να πάει τζάμπα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. @Coula: Φυσικά και χάρηκα, όπως χαίρομαι όποτε βλέπω κάποιο καινούριο πρόσωπο ή κάποιο παλιό να επιστρέφει! Εκεί που ξέρω τις βάζω πάντα χαχαχαχαχαχα

    @Δέσποινα: Δεν σκεφτόμαστε αλλά με την κακή έννοια, δηλαδή σκεφτόμαστε τα εύκολα!

    @Έλενα: Όχι, να μην της το πει κανείς! Κανείς! Η ΑΠΕΥΘΥΝΣΗ δεν είναι πάρε-δώσε, είναι τρόπος έκφρασης (μην ξεράσεις)!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Η 14χρονη κοπέλα δεν είναι πόρνη. Χαζοβιόλα είναι που πίστεψε το "Σου το ορκίζομαι, δε θα τελειώσω μέσα".

    (sorry για το ηλίθιο σχόλιο, αλλά το ρεντμπουλ με χαζεύει)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΕΥΓΕ! ΕΥΓΕ Κ ΤΡΕΙΣ ΕΥΓΕ!
    (οχι μείνε μην βγεις οξω...)
    ΠΕΣΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ!

    @EVIL CHEF:
    "γνωριζω δε περισσότερους που κοιτώντας το ταμπελάκι των αλλων χασαν τον εαυτο τους"
    Μεγάλη κουβέντα είπες....μεγάλε.
    Με γονάτισες!....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. πω πω αυτα που λεσ τα λεω καθε μερα στουσ γυρο μου και με κοιτανε σαν ουφακλα.... σε κανουν οσια οταν εισαι το αντιθετο απο αυτα και οταν εισαι ενα απο αυτα πω πω κοιτα εκεινη ξερεισ τι εκανε.... μπλα μπλα μπλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. @Nat: Χαχαχαχαχα μου θύμισες αθάνατη σκηνή παπακαλιάτη τώρα!

    @Στέλλα: Πάλι καλά που το διευκρίνησες γιατί ετοιμος ήμουν να σηκωθώ να φύγω!

    @electroudi: Κακίες του κόσμου παιδι μου, τι περιμένεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Θυμάμαι που βίασα μια χοντρή 15αρα με μια κρεατοελιά ΝΑ! στην καρωτίδα. Ωραίες εποχές

    ΑπάντησηΔιαγραφή