Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

Στάχτες σκορπισμένες σε τενεκέ με φέτα

Να περάσετε όλοι μια βόλτα από τον Δρ. ΑπαράδεΧτο, να πάρετε τα πτυχία σας, παρακαλώ. Είστε όλοι απαράδεκτοι, δεν έχει ΑΠΕΥΘΥΝΣΗ σήμερα. Τιμωρία στη γωνία. Μα να μην αφήσει κανείς, ούτε ένας, σχόλιο που να σχολιάζει κάτι συγκεκριμένο. Τι να πεις!

Χτες υπερέβαλα λίιιιιιιιιιιγο, μια στάλα τόοοοοοοοοοοση δαααααα μικρούλα. Βασικά όλα όσα είπα ισχύουν, τι διάολο μέχρι και αντιγραφή από την πρόγνωση καιρού σας έκανα, αλλά τελικά δεν έπρεπε να κλάσω τόσες μέντες. Αν οι μέντες ήταν αλλεργικές στο μεθάνιο, θα είχαν γίνει τούμπανο.

Γενικά δεν φοβάμαι εύκολα, εκτός από κλέφτες. Τους κλέφτες και ειδικά τους διαρρήκτες τους τρέμω, το παραδέχομαι. Κατα τ'άλλα και στους σεισμούς χαλαρουίτα (τόσα χρόνια στην Πάτρα, έμαθα) και γενικά μια χαρά.

Χτες όμως στο αμάξι να βλέπω τις αστραπές τη μία μετά την άλλη, δεν έχω ξαναδει τέτοιο πράγμα, πραγματικά ο ουρανός έμοιαζε να έχει ηλεκτρικές φλέβες.

ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΙΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΦΛΕΒΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΦΤΟΥ ΣΑΣ.

Έπιασε αέρας, έγινε το σπίτι μπλέντερ γιατί έχω κόμπλεξ με τα παράθυρα και τα θέλω ανοικτά χειμώνα καλοκαίρι, έπεσε κατα τις 2 εκεί που προσπαθούσα να κοιμηθώ ο ανεμιστήρας του παραθύρου πάνω στο τραπέζι του σαλονιού, χέστηκα απάνω μου νόμιζα ότι μπήκαν κλέφτες, άντε να ξανακοιμηθείς τώρα. Αρχίδια, όταν κοιμήθηκα είχε ήδη βγει ήλιος, τα πάντα ήρεμα και τα πουλιά τιτίβιζαν εκνευριστικά.

Πριν μερικούς μήνες εν τω μεταξύ που έκανε τους τυφώνες στην Αλαμπάμα με παίρνει τηλέφωνο η μάνα μου αλαφιασμένη να με ρωτήσει που είναι η Αλαμπάμα και πόσο μακριά είμαι. Πριν λίγες βδομάδες με την Οκλαχόμα πάλι τα ίδια, μην τυχόν και είναι εδώ κοντά. Καμία σχέση, της εξήγησα ότι πιο εύκολα θα ακούσει αυτή το Μπιγκ Μπεν να βαρά μεσάνυκτα παρά να με χτυπήσει εμένα τυφώνας της Αλαμπάμα.

Την περασμένη Τετάρτη που χτύπησε τυφώνας τη δυτική Μασαχουσέτη, ούτε ώρα δρόμος, και σκοτώθηκαν 3-4 δεν ξέρω πόσοι, δεν σκέφτηκε να με ρωτήσει. Ε σου λέει και αυτό το ματσατσούτσετς που λένε, μακριά θα είναι. Πάλι καλά που δεν με ρώτησε γιατί α. δεν θα κοιμόντουσαν το βράδυ και β. δεν θα κοιμόμουν το βράδυ αφού θα με παίρνουν τηλέφωνο κάθε ώρα να δουν αν ζω.

Ο the_man χτες ρώτησε εύστοχα όταν με το καλό με πάρει και με σηκώσει το αγέρι, πού θα το αφήσω το μπλόγκι. Καλή ερώτηση, δεν το είχα σκεφτεί ποτέ. Σκέψου λέει να πάει αδικοχαμένος και ανόμπελος ο Αμερικλάνος, τέτοιο βάρος δεν θα το αντέξει η ανθρωπότητα, θα καταρρεύσει. Φυσικά και θα πέσει σφαγή από επίδοξους κληρονόμους γιατί πρώτα ο αδερφός μου θα το θέλει, αφού έχει συνηθίσει να μου τα παίρνει όλα, μετά η Φούλη αφού την έχω δηλώσει ως αδυναμία και τέλος η Cούλα που την έχω πρήξει με τις ερωτήσεις περι ορθογραφικών (σκέψου να μην τη ρώταγα τι θα γινότανε εδώ μέσα). Δίκες, παραδίκες, άσχημα πράγματα, χάνεται η ανθρωπιά πάει και το φιλότιμο.

Γι'αυτό το λόγο θα αφήσω τους κωδικούς μου σε κάποιον της εμπιστοσύνης μου και μόλις μάθει ότι πάει ο Αμερικλάνος πάπαλα, θα διαγράψει το ιστολόγιο να μη μείνει τίποτα. Και τις στάχτες μου όπως είπα, ε, σε τενεκέ με φέτα δωδώνη βαρελίσια. Όχι θάλασσες και λοιπά κλισέ.

Ό,τι να'ναι γράφω σήμερα, μη μου δίνετε σημασία. Φεύγω που λετε αύριο για τριήμερο κάμπινγκ πάνω στα βουνά της Νέας Υόρκης (βουνά, λαγγάδια ξέρω γω τι είναι σάπμως έχω ξαναπάει). Λες να περάσει τίποτα και να με σηκώσει μαζί με τη σκηνή?

19 σχόλια:

  1. Εγω φταιω ρε που ανησυχησα...και εσυ ψαχνεις για συγκεκριμενο σχολιο.!!!
    Σιχτιρι! :ΡΡ

    Καλα να περασεις στο καμπινγκ και με ρεγουλα τα βουκολικα, ε! :Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. θα σου πω την αμαρτία μου.....
    Όταν κάνει καταστροφές στην Αμερική εύχομαι να βουλιάξει, να καταστραφεί, να χαθούν οι Αμερικανοί από προσώπου γης μπας και δούμε οι άνθρωποι στον υπόλοιπο κόσμο άσπρη μέρα...... Τώρα στις προσευχές μου για την καταστροφή της, θα παρακαλάω ο Θεός να σου στείλει μια κιβωτό (όχι του Νώε καλέ!!!!),να σωθείς εσύ και όλοι η ομογένεια!!!!!!! Εντάξει;;;;
    Φιλιά πολλά πολλά!!!!!! Χαίρομαι που σώθηκες τελικά!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αχ και δηλαδή αν πάθεις κάτι θα μείνουν άκλαστες οι μέντες?ε όχι αυτό είναι πέρα από κάθε όριο ανοχής :P

    Εμείς έχουμε συσκευασία φέτας Βαλμά σου κάνει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Aμερικλανε δεν έχω διάθεση να γράψω τίποτα!
    Πέρασα απλά να δω αν σώθηκες τελικά!Ανησυχούσα!
    Αλήθεια σου λέω.Να φανταστείς ανέβηκα και τη μιση σκάλα να πάω πάνω να ξεραθώ αλλα σκέφτηκα...
    γμτ δεν πέρασα να δω τι κάνουν αυτοί! Ο Aμερικλανος
    κλάνει μέντες ακόμα ή όλα καλά!!!!
    Άντε πάω να δω και τους υπολοιπους και μετά ύπνο! Καλο ξημέρωμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τα ρακούν να προσέχεις. Αν έχει ρακούν δηλαδή. Που θα έχει, δεν παίζει. Παντού υπάρχει ένα ρακούν.

    (ναι,ναι ρεντμπουλ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. http://www.youtube.com/watch?v=uNiba26dehc

    Afieromeno!! =D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Eισαι παγκοσμιος ασχετος σε οτι εχει να κανει με φαγητο!!!
    Τρως και δε ξερεις τι τρως-υπαρχει ρε βούρλο φετα βαρελισια σε τενεκε;
    Και η δωδωνη για να ξερεις δεν ειναι φετα ωριμανσης σε δρυινα βαρελια αλλα σε καλούπια που τοποθετουνται σε ειδικους θαλαμους.
    Και δεν υπαρχει εταιρια δωδωνη ,ειναι απλα ενα brand σε μια εταιρια που εχει διαφορες μαρκες τυροκομικων -αν προσεξεις ποτε δεν ειναι ακριβως η ιδια ποιοτητα γτ δεν γινεται τροφοδοσια απο ενα παραγωγο αλλά απο διαφορους(οι διαφορες ειναι μικρες και θελουν γνωση που εσυ σαν σαβουροφαγος δεν εχεις!!!!μπουχαχαχαχα)
    Να περασεις καλα εκει στας εξοχας που θα πας και προσεχε τα ζωακια στο δασος γτ εχουν αδυναμια στα αγορακια που αγαπανε τον Χαρυ Ποτερ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ε μα και συ μετά απο ενα τετοιο δραματικό μονόλογο, το μαζεύεις "υπερέβαλα λιιιγο" κλπ...Ντροπή! Γράψε εκεί ανταπόκριση τύπου: "αυτή τη στιγμή σας γραφω από το τρίτο κλαδί δεξιά του μοναδικού όρθιου πλάτανου στην περιοχή ενώ στο πάλαι ποτέ έδαφος αρμενίζουν μισοπνιγμένα Κινεζάκια πάνω σε πλεούμενα παραθυρόφυλλα" να δεις σχόλια μετά, δε θα προλαβαίνεις να κάνεις απευθύνσεις!!!

    Υ.Γ: Για την Ιστορία, επειδής με ρώτηξες σε προηγούμενο σχόλιο, είμαι (και) μουσικός γι' αυτό τον ξέρω το Γιαννάκη το Σεβαστιανό το Μπαχ κι απ' την καλή κι απ' την ανάποδη!

    Καλημέρες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Χαίρομαι που γλίτωσες τελικά! Χτες αυτό που έζησες ήταν μια γεωμαγνητική καταιγίδα λόγω της μεγάλης ηλιακής στεμματικής μάζας που εκτινάχτηκε από τον ήλιο δημιουργώντας ένα μεγάλο νέφος πλάσματος και σωματιδίων υψηλής ενέργειας η οποία κάλυψε σχεδόν τη μισή του επιφάνεια. Οι ειδικοί είπαν ότι θα επηρέαζε ελάχιστα τη γη καθώς οι ακτίνες δε τη στόχευαν και ότι το φαινόμενο θα δημιουργήσει και το ανάλογο μαγευτικό σέλας στις πολικές περιοχές. Οπότε είχες την ευκαιρία να βιντεοσκοπήσεις ένα σπάνιο φαινόμενο γιατί είναι φανταστικό το θέαμα που προσφέρουν αυτές οι καταιγίδες (από μακριά ναι).
    Καλημέρα σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δηλαδή εσύ ήθελες να ρωτήσουμε για τις αστραπές; κάτσε ρε,μπας και νομίζεις ότι ξέρουμε τι θα πει τυφώνας εδώ!! πως έχεις την εντύπωση ότι κάθε που κλάνετε μέντα η δυόσμο εσείς εκεί θα τρέχουμε εμείς εδώ,εδώ εμάς μας αγαπά ο θεός, τώρα τελευταία τα έχει πάρει μαζί μας και μας τιμωρεί γιατί ο μαλάκας θέλει να τα πουλήσει όλα,αλλά εμείς δεν φταίμε...
    όσο για τις αστραπές κάτι τέτοιο ή
    τέτοιο γιατί γουστάρω τρελά ,μαρέσει πολύ!!!
    φιλιά ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ...και πάνω από τον τενεκέ με τη φέτα, μικρό κινεζάκι θα τραγουδάει/ μοιρολογεί...
    "Τον είχα άχτι, τον είχα άχτι
    ...τώρα τον έχω μόνο σε στάχτη.
    Μεσα στο τσίγκινο κουτί,
    που έβαζε τα μπιγκουτί"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. an sou afina to sholio pou skeftika otan eida tis ilektrikes fleves tha to ekleines to magazi hahahha. Kai min trelainesai, borei na min ehoume apefthisi alla toulahiston ehoume stegi panw apo ta spitia mas hahhahaha

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. καλός είσαι. πρώτα λες ότι ανησυχείς και τώρα την κάνεις για τριήμερα.
    άντε καλά να περάσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @Νεφελοκοκκυγια

    AXAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA!!!
    Καλα μιλαμε πεθανα!

    Εχει κ αλλα πετυχημενα, αλλα το δικο σου με σκοτωσε!

    Μπουαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. @Λόλα: Μα γιατί παραπονιέσαι, δεν σε ευχαρίστησα μάνα μου??? Με ρέγουλο τα βουκολικά εννοείται, πόσο Αμερικλάνο να αντέξουν άλλωστε!

    @Σταυρούλα: Γιατί το λες αυτό, ο Αμερικάνοι δεν είνα όλοι κακοί (δεν μιλάω για πολιτικά)! Να σου πω, η κιβωτός μπορούμε να το κανονίσουμε να είναι κρουαζιερόπλοιο και να με πάει στη Ρόδο?

    @περσέας: Φέτα Βαλμάς? Καλό είναι τώρα αυτό? Δεν θα σκορπιστώ σε φέτα ό,τι κι'ότι, μόνο Δωδώνη.

    @Έλενα: Σκέψου να είχες και διάθεση πόσα θα έγραφες χαχαχα. Να σου πω, τις θερμίδες που έκαψες χάρη σε μένα δεν θα στις χρεώσω για πρώτη φορά, αλλά από την επόμενη θα πληρώνεις κυρία μου, στα γυμναστήρια δηλαδή που τα δίνετε καλύτερα είναι? ΜΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ

    @Νατ: Αν έχουμε λέει?? Μια φορά ήταν ένα ρακούν τέρας δίπλα στο αμάξι μου και δεν τολμούσα να βγώ!!

    @ΑΕ: Αφιερωμένο και αγαπημένο :)

    @Κάθαρμα: Και για πες ρε συ που τα ξέρεις όλα περι φαγητών, ποια φέτα ειν καλή?? Και σαβουροφάγος είσαι και φαίνεσαι, εγώ τρώω εκλεκτά, παρήγγειλα και σαλιγκάρια από το άμαζον!

    @Νανα: Τέλεια, πολύ τους πάω τους μουσικούς. Κάνε διαγωνισμό σικέ που ο νικηής δηλαδή εγώ κερδίζει ρεσιτάλ στο σκάιπ!

    @Joyce: Δεν κατάλαβα τίποτα, και είμαι και πανέξυπνος, φαντάσου! Πάντως σέλας δεν είχαμε, καρατσεκαρισμένο χαχαχ

    @ΦΟΥΛΗ: Ναι ήθελα να μου σχολιάσετε τον ποιητικό τρόπο που τις περιέγραψα, αλλά που! Πάντως ανεμοστρόβιλους στη Ρόδο έχει κάνει αρκετούς τα τελευταία δύο χρόνια, μια φορά κόντεψε να πάρει τη μάνα μου και να τη σηκώσει!

    @Νεφέλω: ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ πανάεμά σε διαόλε! α. έτσι και με δώσετε σε Κινέζους αφού σταχτοθώ, θα σας στοιχειώσω β. τα μπικουτί είναι είδος μπισκότου να υποθέσω, ναι, δεν τους δίνω ούτε για μυρωδιά πια!!

    @Μάλερ: Για πες, τι σκέφτηκε το βρώμικο μυαλό σου?? Εσείς έχετε στέγη εγώ έχω σκίουρους χαχαχαχα

    @Μανα: Ε και τι να κάνω δηλαδής, να κατεβάσω ρολά? φεύγω, δεν μπορώ να δω άλλες κινέζικες φάτσες, με εκνευρίζουν στα νεύρα!

    @Λόλα: Την πάπια, την πάπια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. έχεις σκίουρους, έχουμε κάτι κατσαρίδες ΝΑ στην ταράτσα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Τα μπικουτι ειναι ειδος ρολει για τα μαλλια βρε!
    Τς τς.. ολα εγω να στα μαθαινω πια? :Ρ

    ΚΑι να αφησεις τις παπιες στη ησυχια τους, αντε! :Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Τι σικέ διαγωνισμό μάνα μου, η ερώτηση είναι μια την έχεις απαντήσει και έχεις κερδίσει με τα μπούνια: Ποιος είναι ο σημαντικότερος δίσκος του 1991, Fotia sta Savvatovrada, Angela Dimitriou :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή