Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

Εν οίδα ότι την τύφλα μου οίδα

Ρε Δρ. ΑπαράδεΧτε, είναι που έχεις καιρό να εμφανιστείς στα μέρη μας, γι'αυτό σου κάνω ΑΠΕΥΘΥΝΣΗ:
άλλη φορά μαζί με το σχόλιο θα σου δίνουμε και πιοουμποξ να μας στέλνεις απάντηση με γράμμα πούχει άλλη χάρη ... να το φχαριστηθείς...
ελπίζω να φτάνει ο μιστός για γραμματόσημα...
Κάτι πήραν τ'αφτια και τα μάτια μου ότι λέει γίνεται με την κυβέρνηση και το ΓΑΠ και κυβερνήσεις ναδ εις πως τις λένε συνομοταξίας και ξέρω δεν ξέρω γω τι. Δεν τα καταλαβαίνω εγώ αυτά μάνα μου, δεν το κατέχω το θέμα.

Σήμερα φαντάζομαι θα έχεις όρεξη για πολιτικά, αλλά από τέτοια εδώ χάμω δεν θα βρεις, να πας αλλού. Ο Αμερικλάνος δεν ξέρει την τύφλα του, δεν είναι μπατζανάκης του ο ΓΑΠ ούτε ο Σαμαράς ούτε ο Κωστάκης ούτε ο Κινέζος για να ξέρει τις προθέσεις τους, πόσο μάλλον να τις καταδικάζει ή να τις υπερασπίζεται φανατικά.

Στην Ελλάδα όλοι είναι φιλόσοφοι και ξέρουν τα πάντα, από πολιτική μέχρι βελονισμό και έχουν άποψη για όλα. Ο Αμερικλάνος δεν έχει άποψη για όλα γιατί δεν τα ξέρει όλα. Σοκάρεσαι, σε καταλαβαίνω, αλλά αλήθεια είναι, δεν τα ξέρει όλα. Από πολιτικά ξέρει μόνο τα χρώματα των κομμάτων άντε και τα επίθετα των αρχηγών, μέχρι εκεί. Γι'αυτό και παραδέχομαι ότι η άποψή μου δεν αξίζει να ακουστεί, και καλά θα κάνουν πολλοί άλλοι να αναλογιστούν αν όντως οι απόψεις τους έχουν βάση άλλη από την αγανάκτηση που δίκαια νιώθουν.

Άλλο πράγμα να αγανακτείς, και άλλο να προσφέρεις λύσεις. Αν ο Έλληνας δεν μάθει να παραδέχεται την ασχετοσύνη του σε κάποια θέματα, αυτός εκεί ο τόπος προκοπή δε θα δει. 

Γεμίσανε το μπλόγκια πάλι απόψεις υπέρ του ΓΑΠ, ενάντια του ΓΑΠ, υπέρ νέας κυβέρνησης έτσι, νέας κυβέρνησης αλλιώς, όπου και να πας ακούς και μια λύση. Λες και αν λιθοβοληθεί ο ένας θα πονέσουν οι πολλοί, αφού μάνα μου είναι χοντρόπετσοι δεν νιώθουν.

Τώρα θα μου πεις, καλά τα λες εσύ μαλάκα Αμερικλάνε από το κονέχτικατ που έχεις βρει τη βολή σου. Έχεις δίκιο, την έχω βρει τουλάχιστον οικονομικά προς το παρόν αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχω μάτια να δω. Βαρέθηκα να διαβάζω φανατικές απόψεις και δραματικές δηλώσεις από τον κάθε άσχετο. Όταν όλοι λένε το μακρύ τους και το κοντό τους, πνίγουν τη φωνή όσων όντως ξέρουν τι λένε και καταντάμε μεσημεριανό.

Γι'αυτό σου λέω ρε ΑπαράδεΧτε, ας μιλάει ο καθένας για αυτά που ξέρει και καταλαβαίνει μπας και μάθουμε και οι υπόλοιποι, και ας αφήσουμε τα πολιτικά για όσους έχουν και μια ιδέα. Γραπτές αναφωνήσεις και μελοδραματικά κείμενα δεν προσφέρουν τίποτε, άσε που εξεφτελίζουν την προσπάθεια όσων διαμαρτύρονται έμπρακτα αυτές τις μέρες.

Στο κάτω κάτω μάνα μου, αν πιστεύεις ότι τα ξέρεις όλα βγάλε πρόγραμμα να κατέβεις στις επόμενες εκλογές και ξεκαβάλα. Ε μα.

Λοιπόν ΑπαράδεΧτε, σήμερα αποφάσισα να σου δώκω μπόνους, έτοιμος? Θα σου αποκαλύψω το αγαπημένο μου ιστολόγιο και θα σε παραπέμψω να το διαβάσεις. Λέγεται Iustitia omnibus και ο γκούκλης με ενημέρωσε ότι σημαίνει δικαιοσύνη για όλους (αυτό είναι και το μότο της Ουάσινγκτον, πάλι ο γκόυγκλης με ενημέρωσε). Προσοχή, δεν ταυτίζω τον εαυτό μου με τις απόψεις αυτού του ιστολογίου, απλά μου αρέσει τρελά ο τρόπος που γράφουν και το γενικό τους στυλ. 

Νταξ μάνα μου, και τα υπόλοιπα ιστολόγια όσα διαβάζω μου αρέσουν, και το δικό σου επίσης, αλλιώς δεν θα διάβαζα, αλλά αυτό λίίίίίίγο πιο πολύ. Αμάν δηλαδή, ούτε μια προτίμηση δεν μπορούμε να έχουμε?

15 σχόλια:

  1. Καλά τώρα να πω ότι σε διάβασα και ξέρω τι να γράψω
    θα πω ψέματα και δεν το θέλω! Απλά βιάστηκα να είμαι πρώτη! Γιατί μάνα μου γελάς!!!! ήθελα να είμαι πρώτη!!!!Πάρε και ένα , να σου βρίσκετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εβγαλα Το Ανωνυμος15 Ιουνίου 2011 στις 6:32 μ.μ.

    "Λέγεται Iustitia omnibus και ο γκούκλης με ενημέρωσε ότι σημαίνει δικαιοσύνη για όλους" to epsakses sto "γκούκλη" enw to grafei panw panw sto istologio.....?
    Parata ta didaktorika ela pisw na fas feta kai kalos eisai.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προς τον προηγούμενο πρώην ανώνυμο: έχεις τα δίκια σου, αλλά θα έχεις ακουστά και το νέο αμερικ(λ)ανικό motto "in google we trust" (το παλιό motto εδώ: http://en.wikipedia.org/wiki/In_God_We_Trust)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. έχεις επηρεαστεί από τους κινέζους. γράφεις σαν αυτούς. δεν κατάλαβα χριστό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τάχα μου δηθεν μου δεν τα παρακολουθείς τα εδω καραγκιοζλίκια,αν δεν τα παρακολουθούσες,τι λιγοτερο θα εγραφες;
    Βαθμολογια,Αριστα!:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλά ούτε εγώ ξέρω ,αλλα οι πληροφορίες μου λένε ότι νέοι υπουργοί στα παρακάτω θα είναι...Υπουργός υγείας ο Φικιώρης, παιδείας και θρησκευμάτων η Τζούλια,ή η Κούλα!!
    Τέλεια.....τι; δεν έχω έγκυρες πηγές;
    Καλημέρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. επιτέλους και κάποιος που παραδέχεται ότι δεν είναι ξερόλας. gooooooooooooooooooooooooooooood.
    Κονέκτικατ ε; Εκεί δεν πήγαινε και η Ντόροθι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Άστα και χέστα Αμερικλάνε...
    στην Ελλάδα εσαεί 2 Έλληνες μιλάνε 8 απόψεις ακούς. Αυγατίζουν οι απόψεις μάνα μου... αυγατίζουν!
    Μάλλον θα φταίει ο πλουραλισμός της ξερολίασης. Ή όχι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ταυτιζόμαστε σε πολλά και.......ανησυχώ!
    Αγαπάς και εσύ Iustitia omnibus;
    Και εγώ,και εγώ!
    Θεωρείς και εσύ ότι είμαστε λαός που θεωρεί ότι τα ξέρει όλα;
    Και εγώ,και εγώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μας ζάλισες με το "μάνα μου" και "μάνα μου"!!!Στο κρεβάτι λες "μανούλα μου" και στο δρόμο "μανούλι μου" ;

    :-)))))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αγαπητέ δόκτωρ

    Μας κατασυγκινήσατε, αγαπητέ μου, με την ευγενικήν σας χειρογραφίαν, δεν κλάψαμε με λυγμούς ως άλλες Ρεβέκκες, αλλά ένα "κοίταξέ τον τον άτιμο τι έκανε" το είπαμε.
    Συσκεπτόμεθα τηλεφωνικώς και σκεπτόμεθα αν θα αποστείλουμε 3 καρδάρες φέτα Ηπείρου, οβελία ροδοψημένο από τον θρασύβουλα ή πίτες με σουβλάκι/γύρο/κοτόπουλο/κεμπάπ/μπιφτέκι/γλυκόξινο/μασάλα διά να γλυκαθείτε υμείς, φίλοι, γιουνοχού και λοιπές συνομοταξίες.
    Προς το παρόν, σας περιμένει τιμητική απεύθυνση πάνω πάνω, στο "μήνυμα της ημέρας".

    Ευχαριστούμε πολύ, είμεθα φανατικοί αναγνώσται και ας μη μας φαίνεται...

    Φιλιά πολλά, ξενιτεμένο αγόρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ευχαριστούμε Χριστίν!
    (αυτό το "μάνα μου" το έχουμε κολλήσει και μας έχει καταστρέψει...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @Έλενα: Χαχαχαχαχα σώνει και ντε να είσαι πρώτη ε? Ε ορίστε τα κατάφερες, και εις ανώτερα σου εύχομαι!

    @Έβγαλες το Ανώνυμος και κάτι έκανες: Εγώ φίλε μου βασίζομαι μόνο σε έγκυρες πηγές όπως το γκουγκλ, στο μπλογκ τους μπορεί να λένε ότι τους κατέβρι, γι'αυτό και μου αρέσει άλλωστε!

    @Κων Κατ: Για μεσαιωνίτη ψαγμένο σας βρίσκω!

    @Ρία: Όχι μάνα μου, είναι που γράφω φιλοσοφικά, με πιάνεις?

    @VAD: Αλήθεια λέω, δεν τα παρακολουθώ! Καλά να περάσεις "εκεί" και φάε έναν τενεκέ φέτα και 20 πιτόγυρα στο όνομά μου!

    @Φούλη: Τζούλια ή η Κούλα ε? Χμ, δύσκολο να διαλέξεις χαχαχαχαχα

    @Μάνα: Όχι μάνα μου, στο νότο ήταν η Ντόροθι, κάνσαν νομίζω. Φτου γγαμώτο μόλισ πριν λίγους μήνες το διάβασα πάλι και δεν θυμάμαι, κονέχτικατ πάντως δεν ήταν

    @Δήμητρα: Το βερινικωμένο μας οτ κέρατο φταίει, που σε λίγο θα μας μπει και θα ψανόμαστε, αλλά τεσπα!

    @xristin: Ε μα παιδί μου, έχεις γούστο τελικά! Τη τάση για μαγείες και μύθους ξέχασες!

    @Μιλχ: Βρε, βρε ΒΡΕ! Το μιλχ ζει!

    @Περσέας: ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΣ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ< ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ!!!!! ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ!!

    @Πορκουπίνη: Όχι, παντού μάνα μου λέω για να μη μπερδεύομαι χαχα

    @Πομπεία: Εσάς κυρία μου σας απάντησα δι απευθύνσεως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή