Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

Μαλακαρχίδες Ρεϊμπανιώτες

To μπλογκι Iustitia omnibus δια μέσου της Pompeia τίμησε τον Αμερικλάνο στο μήνυμα της ημέρας, πάνω πάνω παρακαλώ, φάτσα φόρα:
Ευχαριστούμε τον αγαπητό δρα Αμερικλάνο (βλ. και http://ameriklanos.blogspot.com) διά την προτίμησίν του εις την σύγκλητόν μας και αναμένωμεν απεύθυνσιν.
Τώρα θα ακούσω κανέναν κακοπροαίρετο να λέει ότι τι περίμενες ρε Αμερικλάνε τους έγλυψες καλά καλά προχτές και τώρα μας το παίζεις ΟΜΟΝΤΙΕ ΜΑ ΤΙ ΕΚΠΛΗΞΙΣ. Α σιχτίρ ρε, θα απαντούσα αν έβριζα, αλλά επειδή δεν βρίζω, χαχαχαχαχαχα άστο δεν μπορώ να τη συνεχίσω αυτή την πρόταση, είναι κουλή. Τεσπα, αυτά δεν τα αφήνουμε αναπεύθυντα, γι'αυτό αγαπητή Πομπεία τσάκω ΑΠΕΥΘΥΝΣΗ μάνα μου και μοιράσου την με την υπόλοιπη σύγκλητο παρακαλώ, ευχαριστώ.

Αυτές τις μέρες μου έχει βγει το λάδι. Όποιος ενδιαφέρεται για αγνό παρθένο αμερικλανόλαδο ποικιλία γαμωστανιέικη, ας επικοινωνήσει με τα κεντρικά. Έχομεν μπόλικο, ρέει άφθονο λέμε οσάν τους καταράκτες του Νιαγάρα που ακόμα δεν αξιώθηκα να επισκεπτώ.

Δεν θα σε ζαλίσω με τα της δουλειάς Πομπεία, που να τα καταλάβεις άλλωστε, εδώ ούτε εγώ δεν τα καταλαβαίνω πια. Το μόνο που ξέρω είναι ότι αν το στρες και τα νεύρα ήταν ευρώ, θα αγόραζα το Ντουμπάι μαζί με το ξενοδοχείο φοίνηκας.

Και, φυσικά, μα φυσικά, αυτά δεν φτάνουν, έπρεπε να γίνει και μαλακία να χαλαστώ ακόμα πιο πολύ μεσοβδομαδιάτικα. Το ξέρω μάνα μου ότι είναι Παρασκευή για σένα Σάββατο, αλλά αφού δεν προλαβαίνω να κλάσω λέμε, θες και ζωντανή αναμετάδωση? Ήμαρτον Κύριελέησον.

Την περασμένη Παρασκευή λοιπόν που λες, έψαχνα να αγοράσω γυαλιά ηλίου, γιατί τα προηγούμενα τα έσπασα. Έκατσα πάνω τους στο αμάξι και μας αφήσαν χρόνους, αλλά τουλάχιστον είχαν ωραία θέα εξερχόμενα του μάταιου τούτου κόσμου (στον κώλο μου αναφέρομαι για όσους δεν κατάλαβαν). Μισό, πείνασα.

Έλα, πήγα έφαγα το πορτοκάλι της Κινέζας. Να μην το άφηνε έτσι εκτεθιμενο στο γραφείο της, άλλη φορά να τα κρύβει τα φαγιά όταν πηγαίνει τουαλέτα, πόσα πρέπει να της φάω πια για να το καταλάβει.

Στο θέμα μας. Κοιτούσα στο ίντερνετ γιατί στο εμπορικό δεν μπορώ ΒΑΡΙΕΜΑΙ να πηγαίνω, τα μισώ τα ψώνια (και τα ανθρώπινα και την ασχολία, μόνο τα ψώνια που περιέχουν φέτα και καλαμπόκι συμπαθώ). Οπότε αποφάσισα να το ρισκάρω ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΣΩΝΑ.

Μετά από πολύ -πάρα πολύ- ψάξιμο και δεκάδες γνώμες, αποφάσισα να πάρω αυτά:


Γιατί είναι και κλασικά, έχουν και το κάτι τους το έτσι τους με το πέτσινο πράμα πάνω. Επίσης αυτό το πέτσινο όπως φαίνεται στη φωτογραφία είναι ακριβώς το ίδιο με το λουράκι του ρολογιού μου οπότε λέω, εδώ είμαστε. Πλέρωσα και έξτρα για να έρθουν γρήγορα γρήγορα, και ήρθαν προψές, Τετάρτη. Ανοίγω το κουτί μες στον ενθουσιασμό λες και δεν είχα ξαναδει γυαλιά στη ζωή μου, και τι βλέπω? Τι βλέπω???? Αυτά:


Εκεί που τα περίμενα μπλε σκούρο, ήρθαν μωβ! Το μωβ το θανατί το ξεβαμμένο! Δηλαδή, γαμώ το κεφάλι τους, πόσο μαλακαρχίδες είναι οι ρεϊμπανιώτες? Εξήγησέ μου ρε Πομπεία, πόσο μαλακαρχίδες? Μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι και έγινα μωβ ασορτί. Τους πήρα τηλέφωνο, έβαλα τις φωνές στον ΜΑΛΑΚΑ που το σήκωσε που ΤΟΛΜΗΣΕ το ζώο να μου πει ότι είναι λογικό να μην είναι ακριβώς όπως στη φωτογραφία, και τα έστειλα πίσω.

Η αλήθεια είναι ότι μου πηγαίνανε τα άτιμα, κούκλος ήμουν, χχχχχχχ φτου μου μη με ματιάσεις. Μισό.

Έλα. Μα πως κάνει έτσι για ένα άνοστο πορτοκάλι πια? Τη σοκολάτα κιτκατ την έφαγε σχεδόν ολόκληρη, ούτε τη μισή δεν πρόλαβα να βουτήξω το μεσημέρι, και τολμά να παραπονιέται για το πορτοκάλι? Εκνευρίστηκε λέει επειδή της άφησα ένα κομμάτι και το έβαλα επιδεικτικά στο γραφείο της με χαρτάκι που λέει thank you. Εγώ φταίω που ξέρω να μοιράζομαι και να είμαι ευγενικός, τώρα θα με λένε και γαϊδούρι, κατάλαβες? Που είναι μια Ματίνα Μανταρινάκη όταν τη χρειάζεσαι?

Τι έλεγα. Α, ναι. Εννοείται ότι σπάστικα και από τη σελίδα τους δεν παράγγειλα άλλα, πήρα από το άμαζον το ίδιο πράμα σε μαύρο και κάτι πολαράιζντ φακούς ξέρω γω, 80 δολάρια πιο φτηνά από τους μαλάκες παρακαλώ. Είμα κι εγώ χάχας όμως, δεν το έψαξα σωστά, τεσπα. Τώρα την άλλη βδομάδα περιμένω με ανηπομονησία και φόβο αυτά:


Τι διάολο, μαύρα είναι, τι λάθος μπορούν να κάνουν. Άντε να είναι σκούρο γκρι, δεν πειράζει το γκρι μ'αρέσει. Θανατί να μην είναι πάλι μόνο, σιχτίρ.

Το ξέρω Πομπεία, σε συγκλόνησα πάλι με το βαθυστόχαστο και ψαγμένο θέμα της ανάρτησης, σε βλέπω τρέμεις από την προσπάθεια να αφομιώσεις όλες τις πληροφορίες και την διάνοιξη συνειδήσεως που σου έκανα. Μην ανησυχείς, από βδομάδας θα γυρίσω στα ανάλαφρα, θα θαψω τους Κινέζους πάλι.

ΥΓ: Συγκλώνισα το έγραψα, το κοίταξα στο γκούγκλη και έβγαλε μόνο δύο αποτελέσματα, της φρέσκιας αυτής ανάρτησης. Δηλαδή όλοι οι άλλοι ξέρουν πως γράφεται, μόνο εγώ το έγραψα έτσι στην ιστορία του ίντερνετ? Και γαμώ.

17 σχόλια:

  1. Θεια Δικη, μανα μου! Σε καταραστηκε ο θεος των Κινεζων γι' αυτο και περνας των παθων σου τον ταραχο! :Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. έλααα τα πρώτα ήταν πολύ ωραία.. κρίμα κρίμα!

    έχεις γέλιο όταν αναφέρεσαι στα κινεζάκια σου, καταβάθος τα αγαπάς χαχα
    με φίλες μου τους λέμε "ολαλεκα" ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "Ξερω πως ειμαι χάχας"!Εκτιμώ την αυτοκριτική!:))
    -Ε,αφου ήθελε "ρέιμπαν γυαλία",που λέει κι ο Χαρικλύνης,τσάκω,
    http://www.youtube.com/watch?v=Hk2LDgxE0GA
    -Μου εδωσες πάσα γαι αναρτηση ρέιμπαν απ'τα παλιά φοιτητικά χρόνια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Mε γεια τα καινουργια σου γυαλια!
    Επρεπε να σε ειχα περσι οταν με την μαμα του κοριτσιου ψωνιζουμε γυαλια σε εμπορικο ,και επειδη(η μαμα) εχει την εντυπωση οτι αλλο διαλέγει στη βιτρινα και αλλο της φερνει για δοκιμη η κοπελα εχει στησει ενα πανηγυρακι ΑΑΑ που λογω θεσης δεν μπορεσα να το απολαυσω(να γελασω δλδ) οσο προβλεποταν .
    Εγω γιατί εχω την εντυπωση οτι εχεις εξαρτησιακη σχεση με τα κινεζακια και πως αν αυριο εξαφανιζοταν ολα με ενα μαγικο τροπο θα σου εβγαινε στερητικο συνδρομο;

    18 Ιουνίου 2011 1:04 π.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το μωβάκι είναι πιο ωραίο!! Έχει και το μπλεδάκι στα τελειώματα ,ταιριάζει με πολλά,δεν μπορείς να πεις.
    Αλλά κι εγώ το μαύρο θα έπαιρνα γιατί όσο να ναι το μαύρο αδυνατίζει λιγουλάκι ,καλοκαίρι είναι ,πόσα να κρύψεις πια?
    Ό,τι και να βάλεις κούκλος θα είσαι .
    Καλημερούδια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ξέρω έφαγες πολύ ξύλο και εσύ μικρός από τη μαμά με σαλαχόβεργα να μάθεις να φοράς ρειμπαν,και μου κόλλησες στο χρώμα!!!
    καλημέρα από Κρήτη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εγω στο ειχα πει: Μαλακία ηταν αυτα! Επιπλεον δε μου αρεσει εκεινη η στεκα πανω πανω!
    δε με ακους, δε με ακους και παλι θα την πατησεις και με τη νεα αφιξη, εδω θα ειμαστε και θα γκρινιαζεις παλι!!

    Εχω τρεξιματα, φευγω και σε φιλώ!
    Καλο Σκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. γιατί αγόρι μου, τι έχει το θανατί;;;
    με ένα πιο φωτεινό μπλουζάκι και με ένα κλικ σπάσιμο στη μέση, θραύση θα έκανες!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ηλίου γυαλί στη μοιρα δεν έχεις αμερικλάνο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κατά πρώτοις, σας μερσώ για την απεύθυνση, δόκτωρ.
    Κατά δευτέροις, οσοδήποτε ωραίο αγόρι κι αν είστε (που αν δεν ήσασταν, η κινέζικη μαφία θα σας είχε ξεπαστρέψει νωρίς νωρίς με τόσα που τραβάνε οι Γιουνοχίτσες) θα συμφωνήσω με την Coula την αγαπητή.
    Διότι, λατρεμένε, δεν διαφωνώ με το Ραϋβάν της υπόθεσης, μολονότι ανέκαθεν τα θεωρούσα ως ένα από τα εξοχότερα δείγματα αμερικλανιάς. Αλλά αυτή τη στέκα πάνω στον ύαλο τι τη θες, μάνα μου; Οκ, καταλαβαίνω το κόλλημα με το Χάρι Πότερ, αλλά τόσο πια;
    Α, μην ξεχάσω, στείλε καναν τενεκέ από τη γαμωστανιέικη, μεγάλη επιτυχία στη χωριάτικη!

    Φιλιά πολλά,
    απευθυντέα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλά τρώγε εσύ της κινέζας τα φαγιά και αν σε χάσουμε καμιά μέρα και σε κάνει "σούσι" χαμπάρι δεν θα πάρουμε!

    Περιμένω νεότερα για τα νέα σου γιατί θέλω και'γω να παραγγείλω απο νέτ!
    Κανόνισε ενημέρωσε πρίν φύγει το καλοκαίρι:))

    Φιλιά θαλασσινά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ξέρω πως το σχόλιό μου είναι άσχετο με την παρούσα απεύθυνση, αλλά επειδή έχεις αδυναμία στα φορητά πλυντήρια πιστεύω θα με συγχωρέσεις.

    http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/06/ecowash.html

    βουαλά! φορητό πλυντήριο πιάτων!!!!

    (μα μωβ????)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. off topic
    αλλά μόλις το άκουσα..και δεν αντιστάθηκα να μην σου το στείλω! :)

    http://www.youtube.com/watch?v=uNiba26dehc&feature=player_embedded

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @Λόλα: Δεν έχουν θεούς οι Κινέζοι, τουλάχιστον αυτοί που ξέρω είναι άθρησκοι και άθεοι!

    @Λουνίτα: Ωραία αλλά ανύπαρκτα, φότοσοπ ήταν που κακό χρόνο! Το ολαλεκα τι είναι?

    @VAD: Πουυυυυυ τονε θυμήθηκες!!!

    @Έβιλ: Μη λες με γεια γιατί δεν ήρθαν ακόμα και είναι γρουσουζιά! Αυτή τη μάνα σου, πολύ την έχω λατρέψει λέμε!

    @Βίνους: Το μωβάκι ωραίο λέει, λες και είμαι στεφάνι σε κηδεία! Κατα τ'άλλα συμφωνώ μουαχαχαχα

    @Φούλη: Καμία σχεση, η μάνα μου δεν τις θέλει τις μάρκες καθόλου, είναι του εναλλακτικού. Καλησπέρα στην (όχι σαν τη Ρόδο) όμορφη Κρήτη!

    @Κούλα: Μια χαρά ήταν η στέκα σε πληροφορώ, πολύ τρέντι κιετς! Η μαύρη θα είναι σαν τρίτο φρύδι, αλλά θα κάνει σετ με το τρίτο μου μάτι χαχαχα

    @Ρία: Μην ξεχνάς και το οκουτούρ που έπαθα πρόσφατα!

    @Περσέας: Ναι ρε γαμώτο, τίποτα δεν μου κάθεται πια, ούτε τα γυαλιά ηλίου

    @Πομπεία: Αμάν με τη στέκα, είναι δέρμα μάνα μου, πολύ κυρίλα κατάστασις@

    @Ζουζου: Και σούσι να με κάνει δεν θα τρώγομαι τέτοιος που είμαι, θα την πάει κόψιμο αχχαχα Θα ενημερώσω όταν έρθουν τρίτη τετάρτη!

    @Συννεφούλα: ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ καλόόόόόόόό αλλά το έχω λύσει το πρόβλημα εδώ και χρόνια: πιάτα μιας χρήσης

    @Φωτεινή: Ναι, ναι το είδα! Για κάποιο λόγο που δεν καταλαβαίνω, μου το έστειλαν εδώ αρκετοί, μα τόσο πολύ φαίνεται ότι μου αρέσει η φέτα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Γιατί Ray Ban ντε και καλά; Ρίξε μια ματιά και στο αγαπημένο yoox.com και συγκεκριμένα εδώ, πρόκειται για ιταλικό eshop με ποικιλία ειδών, αναλυτικές περιγραφές και καλές τιμές. Οκτώ χρόνια πελάτισσα η γράφουσα και fully, entirely, totally, utterly satisfied!=)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Καλά ρε, είσαι τόσο τρελλό τεκνό που ότι και να φορέσεις σου πάει? Πως στο διάολο αγοράζεις γυαλιά χωρίς να τα δοκιμάσεις?
    Εεεεε?
    Εμένα γιατί δε μου πάνε όλα που είμαι και ξανθιά θεά?
    Μη με συγχίζεις πρωινιάτικα και φέτος έκανα την πιο αποτυχημένη αγορά γυαλιών ηλίου. Σαν μύγα με κλιμακτήριο είμαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Φτιαξε το καρμα σου με την κινεζουλα! Μαγειρεψε της μουσακα ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή