Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Λουκ επιστημονέ

Κοίταξε Πανικέ τώρα να δεις τι σκατά γίνεται. Ε ε. Κοιτάς? Μιλάω, κοιτάς? Κάνε το προφίλ σου δημόσιο μάνα μου να βλέπεις καλύτερα.

Κοίτα να δεις. Εμένα που δε με βλέπεις, δεν μου αρέσουν οι δηθενιές. Δεν τις μπορώ ρε παιδί μου. Δεν θέλω. Εκνευρίζομαι και ταράζομαι.

Δεν πετάω άσχετα, Πανικέ, έχω λόγο που τα λέω, άκουσέ με.

Σήμερα για άλλη μια φορά εκνευρίστηκα με τη δηθενιά των δήθεν ακαδημαϊκών και αύριο θα μου προκαλέσω περισσότερο εκνευρισμό αφού σκοπεύω να τους τσιγγλίσω περισσότερο.

Είχαμε σήμερα προσκεκλημένο ομιλητή. Μεγάλο όνομα σου λέει, Ρώσος που διδάσκει στη Βοστόνη. Όντως ο άνθρωπος έχει μυαλό ρε παιδί μου. Εγώ όμως, το είχα ξεχάσει ότι τον είχαμε αυτόνανε σήμερα. Όχι ότι θα άλλαζε και κάτι αν το θυμόμουν, αλλά για το ιστορικό να πω ότι το ξέχασα.

Είχα να φτυαρίσω 9 κιλά μύξες μάνα μου, με τον Βοστονορώσο θα ασχολούμαι.

Πάω εγώ κύριος το πρωί, αρχίζω να διαβάζω κιόλα γιατί έχομεν και εξετάσεις κβαντομηχανικής (που να μη σώσει) αύριο, όλα καλά. Βλέπω και τους άλλους τους Ασιάτες και ξεκινάνε τροπάρι.

Τι φοράς. Τι είναι αυτό. Με αυτή την μπλούζα θα υποδεχτείς τον Ρώσο? Ρεζίλι θα μας κάνεις. Δεν έχεις καμια άλλη στο αυτοκίνητο?

Ρε άντε και γαμηθείτε!

Άμα θέλω να φορέσω μπλούζα με τα χελωλονιτζάκια πάνω, την άδεια θα σας πάρω? Δεν κατάλαβα. Εσείς ρωτήσατε κανέναν που είστε έτσι όπως είστε, ξινομούρηδες με μια μύτη ταβανοδείκτη?


Κατάλαβες Πανικέ? Τα χελωνονιτζάκια τους πειράξανε τώρα. Όποτε δεν έχουν τι να κάνουν, ασχολούνται με μένα.

Τι τη θες την αφίσα με τα στρουμφάκια σπίτι σου?
Το αγαλματάκι Μάστερ Γιόντα τι το θες στο γραφείο φάτσα φόρα?
Το κουκλάκι κάρτμαν τι δουλειά έχει στην βιβλιοθήκη σου?
Το ημερολόγιο Χάρι Πότερ δεν ντρέπεσαι να το κρεμάς εδώ που το βλέπουν οι καθηγητές?
Το φόντο με τους Πάουερ Ρέιντζερ στον υπολογιστή σου πότε θα το αλλάξεις?


Ρε! Μου έχουν σπάσει τ'αρχίδια, το καταλαβαίνεις.

Έρχεται ο άλλος ο δήθεν κιετς κάθε μέρα με τζιν απλό μονόχνωτορωμο και φούτερ μονόχρωμη μια ζωή. Μια χαρά, δεν με ενοχλεί, και εγώ δεν ντύνομαι εξτρίμ άλλωστε. Δεν του κάνω παρατήρηση ότι βαρέθηκα να τον βλέπω με τα ίδια χρώματα, αν και ισχύει. Έρχεται ο κύριος σήμερα με παντελόνι μπεζ υφασμάτινο και πουκαμισάκι τόμι τςςςςςς. Συν παππουτσάκι δερμάτινο αυτά τα μοκασίνια. Γαμπρός ο δικός σου.

Ωραία τα ρούχα σου σήμερα. Πως και άλλαξες στυλ?
Τι εννοείς, πάντα τέτοια φοράω.
Τι λες παιδί μου, τζιν και φούτερ φοράς.
Όχι, χαχα, τι λες, πάντα έτσι έρχομαι.
Δεν είμαι στραβός, κάθε μέρα σε βλέπω.
Χαχα, τέτοια φοράω κάθε μέρα.

Α στο διάλο ρε. Είπες να ντυθείς διαφορετικά μια μέρα και θες να μας το παίξεις και μετροσέξουαλ. Τρομάρα σου. Άκου εκεί, έτσι έρχεται κάθε μέρα. Που τα παππουτσια χτες τα πήρε, τρίζουν σου λέω οι σόλες τα νεύρα μας έσπασε όλη μερα ζζζζζχρι και ζζζζζχρα πάνω κάτω.


Αμ η άλλη. Καλή και του λόγου της. 50 και χρονών και έχει μαλλί καρφάκι κόκκινο με μωβ ανταύγειες. Γαμάει. Μερικοί την κοροϊδεύουν γιατί δεν είναι στυλ ακαδημαϊκού αυτό, αλλά χέσε τους, μια χαρά είναι η γυναίκα.

Αλλά.

Μη μου τη λες, μάνα μου, για τη μπλούζα με τα χελωνονιτζάκια όταν εσύ κυκλοφορείς έτσι. Είναι σχήμα οξύμωρο, δεν το καταλαβαίνεις?

Δε λένε να με αφήσουν σε ησυχία. Έννοια σου όμως Πανικέ και θα τους κανονίσω αύριο. Έχουμε πάλι ομιλητή και θα βάλω την αγαπημένη μου μπλούζα με τον Μάστερ Γιόντα από τον Πόλεμο των Άστρων απάνω. Ψηφιδωτός με στρασάκια. Που θα μου πείτε εμένα.


Σε αυτό το σημείο να πω ότι σήμερα μιας και δεν είχα δυνάμεις, η φωνή βραχνή και σέξι, δεν μπινελίκωσα σχεδόν κανέναν. Κύριος. Απλά χαμογελούσα σαν το ηλίθιο. Άστους. Θα τους περιποιηθώ αύριο.

Έχει σημασία τι φοράει ο άλλος και αν του αρέσουν παιδικά προγράμματα και ιστορίες φαντασίας? Η επιστήμη, φαντασία δεν θέλει? Αυτοί που το μόνο που κάνουν είναι να διαβάζουν και να αναπαράγουν ό, τι βρίσκουν προσπαθώντας να διορθώσουν τα λάθη των προηγούμενων δηλαδή τι καταφέρνουν?

Βέβαια, δεν πάμε και στο άλλο άκρο. Άλλο να φοράς πράγματα απλά γιατί σου αρέσουν και σε εκφράζουν και άλλο να υιοθετείς ντύσιμο μόνο κ μόνο για να προκαλέσεις.

Αλλά.

Τι σχέση έχει άμα μ'αρέσει το Χάρι Πότερ και τα στρουμφάκια? Και τα πόκεμον? Έχουμε πήξει στη δηθενιά και στις ανόητες ταμπέλες, εγώ αυτό ξέρω. Αντί να κοιτάμε τι σκατά έχει ο άλλος μέσα, κοιτάμε μην τυχόν και δεν φοράει πουλόβερ με ρόμβους για να δείχνει πιο επιστημονέ.

Μήπως να αρχίσω να φοράω και αποσμητικό ναφθαλίνης για να μυρίζω και πιο επιστήμονας?

Όλους όσους σκέφτεστε έτσι σας προτείνω να πάτε να γαμηθείτε και επίσης επιτρέψτε μου να σας ενημερώσω ότι σας ΒΑΡΙΕΜΑΙ.

Ευχαριστώ.

25 σχόλια:

  1. Τιιι? Δε φοράς αποσμητικό με άρωμα ναφθαλίνης? Πως θα βγει η διατριβή ρε καραμήτροοοο?
    Όσο για τα κινεζάκια...ΧΕΣΤΑ.
    Έλα, γιατί έχω και νεύρα και δεν είναι κοντά να ξεσπάσω πάνω τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν είναι μόνο οι κΙνέζοι, είναι εν γένοι οι Ασιάτες αλλά και άλλοι αυτής της νοτροπίας, την τύχη μου μέσα.
    Εσύ πάλι βρικολάκιασες???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δυστυχώς είχα κάτι δουλίτσες. Πάω να την πέσω τώρα.
    Φιλιά και καλή δύναμη με τα κιτρινάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άσχετο. Ένας τύπος που μισεί τον mahler, μου άφησε σχόλιο στο blog μου. Το έχει σύστημα? Τον ξέρεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η τελευταια σου προταση μου προκαλεσε κυματα ριγους και ηδονης! Το εχω πει οτι σ'αγαπαω? :Ρ
    Καλημερα Αμερικλανε μου! :)))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αμερικλάνε αρχίζω να σε συμπαθώ.

    επίσης να σε ενημερώσω ότι το άρωμα ναφθαλίνης δεν είναι πια της μόδας στους ακαδημαϊκούς κύκλους. τώρα πλέον χρησιμοποιούν την αγαπημένη τους πτωμαϊνη.

    όμως είσαι κακός άνθρωπος. τους έδωσες την ευχή με το σεξ και τα ταξίδια "να πάνε να γαμηθούνε", παίζοντας με τον πόνο τους.
    είναι γνωστό ότι οι ακαδημαϊκοί είναι σοβαρά αγάμητοι και επικίνδυνα κακογαμημένοι....

    κάτι που τους κάνει ανήσυχους ένα πράγμα ... ιφ γιου νόου γουατ αϊ μιν... χεχε ήρθε και σε μένα o τύπος και έφαγε delete with honors ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτοί οι ακαδημαικοί κύκλοι ...
    Μην νομίζεις ότι αυτή η μαλακία δεν ισχύει και σε άλλου είδους σχολές.
    Να σε πω δική μου εμπειρία με Ελληνες όχι Ασιάτες ,όταν πήγαινα σχολή.

    Εκεί ήμουνα απο τους μεγαλύτερους σε ηλικία και επειδή πήγαινα μετά την δουλειά δεν υπήρχε ο χρόνος να περάσω απο το σπίτι να αλλάξω και πήγαινα οπως εφευγα το πρωι απο το σπίτι.(στην δουλειά άλλαζα οπότε ηταν καθαρα τα ρούχα)
    Είναι που λες να μας επισκεφτει για ενα σεμινάριο πολύ γνωστος σεφ-φίρμα της εποχης και μας λένε να πάμε καλά ντυμένοι για να δείξουμε ότι έχει επίπεδο η σχολή.
    Εγω φυσικά το ξέχασα τελείως και την μέρα εκείνη πηγα με λατρεμένο μπλουζάκι με την τζοκόντα να κάνει τον μπάφο της,ενα τζην της κακιάς ωρας και στιγμής και κάτα αθλητικά που μου ξεκούραζαν τα ποδαράκια μου μετά τόσο τρεξιμο και ορθοστασία.
    Όταν με είδαν μόνο που δεν προσφέρθηκαν να με πάνε σε διπλανό κατάστημα να μου αγοράσουν άλλα ρούχα.Όσο για τους νεαρούς συνάδελφους...σαν να έβλεπες το αμερικάνικο κολλέγιο μάξωση ήταν .Παντελονάκι υφασμάτινο ,πουκαμισάκι τα αγοράκια και οι μικρες με κάτι βαρετά ζιβάγκο συνοδευόμενα με κατι χαζα παντελόνια.Με βάλαν κάπου γωνιακά να μην πολυφαίνομαι και όταν ήτθε ο τύπος και ένγαλε το μπουφάν του -ω!το θαύμα - φορούσε πάνω απο το καλοσιδερομένο τζινάκι του (που συνόδευε με ενα απλο αθλητικό παπουτσάκι ΝΙΚΕ) την ίδια μπλούζα με μένα!!!
    Νομίζω οτι το υφος μου εκείνη την μέρα και η ατάκα του σεφ μετά σε πηγαδάκι "Απο το ίδιο σταμπάδικο μου φαίνεται φίλε μου οτι ψωνίζουμε" χάλασε πολλούς εκεί μέσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γιατί συγχίζεστε? Θα χαλάσει η χωρίστρα!

    Πάρετέ το ξανάλαφρα και χαμογελάστε!
    Σας πάει με όποιο μπλουζάκι, ένα χαμόγελο!!!! (φαντάζομαι>......)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Υπεροχη η μπλουζα! Να την βαλεις!!! Δυστυχως ετσι οπως εχει η κατασταση οπως τα λες αλλα μην ασχολεισαι! Εσυ τον εξωγηινο πως τον ειπες? Αυτον!!!

    Μια χαρα κουκλακι ζωγραφιστο θα εισαι κιετς!!! :P

    Mαρουλοφιλακια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αυτό κι αν είναι..... Πρέπει ντε και καλά να είσαι δήθεν..... Πάντως την ευχή που τους έδωσες να την αλλάξεις και να την κάνεις ως εξής: Να μην τους ξανασηκωθεί ποτέ(για τους άντρες) και να μην ξαναδούν χαρά στα σκέλια τους(για τις γυναίκες)...... Εντάξει; Αν συνεχίσεις έτσι, σε λίγο θα πιάνουν και οι κατάρες σου, να είσαι σίγουρος!!!!!
    Φιλιά πολλά πολλά από Ελλάδα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. θα απαντησω σε ανάρτησή μου. ήταν πολύ μεγάλο το σχόλιό μου και δεν το ανήρτησε η γκούγκλ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ολόκληρη ανάρτηση έκανα για να σχολιάσω την ανάρτησή σου. ελπίζω να κατάλαβες το πόιντ μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. να πας και με μπλουζα ντοναλτ που αρεσει σε μενα! ελαααααααααααααα σε παρακαλω!!!!!!!! βασικα θα παθαινα μονο και μονο να δω την φατσα τους! χαχαχαχαχα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @Λόλα: Καλησπέρα Λόλα! Χαίρομαι που μοιράζω χαρές στον κόσμο, μπράβο μου αχαχαχαχαχαχα

    @Δρ. ΑπαράδεΧτος: Πτωμαΐνη ε? Δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα αυτό το μοντέλο, αν και κάτι σάπιο σαν να μου μυρίζει... Αρχίζεις να με συμπαθείς ε? Πεθερούλη!!!! ααχαχαχαχαχαχα

    @Evil Chef: Εδώ είναι που κολλάει το ααααχ ααααχ νααα νααα στα μούτρα σας ααααχ. Με πιάνεις? Και εγώ τι δε θα'δινα να έσκαγε μύτη ο Ρώσος με χελωνονιτζάκια αλλά μπα. Πουλόβερ καρό και ναφθαλίνη. Χμ.

    @Έλσα: Φέτα το παίρνουμε μάτια μου, αλλά για να το πάρω φέτα εκτός πρέπει και λίγο να ξεσπάσω εντός, δε βρίσκεις?

    @Μαρούλι: την έβαλα αλλά ο σημερινός δεν ήταν περιοπής και δεν μου κάνανε παρατήρηση :( τζάμπα μπριζώθηκα.!!!

    @Σταυρούλα: Μα δεν το είπα για κατάρα, για ευχή το είπα μπας κ ηρεμήσουν...! Να σου πω, θα μου κάνεις κανα ιδιαίτερο στις κατάρες?

    @Ρία: όντως μάνα μου, ούτε ο δόχτωρ τέτοια μήκη σχολίων!

    @Siren Girl: Ναι ναι κ εμένα μαρέσει ο ντόναλντ, αλλά δεν έχω βρει μπλούζα της προκοπής ακόμα! Θα σε ενημερώσω όμώς όταν βρω μην ανησυχείς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αμερικλανακι, ό,τι και να βάλεις Λάμπεις, Μπάμπη!!!

    Το ξερεις φανταζομαι το ανεκδοτο! Αν δε το ξερεις, θα στο πω στο μσν!

    Μωρε δε μας χεζουν κι αυτοι οι Κινεζοι; Ειναι καλυτερα τα μουτρα τους που ειναι σα να τους τραβανε εσωτερικα μανταλακια στα ματια;
    αι σιχτιρ πια!!!!!!


    :)))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Όλο έλεγα θα περάσω κι όλο το ξέχναγα.Κι έπεσα και σε θέμα που με καίει.Μόνο μπουνιές δεν έχω παίξει με τους κατά καιρούς εργοδότες για το περιβόητο dress code.Καταρχήν είναι παραλογο να δίνεις 700 ευρώ και να απαιτείς τα 300 να τα δίνει ο άλλος σε ρούχα (γιατί μεταξύ μας δεν μπορείς κάθε μέρα να΄σαι με το ίδιο σακκάκι και το ίδιο πουκάμισο) επειδή εσύ γουστάρεις να πουλάς μούρη στους πελάτες σου με ξένη τσέπη.Κατά δεύτερον άλλο dress code κι άλλο υστερία.Στην προηγούμενή μου δουλειά με κάλεσαν στη διεύθυνση και μου ζήτησαν να μην φοράω στενές φούστες και να τις αγοράζω ένα νούμερο μεγαλύτερες, τα νούμερα, επειδή κάβλωνε ο διευθυντής (βλ. αρχίδι με κοστούμι)του τμήματός μου.Το ξέρουν ότι τα ρούχα δεν λένε κάτι, τα επιβάλλουν όσοι δεν έχουν κάτι άλλο να επιδείξουν ή όσοι νομίζουν πως έτσι θα παραπλανήσουν τον πελάτη-επισκέπτη-whatever.Την επόμενη φορά θα σε συμβούλευα να το παίξεις Ντόριαν Γκρέι.Καλώς σε βρήκα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. βρίσκεις, βρίσκεις! πάρτε το όπως λάχει (ουχί ως βλάχοι), αρκεί να σας ευχαριστεί.

    Ξεσπάστε, αντέχει το σκοινί!

    ** το dress code, νομιιιιζω πως ξεκίνησε απο την αμερική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ε, αγόρι μου, ή αφήνουμε σχόλια ή παίζουμε!!!!

    ελπίζω να έπιασες το πόιντ. βέβαια μου έδωσες και ωραία ιδέα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Σου εχω κουστουμάκι σε νιο για την επόμενη,ο συχωρεμένος ήταν και αψηλός και λεβέντης, θα σου είναι γάντι..
    Φιλιά πολλά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. @Cούλα: να μου το πεις στο μσν γιατί δεν το ξέρω...! Αλλά συμφωνώ, ό,τι και να κάνω, και με σκατά να καλυφθώ που λέει ο λόγος, λάμπω. Έχει γκλίτερ ο ιδρώτας μου, δεν αξηγείται αλλιώς.

    @Μάγισσα Κίρκη: Ωωωωωωωωω δεν το πιστεύω! Διασημότητες στο μπλογκ μου! ααχαχαχα
    Αυτό που λες με τα 300/700 πολύ σωστό. Και εγώ έχω ένα γαμωσυνεδριο τον Ιούλιο και πρέπει να πάρω λέει ΔΥΟ κοστούμια ένα για την παρουσίαση ένα για τη δεξίωση. Ας μην ήταν σε ωραίο μέρος και θα την έστελνα μοναχή της να κάνει και την παρουσίαση και τη δεξίωση σιχτίρ.

    @Elsa: Δεν ξέρω που ξεκίνησε, αλλά οι ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ είναι από τους τελευταίους που το ακολουθούν. Τους βλέπεις καθηγητές με σορτσάκι και παντόφλα να διδάσκουν. Οι μετανάστες χαλάμε την πιάτσα, με πιάνεις?

    @ria: Ναι νομίζω σε έπιασα, γενικά αλληλοπιαστήκαμε! Με την καλή έννοια!

    @ΦΟΥΛΗ: Ποιο κοστουμάκη ποιου συγχωρεμένου μάνα μου? Να με ανατριχιάσεις θες βραδιάτικο? Να, ορίστε, δεν θα κοιμηθώ πάλι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Θυμησε σε εκεινα τα χαμενα οτι η ΕΦ ειναι η νεραϊδονονα της επιστημης μπας και ισιώσουν ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. @An-Lu: ΕΦ? Τι εστί, ΕΦ? Πολύ ευχαρίστως να τους το θυμίσω, αλλά πες μου πτώτα τι σημαίνει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή