Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ: Άιφον Λόντς Πάρτυ

Το ξέρω! Το ξέρω σας λέω, δε χρειάζεται να μου το πείτε! Είμαι γελοίος. Είμαι γελοίος και φαίνομαι κι'όλας. Χαίρω πολύ χαιρόπουλος και στον Κωτσόβολο με 10% έκπτωση.

Ξέρω κι'άλλα. Ότι η εξάρτηση από υλικά αγαθα είναι κακό πράμα για παράδειγμα. Και ότι αύριο θα πάρω το άιφον, και μέχρι την Κυριακή θα το έχω βαρεθεί. Γιατί τέτοιος είμαι. Αφού λοιπόν το ξέρω ότι δεν είμαι Κινέζος για να ηδονίζομαι κάθε πρωί που βλέπω μηδέν αναπάντητες στο άιφον, θα κοιτάξω να απολαύσω τη διαδικασία όσο περισσότερο γίνεται.


Άλλοι κάνουν πάρτυ γιατί έχουν αφύσικο κόλλημα με τα προϊόντα της apple, άλλοι περιμένουν να κάνουν πάρτυ όταν πέσει η apple γιατί νιώθουν αφύσικο μίσος προς τα προϊόντα της, ο Αμερικλάνος απλά χαίρεται για το νέο κινητό του και κάνει την πλάκα του. Να έχει μια ανάρτηση να θυμάται όταν πρωτοπήρε άιφον και να γελάει με το κόλλημα που έφαγε το προγηγούμενο βράδυ - τώρα δηλαδή. Δεν είναι κακό να γελάς που και που με τις σαχλαμάρες που κάνεις.
Σας προσκαλώ λοιπόν στο Λόντς Πάρτυ για το άιφον (launch party μάνα μου)! Ώρα Ελλάδος απόγευμα κατά τις 5? 6? ξέρω γω πότε θα έρθει ο ταχυδρόμος? Θα τα κάνω όλα σωστά, όπως τα κάνουν οι macόβλητοι. Φωτογραφίες, περιγραφή του κάθε σταδίου, περιγραφή της ψυχολογικής κατάρρευσης του Κινέζου που δεν θα έχει πλέον το καλύτερο γκατζετάκι στο εργαστήριο, τέτοια. Θα ανανεώνω την ανάρτηση αυτή εδώ, και παράλληλα θα λέω βλακείες στο τσατ που βλέπεις από πάνω. Όποιος άλλος θέλει να πει βλακείες ή και να με βρίσει έτσι για να ξεδώσει από το στρες της εβδομάδας, πολύ ευχαρίστως!

Τώρα βέβαια τα λέω αυτά μεν, αλλά δεν είναι 100% σίγουρο ότι θα τα κάνω κι'όλας! Πρώτον γιατί είναι ηλίθιο να ανοίγεις συσκευασίες κινητών λες και ανοίγεις το κουτί με το άγιο δισκοπότηρο, και δεύτερον γιατί από την ανυπομονησία θα το έχω ανοίξει, ενεργοποιήσει και βαρεθεί πριν καν πάω από τον πρώτο στον τέταρτο όροφο! Και με το Χάρι Πότερ τα ίδια έκανα, το πρώτο βράδυ διάβασα ένα κεφάλαιο, τη δεύτερη μέρα κρατήθηκα και διάβασα μόνο ένα ακόμα, και το επόμενο βράδυ σηκώθηκα και διάβασα τις υπόλοιπες 600 σελίδες μονοκοπανιά.

Αλλά θα το παλέψω.

Και εκεί που τα καθυστερημένα αμερικανάκια έχουν ήδη κατασκηνώσει έξω από τα μπακάλικα της apple, ο καθυστερημένος Αμερικλάνος ξεκινάει τo Λόντς Πάρτυ από απόψε. Έφτιαξα να σαβουρώσω σάντουιτς με σνίτσελ και πατατάκια (το έχω γυρίσει σε υγιεινή διατροφή, δεν ξέρω αν φαίνεται), βλέπω και modern family γιατί νέο επεισόδιο family guy αυτή τη βδομάδα δεν έχει, που να τους καούν τα στούντια, και παρακολουθώ αυτήνα εδώ τη σελίδα που μου δείχνει που σκατά είναι το ρημάδι μου.


Στο βάθος βλέπετε τα πυρομαχικά που χρησιμοποιώ ενάντια στις μύγες, δεξιά βλέπετε την ξεραμένη ελιά μέσα σε βάζο από πρώην ξεραμένο νυν νεκρό χριστουγεννιάτικο φυτό, κάτω βλέπετε τις ποδάρες (κυρίες Ρόζα πάρτε μέτρα για την κάλτσα του στρατιώτη) και στη μέση βλέπετε το άκρως θρεπτικό προαϊφονικο δείπνο μου. Φτου γαμώτο, μήλα έπρεπε να πάρω. Δεν το σκέφτηκα.

ΥΓ1: Το τσατ δεν μου αρέσει καθόλου και θα φύγει αύριο μετά το λοντς.
ΥΓ2: Όποιος δεν έρθει, δεν έχει ΑΠΕΥΘΥΝΣΗ για ένα μήνα χαχαχαχαχα.
ΥΓ3: Όποιος πιστεύει ότι είναι καθυστεριλίκι αυτό που κάνω να ξέρει ότι συμφωνώ και γι'αυτό το κάνω. Βαρέθηκα τους δήθεν σοβαρούς, ο Αμερικλάνος είναι δήθεν σούργελο!
ΥΓ4: Καλό αυτό που είπα στο ΥΓ3, να θυμηθώ να το κάνω ανάρτηση.

20 σχόλια:

  1. Εγώ είμαι μαζί σου!Ζήλεια το λένε καμάρι μου και πρασσινιζουν μερικοί, μερικοί που μας το παίζουνε και χρυσοί!χαχαχα!!!

    Τρελαίνομαι να βλέπω unpacking!Φτιάχνομαι με την τρέλα του άλλου και γουστάρω!Κι εγω δεν έχω ανοίξει το άλμπουμ του Steven μου, αλλά είδα έναν τύπο στο γιουτούμπι που το άνοιξε και μου έφυγε η κάψα! :-)

    Θα χαρώ πολύ να βαρεθείς το κινητούλι σου και να μου το στειλεις σαν xmas δωράκι!Κι εγω βαρέθηκα το δικό μου (3gs), οπότε θα είμαστε πάτσι για την ανταλλαγή!

    Ε, αστέρι τ' ουρανού μου;

    Σμουτς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι ρε, είσαι τρελός και παλαβός, αλλά γι'αυτό σ'αγαπάμε!

    Εγώ δε θα παραστώ για να αποφύγω τα κύματα των εμετών που θα μου έρθουν βλέποντας εκείνο το ορθογώνιο πραματάκι με τη μικρή οθονούλα, αλλά φρόντισε να το καταδιασκεδάσεις! Το σημαντικό είναι που σου αρέσει εσένα. Το ξέρεις ότι είσαι ο μόνος που παρότρυνα να πάρει iPhone; Διότι ξέρω τη λογική σου και δεν είναι η λογική όλων των άλλων. Εσένα σου αξίζει διότι δεν του δίνεις τόση σημασία :)

    Άντε βρα τσούρα, enjoy :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κάτσε να δεις πώς σου καταστρέφω το launc/lunch . Σε 10 ώρες λοιπόν θα είμαι κι εγώ εδώ και θα αυνανίζομαι ( sic ) για να σου διώχνω τους πελάτες ρε !
    Και σε κάθε βήμα που θα ανοίγεις και θα γράφεις στο μαλακοκούτι πάνω θα φωνάζω ΧΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΝΩ ΧΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΝΩ .
    Με το καλό να φτάσει το κουτί λοιπόν και να ξεχάσει ο Κινέζος να σου βάλει το τηλέφωνο μέσα , εκεί θα κάνω τρελά γούστα .
    ΜΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !
    Εσύ σνίτσελ εγώ κεφτεδάκια και πιλαφάκι αλλά επειδή είμαι και large θα βάλω μια τηγανιτή πατάτα να παίζει .
    ΑΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΓΚΧ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τόσα στη χρόνια στην Αμέρικα για να λες Λοντς το launch? for god's sake...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σα να αρχίζει να έχει ενδιαφέρον το πράγμα!

    Προσεχε μη πάθεις κανενα εγκεφαλικό από τη χαρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πωπω τι έχασα!! Πάει το πάρτυ...
    Αλλα όμως όσο σε σκέφτομαι με το πακετάκι στα χέρια... γελώ...

    Τα χέρια σου τρέμουν... με το αντικείμενο του πόθου στα χέρια...

    Αργά και ηδονικά αφαιρείς κάθε τι που σε εμποδίζει να το νιωσεις... να έχεις άμεση επαφή μαζί του...

    Με το που πετάς και το τελευταίο κομμάτι συσκευασίας σου αποκαλύπτεται μπροστά σου και το βλέμμα σου αρχίζει να γυαλίζει περίεργα...Μια μικρή ανατριχίλα σου σηκώνει κάθε τρίχα του σώματός σου και η προσμονή για την κατάκτησή του δυναμώνει λεπτό το λεπτό.
    Παίρνεις το φορτιστή και του το βάζεις αργά και τελετουργικα στην τρύπα... ενώ την ιδια στιγμή παίρνεις στο χέρι το manual και αρχίζεις τη μελέτη...
    Σε λίγη ώρα ακούγεται ο ήχος της μπαταρίας. Τελείωσε! Εσύ έχεις προλάβει να τελειώσεις το manual? :-p

    Καλημεροκαλησπέρες! :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. σε καταλαβαίνω φαρμακοτριφτάκο μου.
    έτσι έκανα και εγώ όταν με πήραν από τον καίσαρη και μου είπαν ότι ήρθε το δακτυλίδι μου το μπούλγκαρι που είχα παραγγείλει και θα μου το στέλναν την επομένη με κουριερ...

    έκανα σαν παλαβή.

    αφού έχω κρατήσει και τη συσκευασία. πριν την κλοπή, δεν είχα τέτοιο κόλλημα. τωρα ομως που αυτό ήταν το πρώτο καινούργιο κοσμημά μου και το μόνο από τα παλιά που εκλάπησαν και το αντικατέστησα, το χάρηκα σα μικρό παιδί...

    με το καλό να το παραλαβεις. με το καλό να χαρεις και να το παίζεις, το τηλέφωνο εννοώ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. χμ από ότι κατάλαβα no facebook, no party. Δεν πειράζει πάω να πλύνω τα πιάτα. Άντε καλορίζικοοοοο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Οταν πλακώσουνε οι Ρουμάνες,οι Ουκρανεζες,οι Λιθουανές και σου γράφουνε hi,dear και τέτοια,να δω τι θα το κάνεις το chat:)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Βρε γιούφτο ( με την καλη την εννοια) δεν μαζευεις την ποδαρα σου απο την φωτογραφια που ποζαρει μαζι με το κολατσό, που το αι φον σε μαρανε!

    din

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εχασα το πάρτυ!! ρε αυτά τα λένε πιο νωρίς φτου σου ,είχα και κατακόκκινο φόρεμα να βάλω, τες πα εσύ έχασες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. θα σταθώ και πάλι κάπου αλλού: αυτό δίπλα στη γκουμουτσα με το πράσινο καπάκι(πιθανολογώ οτι είναι λεμονάδα...) είναι κέτσαπ???αν είναι τότε θέλω και γώ αυτή τη νταμιτζάνα! Τις οικογενειακές συσκευασίες παίρνεις...ή οι Αμερικάνοι δε τις βγάζουν σε μικρότερο?
    Στο πάρτυ δε θα μαι μάλλον γιατί απο σήμερα είμαι εργαζόμενο κορίτσι!
    --Σαλιαγκι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Θα έχει και ευχέλαιο στα εγκαίνια; Πρόσεξε μην βρέξεις το καινούριο iphone από τα δάκρυα για τον Steve Δουλειά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ψιτ Αμερικλάνε;;

    Κόβουμε και κανενα νυχι ε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. @Πορκούπω: Πράσινοι σαν τα δολάρια στο φόντο μάνα μου! Από χρυσοί και κακιασμένοι γίνανε πράσινοι και κακιασμένοι χχαχαχ

    @Τουίστιντ: Αχ, από τους εχθρούς της άπλ, μόνο εσύ είσαι λογικός.

    @Γκόλντεν: Ρε κιορατά, δεν ντρέπεσαι να μιλάς έτσι??? Μας διαβάζουν και ανήλικα!

    @Μάνα: Απομυθοποίηση λέγεται βρε!

    @Κούλα: Παρα τρίχα!

    @Λιακάδα: αχαχαχαχαχαχα καλόοο. Αλλά δεν είχε μάνιουαλ, στην τύχη μου με άφησε ο στίβις!

    @Ρία: Ε καλά τώρα, το άιφον έχει και μια δυο πεντε εκατό χρήσεις, δεν το λες δακτυλίδι βουλγάρικο!! χαχαχαχαχ

    @Μάλερ: Τα έπλυνες? Χρόνο να πλύνεις και τα δικά μου έχεις?

    @Βαντ: θα κάτσεις να δεις ε, σάτυρε!

    @ΝΤΙΝ: Βρε καλώς τη!! Τι να το κάνω μάνα μου το πόδι, δεν είμαι φακίρης να το βάλω πίσω από το κεφάλι!! Μου!!

    @Ναι, το έχασες, ήρθες 12 ώρες πιο νωρίς χαχαχαχαχ α ρε φούλη

    @Ρόζα: Τις οικογενειακές παίρνω πάντα! Και που να δεις τη μαγιονέζα τι τέρας είναι.

    @τεμπελχανείο: Το'βρεξα γρουζούζη!!!

    @Κοντρόλ: Ναι σιγά μην κάνω και μανικιούρ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Δεν είχε manual???
    Κάνενα pdf-άκι σίγουρα θα υπάρχει...!
    Μια απορία: Tα αγορασμένα από κει iphone λειτουργούν κανονικά στην Ελλαδα? Για να πω στην άλλη όταν ελθει από connecticut να μου φέρει κανένα... :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. @Λιακάδα: Ποια θα σου'ρθει από κονέκτικατ μάνα μου? Νομίζω ναι κάνουν αλλά θέλουν ξεκλείδωμα - δεν το έχω ψάξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Η μαμά της κουμπάρας μου που είναι Αμερικάνα μένει στο Connecticut γι'αυτό ρωτάω αν αξίζει τον κόπο...
    Δεν ξέρω όμως αν λειτουργεί θα το ψάξω από δω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή