Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

Tα Νούμερα. Κεφάλαιο έβδομο

Πρίβγιουσλι, ον Τα Νούμερα.

Τα σχέδια της Κούλας ν' αρπάξει τα νούμερα του κόσμου μαζί με τον Αμερικλάνο πέσανε στο κενό, αλλά κάνει μια τελευταία προσπάθεια ζητώντας ευγενικά βοήθεια από την καινούρια, τη Μάρω.
Θα το κάνεις ή να βρω κάποιον άλλο? Πες μόνο γρήγορα για να ξέρω πόσους έχω να σκοτώσω απόψε.
Ο Αμερικλάνος, αφού σκηνοθέτησε το θάνατό του, προχωράει με στυλ στο τελευταίο στάδιο του σχεδίου του μαζί με τη Νεφέλω.
Βοήθησέ με τώρα να ξεπλύνω το αίμα της γουρούνας από πάνω μου, βρωμάω ολόκληρος. Είπαμε να μου ρίξετε λίγο αίμα για να κάνουμε εφέ, όχι κι' έτσι μάνα μου.
Η Μαρούλω ακόμα βασανίζει τη Φούλη και τη Ζουζού, τις στυγερές δολοφόνες στην υπόγα.
Αυτό το σκουληκιασμένη σαλάτα θα το πληρώσεις ακριβά μωρή.
Ο Γκόλντεν, η Πορκούπω, ο Άσωτος, η Βίνους και ο Δόχτωρας πήγαν στην κουζίνα να τους φτιάξει μους με γεύση καφέ ο Ίβολ, ο οποίος έμπλεξε τα μπούτια του με τα γκαζάκια και ανατίναξε όλο τον όροφο στέλνοντας τους άλλους στο ΚΑΤ και τον εαυτό του παντού.
Αυτό έγινε στο πέμπτο κεφάλαιο αλλά το έκοψε το ραδιοτηλεοπτικό γιατί περιείχε έντονες σκηνές.

"Άλφα, Πι, Έψιλον, Ύψιλον,... Κούλα, είσαι σίγουρη ότι είναι σωστός ο κωδικός? Δεν νομίζω να υπάρχει αυτή η λέξη!" Η Μάρω δεν μπορούσε να πιστέψει ότι ένα τόσο σημαντικό μηχάνημα, που ο όγκος του μόνο πιάνει μισό δωμάτιο χώρια τη δεξαμενή που είναι συνδεδεμένη με κάτι παχιά καλώδια παίρνει μπροστά με μια τόσο γελοία λέξη.

"Ναι ρε Μάρω λέμε, ο Αμερικλάνος θεόσχωρέςτον την σκέφτηκε. Όλο κάτι τέτοια ηλίθια σκεφτότανε" Αχ, τι θα κάνουμε τώρα χωρίς Αμερικλάνο? Συμπλήρωσε από μέσα της η Κούλα.

"Και είσαι σίγουρη ότι μόλις βάλω τον κωδικό θα πάρουμε τα νούμερα όλων?"
"Δεν είναι τόσο απλό. Τα νούμερα θα απορροφηθούν στη μηχανή. Αυτό είναι το εύκολο κομμάτι. Έπειτα πρέπει να τα βγάλουμε όξω λέγοντας τη μαγική φράση και πιάνοντάς τα όλα."
"Η οποία είναι?" Η Μάρω δεν περίμενε να μάθει.
"Δεν στη λέω γιατί είσαι κρυφοπληγίτσα". Η Υπομονή της Κούλας είχε αρχίσει να τελειώνει. Όλα εξαρτόταν από το αν βάλει η Μάρω τον κωδικό.

"Και γιατί δεν βάζεις μόνη σου τον κωδικό είπαμε?" Κάτι βρωμάει σε αυτή την υπόθεση και δεν είναι η καμμένη μους του Ίβολ, είχε μύτη η Μάρω.

"Γιατί αυτός ο κερατάς ο Αμερικλάνος δεν με εμπιστευότανε και εγκατέστησε σύστημα που αναγνωρίζει τα εγκεφαλικά μου κύματα με αποτέλεσμα να μην μπορώ να πλησιάσω το μηχάνημα στα δύο μέτρα."

"Καλά, και πως το έκανε αυτό? Δεν το ήξερα ότι είχε γνώσεις προγραμματιστή!" Πολυτάλαντος ο μακαρίτης.

"Δεν είχε και δεν τις χρειαζόταν γιατί είχε MAC. Τελείωνε τώρα σε παρακαλώ."

Η Μάρω έβαλε τον κωδικό. Το μηχάνημα άρχισε να φωσφωρίζει και ένα τεράστιο 1 εμφανίστηκε στο κέντρο της δεξαμενής. Μετά από μερικά δευτερόλεπτα, το 1 έγινε 2, το 2 έγινε 3 και ούτω καθεξίς. Μέσα σε λιγότερο από ένα λεπτό, τα νούμερα είχαν φτάσει αισίως στο 3972.

"Ναι! Δούλεψε! Τώρα το μόνο που μένει είναι να πω τη μαγική φράση!" Η Κούλα ήταν έτοιμη να την ξεστομίσει αλλά δεν πρόλαβε. Μια φωνή τσιριχτή την διέκοψε.

"Κούλα ΜΗΗΗΗ!!" Η Μαρούλω όρμησε μέσα στο δωμάτιο. Έτσι όπως ένιωσε τα μαλλιά της να ανεμίζουν γύρω από το κεφάλι της, αισθάνθηκε σαν τη Ζήνα και παρά τη σοβαρότητα της κατάστασης δεν κρατήθηκε και έσκασε ένα χαμόγελο.

"Μαρούλω? Τι έγινε? Που είναι οι κρατούμενες? Τι θες εδώ? Γιατί χαμογελάς? Άσε με σε παρακαλώ, δεν το βλέπεις ότι έχω σεληνιαστεί?"

"Η Φούλη και η Ζουζού το'σκασαν, το πως τα κατάφεραν δεν παίζει να το πω ποτέ γιατί ντρέπομαι. Δεν φταίω εγώ αν αυτές είναι γεννημένες εγκληματίες! Αλλά πριν το σκάσουν μου τα ξέρασαν όλα!" Είπε η Μαρούλω λαχανιασμένη, γιατί η έκρηξη από τις κουζίνες χάλασε τα ασανσέρ και ανέβηκε όλους τους ορόφους με τα πόδια. Τα πνευμόνια της βγήκαν.

"Τι σου είπαν δηλαδή? Δεν έχει σημασία τώρα Μαρούλω μου, ο Αμερικλάνος είναι παρελθόν και τα νούμερα δικά μου!"

"Άκουσέ με! Η Κινέζα τις είχε πληρώσει να σκοτώσουν τον Αμερικλάνο!"
"Ε καλά, που το περίεργο, αφού μισιούνται."
"Κούλα, κοίταξε πίσω από το μηχάνημα. Κάτω από το μωβ καπάκι. Διάβασε, τι λέει."

Η Κούλα πήγε πίσω από το μηχάνημα προσέχωντας να κρατήσει απόσταση δύο μέτρων από το πληκτρολόγιο και σήκωσε το μωβ καπάκι. "Δεν είναι δυνατόν! Made in China???"

"Ακριβώς! Το μηχάνημα είναι απάτη! Κάτι σκαρώνει η Κινέζα! Μην το ενεργοποιήσεις!"

"Να, πάρτα, που με έβαλες να βάλω τον κωδικό" Η Μάρω μπορεί να μην κατάλαβε Χριστό απ'όσα γίνονται, κατάλαβε όμως ότι κάνανε μεγάλη βλακεία. Καλά της είχε κακοφανεί ο κωδικός. Μα είναι λέξη αυτή?

"Κούλα τι έκανες? Το ενεργοποίησες?" Η Μαρούλω είχε γίνει πράσινη σαν μαρούλι.

"Ναι. Όλα τα νούμερα είναι μαζεμένα στη δεξαμενή."

Η Μαρούλω έβγαλε από την τσάντα της το kindle touch 3g, και μετά έβγαλε το iphone 4 για να ελέγξει τα νούμερά της. "Όχι ρε καρόοοοτοοο!!!! Και τα δικά μου?!"

"Είμαστε όλοι πανί με πανί. Μαρούλω, άκουσέ με. Βοηθησέ με να τα βγάλω από τη δεξαμενή και θα σου δώσω μια χιλιάρα. Είσαι?" Η Κούλα τα έπαιζε όλα για όλα. Υπήρχε η σοβαρή πιθανότητα το μηχάνημα να το έφτιαξε η χαρχάλω η Κινέζα, αλλά τώρα δεν υπήρχε επιστροφή.

"Θα πω τη μαγική φράση. Εσείς καθήστε η μια στην πόρτα η άλλη στο παράθυρο να μην ξεφύγουν τα νούμερα όταν βγουν."

"ΟΚ. Δεν έχω και άλλη επιλογή τώρα. Κάντα δύο τα χιλιάρικα."
"Έτοιμη"

Η Κούλα πήρε βαθειά ανάσα και είπε τη μαγική φράση. "Τι σου κάνω μάνα μου?"

"Απεύθυνση" Ακούστηκε η φωνή του Αμερικλάνου κάπου από το δωμάτιο.

Η δεξαμενή άρχισε αμέσως να κοχλάζει. Τα νούμερα, τα οποία είχαν μέχρι τότε φτάσει τα 23962, εξαφανίστηκαν. Το μόνο που φαινόταν ήταν ένα στρόγγυλο μηδέν περιτρυγιρισμένο από κάτι κινέζικα σύμβολα. Οι τρεις γυναίκες κοιτάχτηκαν σα χαμένες.

"Τι έγινε ρε παιδιά?"






********************************************
Μη χάσετε στο επόμενο επεισόδιο το ανατρεπτικό φινάλε της ιστορίας. Τι παιχνίδι παίζει ο Αμερικλάνος? Ποιος είναι ο ρόλος της Κινέζας? Θα τα πάρει τα νούμερά της τελικά η Κούλα? Όλες οι απαντήσεις, στο επόμενο τελευταίο επεισόδιο.

11 σχόλια:

  1. Δηλαδή εγώ μόνο για τη λάτρα είμαι σ΄αυτό το έργο? Δε με παρατάς. Συγχίστηκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 3 Ερωτήσεις=>

    -Πως μπορει κανεις με ενα γκαζακι να διαμελιστει και να προκαλεσει τετοιες ζημιες ;(εκτος και αν το γκαζακι βρισκοταν διπλα στην δεξαμενη του καυστηρα!)
    -Περιμένε η Κουλα σε Mac και μαλιστα κινεζικο να δουλεψει σωστα το σχεδιο της;(δεν ηξερε δεν ρωταγε;)
    -Πως μπορει κανεις να καψει μια μους;(Αυτο οποιος μου το απαντησει θα τον κανω αγαλμα - Να καει και να υπαρχει μυρωδια καμμενου στον αερα δλδ οσφρηση και οχι να γινεται τυχον λαθος αντιληπτο στην γευση.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ε γαμωτο!! ουτε καν ενα γκεστ δεν εκανα; Τωρα θιχτικα!! :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η μυστική φράση της Κούλας όλα τα λεφτά! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑ. "Εσείς καθήστε η μια στην πόρτα η άλλη στο παράθυρο να μην ξεφύγουν τα νούμερα όταν βγουν". ΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Τι είναι τα νούμερα; Και θα φύγουν;

    Μιλάμε έχεις πολύ φαντασία ρε φίλε.

    Και άστα διάλα, ανατρίχιασα στο τέλος, με το... trailer!. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ρε ρεμάλι, δηλαδή, ούτε λίγο ούτε πολύ, σε πέρασα για πεθαμένο και δεν αναγνώρισα τον ζωντανό φαρμακοτρίφτη από το πεθαμένο μενού της κινέζας;;; και το διέδωσα κιόλας;;; ντρόπιασες ρε, τα ελληνικά στρατά!!! βάλε τουλάχιστον ότι ημουν στο κόλπο και τσίμπησα ολίγα εκατομμύρια ευρώ, νούμερα θέλω μόνο στον τραπεζικό μου λογαριασμό. και να είναι πάνω από επτά!!!

    ρε έτσι και σε βάλει στο μεταφραστή της γκούγκλ και δει τι γράφεις για αυτην η κινέζα, θα ήθελα να είμαι από μια μεριά όταν θα σου κάνει τα 10.000 βασανιστήρια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @Νεφέλω: Σου ετοιμάζω νέο σενάριο όλο πάνω σου μανίτσα μου εσένανε!

    @Έβιλ: 1. Ήταν ένα γκαζάκι αλλά μετά πήρα οι φιάλες υγραερίου και έγινε το σώσε! Μας καττέστρεψες! 2. Μια χαρά δούλεψε όπως το είχε σχεδιάσει ο Αμερικλάνος μουαχαχαχαχ 3. Δεν ξέρω ρε πως γίνεται, εσυ είσαι ο επαγγελματίας σεφ!

    @Σειρήνα: Μη θίγεσαι ρεεεεε! Δεν χωρούσατε όλοι, ένα μυαλό έχω ο καψερός και Στίβεν Κίνγκ δε με λες!

    @Γαυράκος: Έτσι, εσύ το'πιασες το νόημα!! Ευχαριστώ!

    @Ρία: Τι λες βρε, εννοείται ότι είσαι στο κόλπο! Αλλά δε χωρούσες σ'αυτό το κεφάλαιο, θα σε βάλω στο φινάλε!

    Αμαν πια όλοι με τα παράπονά σας! Δεν ξαναγράφω τίποτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Από το σιφόνι του μπάνιου το έσκασα; πάντως δεν εχω κανένα παράπονο με τίμησες αρκετά αν και δολοφόνα....
    Πραγματικά τα προσεχώς όλα τα λεφτά!!
    Φιλιά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κοίτα να έχει χάπι έντ γιατί θα σου φυγει το Νομπελ μεσα απο τα χέρια!

    Μόνο να σκοτώσεις τη Κούλα! Μόνο!

    Θα ερθω κονεχτικατ και θα σου κανω τα μαλλια ΧΩΡΙΣΤΡΑ!

    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    ΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Βλέπω είπες τελικά να ακολουθήσεις την πρότασή μου με το πρίβιουσλι. Μα κοντεύαμε να χάσουμε τη μπάλα! Τέτοια πλοκή ούτε ελληνική σαπουνόπερα! Και με λίγη τύχη βλέπω τα Νούμερα το επόμενο hit του ABC!!!! Χαχα
    Και με τι διαλόγους.
    -Τι σου κάνω μάνα μου;
    -Απεύθυνση!!!
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    Έμπνευση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Λοιπόοοοον .
    Τη χωρίστρα δεν την αναλύω ( thank me bou that ) .
    Νεφέλω πρωταγωνίστρια στο κλείσιμο δεν αντέχω μάνα μου , θα πάθω ο έρμος .
    Επίσης μου στέλνεις Ρία και Φούλη , την μια γιατί είναι παραπονιάρα να της εξηγήσω το σενάριο , την άλλη γιατί είναι μηχανόβια και σoul mate .
    Aγαπάμε Sach , your line is extraordinary μανίτσα μου !
    Για την apple και τα μπλιμπλίκια της ο ίδιος ο θιεός που πιστεύεις θα σε στείλει για τιμωρία στα χέρια μου μικρό μου Αμερικλανομπουρεκάκι !
    ΒEWARE ARRRRRRRRRRRRRGH .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @Cούλα: Μου το φάγανε το νόμπελ.

    @Sach: ναι, την ακολούθησα να ουμ! Και όχι, στο ABC δεν το δίνω, HBO μάνα μου!

    @Γκόλντεν: Ετοιμάσου να πάθεις, έρμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή